Радина Кърджилова стана булка

Талантливата и чаровна актриса Радина Кърджилова влезе в ролята на булка, за да представи горещите тенденции за сезона.

Обратно в новината

Коментари - Радина Кърджилова стана булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

роклите са невероятни, останаха ми очите - много ефирни, женствени и съвременни. за радинчето - бая заспала кокошка е

Добре че не съм единствената, която е подразнена от вечно меланхоличната и и вече противна физиономия...а и голямата й лапа не става за нежна поза тип "Какво ми дойде на главата" :D

На вас не ви ли омръзна да пишете за тази бездарница? на две от снимките и аз бих се излъгал, но като цяло са голяма грешка за екипа на списанието.

обикновена невзрачна физиономия

Сигурно Радина се е наложила на фотографа, че така ще изглежда -безкрайно меланхолична, защото някой, някога, нещо й е казал и тя е приела това поведение и излъчване толкова дълбоко, че няма оправяне. Мисли си, че така е супер интересна и загадъчна, Да си мисли и държи както ще, но за снимки с булчински рокли не е подходящо.

хахаха, разсмя ме! лошото е, че някои режисиори или фотографи си мислят, че вида на радинчето е интересен и меланхоличен, а истината е, че тя нищо не си мисли, защото е толуп и както каза някой по-долу най-вероятно е незадоволена.

Прекрасна е!

Снимките и роклите са хубави, но каква е тази тъга на лицето, няма радост и живот в него. Хубава е но няма излъчване. А фотографа къде е не знам!

Наистина е хубава, но много меланхолична. Но това нейно изражение го има и във филмите, в които участва. Не знам какво е преживяла, но не е щастлива тази жена!

Ей тоя софтуер прави чудеса :)

Страхотна е!!!

Много е хубава! Но наистина можеше да е усмихната, но това едва ли е било нейно решение.

Вярно, че е една много отегчена булка!!! И гледа страшно високомерно, а то няма чак толкова за какво..

Злобейте колкото си щете, ама Радина си е красива! Интересно, дали вие сте по-хубави от нея?

Много унила, наистина, чак меланхолична, с безизразно и безучастно "излъчване".... Една булка е обикновенно развълнувана, превъзбудена, усмихната, та чак хилеща се ... фотографа не е ли виждал булка на живо? Или има лично отношение към ритуала? А за роклите - в църква не е редно да се влиза с голи рамене, особено когато бялята булчинска рокля е символ на невинност и непорочност на булката.... иначе ми харесват моделите!

Прекрасно дете и много злобни българи !

защо смятате, че даването на обективно мнение се нарича злоба? хората не са дървета и имат сетива и чувства. не се опитвайте да натрапвате мнението си на другите и да ги обиждате, защото в случая и по принцип радина не проявява никакви качества на актриса, лицето и не изразява нищо, а навиците и са да се напива, за да блокира нещастните си вътрешни преживявания.

Значи и ти си злобна българка! Ако разсъждаваш малко по-логично, като обиждаш българите, обиждаш и себе си, но ътова явно е доста сложно заключение за теб!

Някои модели са много хубави. Стойката на Радина е хубава, но позите и са заучени имитации. Нито една от позите не е нейна. А лицето и е тъпо и безизразно - нито хубост, нито чар във фейса и.

Излъчва някаква сексуална незадоволеност, не ми харесва.

В излъчването на Радина има много тъга и драма. Определено драматичните роли са и в кръвта. Не знам защо не се е превъплатила в ролята на щастлива булка. Дано на снимките от собственат си сватба изглежда по-щастлива отколкото на тези тук.

Представянето на модели на булчински рокли трябва да бъде от човек с лъчезарно и жизнерадостно излъчване. Радина на тия снимки по скоро подхожда за представяне на модели за погребение. Не знам с кой и с какъв акъл е одобрил снимките за публикуване.

След като някои актьори станаха доста популярни покрай новите сериали напоследък и почна да се пише за тях, стана ясно,че умственият им багаж не е по-глям от този на чалгаджиите. Можеби и затова се вместиха толкова успешно в такъв тип новини.

Много е красива!

Нито тя, нито роклите са нещо особено..не мога да намеря нещо в нея, което да я различава от останалите, било сила, някаква енергия или излъчване..за съжаление..

Има нещо антично в профила... Прилича на троянски КОН...

Красиви рокли върху неподходящия човек. Аз харесвам Радина, но за булка се иска нещо по-романтично, по-мило. Грешката е на фотографа.

Много тъжни снимки. Това момиче не става за представяне на булчинскки рокли. Студенина!!!

на състото мнение съм

Що, бе, бялото й отива, особено около устата, тя нали имаше и такива снимки - с Бахаров май или греша?

много е хубава на тези снимки, а роклите са просто великолепни

Изключително негативно излъчване има това момиче.

Някаква студенина лъха от нея, не ми харесва.

хубава е радина

някои снимки са много много сполучливи. радина определено е фотогенична и има необходимата не-просташка стоика за подобни снимки, която като цяло у нашите "звиезди" липсва

тази жена има невероятно лице: толкова безизразно и тъпо, че просто не е истина.

да и го набулчъ:))

повечето модели са хубави, ама моделката не важи.