Андрей Арнаудов: Влюбвал съм се три пъти

Андрей Арнаудов сподели в предаването „На кафе”, че в живота си се е влюбвал три пъти.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Арнаудов: Влюбвал съм се три пъти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не трябва да се приравняваме с тези простовати момченца,жалко че правят халтуре а ние се ядосваме напразно

Напълно съм съгласен с liza, българските медии ни натрапват някакви особи даже ги наричат VIP дали знаят какво означава това. Те ли са на които трябва да им отделят толкова внимание.?????

Толкова добро момче съм и маминка казва , че е така, а все не се получава.

Първи път - влюбих се във водката, втори път - влюбих се в дрогата, трети път - влюбих се в двете заедно плюс простотията, която излъчвам. Но, който плаща, той поръчва музиката, плащам си, в рекламите съм, не ми пука, а вие го духайте! Това съм аз: Андрей Арнаудов!

Не мога да разбера всички онези, които критикуват Андрей, за това че е напуснал Даниела. Вярно, Даниела е красиво момиче, изглежда свястно, но как да бъдат заедно ако чувствата са си отишли? Дали бракът им е бил прибързан или не, това е извод, който те трябва направят, но не подкрепям тезата, че е изпуснал питомното, а дири дивото. Щом обича "дивото" и е щастлив, то значи за него "дивото" е "питомно". Как изглежда това в очите на другите - не би трябвало да го вълнува и се радвам, че си гледа собственото щастие. Заявявам - не познавам Андрей, нито негови близки, но се радвам, че има смелостта да търси щастието си. Както и Иван.

Я ела да врътнеш една свирка на батко... - и той си търси щастието...

и аз,и кво? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що се занимавате с тоя

Изпусна питомното , сега ще гони дивото.За Даниела сега може само да мечтае.

Хахах, Даниела може да е истински щастлива. Това беше най-голямо призние към нея - да я изпусне от "списъка" с любимите. Това само показва колко много му пука за нея и че с това си изказване иска да я нарани. Ако я беше преживял и имаше елементарно уважение към нея, щеше да я спомене. Просто това интревю не е за жените в живота на Андрей, а е интервю от Андрей за Даниела - да и покаже колко много "не му пука" за нея и как я "няма за нищо".

Много си права! :))) Даниела е около 1 милион пъти по- красива от Маргарита Будинова и аз на негово място не бих я преживяла лесно!!! :))) А тази Деси от "Елит"- тази не е ли едно анорексично миньонче?(че нещо не се сещам коя е) Единствено Ани Пападопулу и сръбкинята заслужават внимание от жените, в които се е влюбвал Андрейчо досега! Имам лошото предчувствие, че жена, като сръбкинята, той няма да има повече в живота си!

Защо лошо? Това предчувствие е много добро. Никоя стойностна жена не заслужава такова нищожество. Желая им вечно да са заедно с Маргарита. Много си тичат.

Този Арнаудов и аверчето му много ни ги натрапват. Ужасно е! Изключително плоски са и скучни. Скучна работа. На леля Сийка от петия етаж любовния живот ми е по-интересен. Отделно и Иван и Андрей се провалиха тотално с браковете си и доказаха, че на повечето хора парите не им помагат, а напротив, съсипват ги.

Забравяш към парите да добавиш факта, че не са чели достатъчно книги, наркотиците, алкохола и това, че се преживяват, като звезди. А за съпрузи няма да стават, разбира се- кой би издържал на самочувствието, което вадят, съчетано с тоновете алкохол, които поглъщат на вечер?! Една приятелка ми каза, че споделила едно такси с Андрей и той едва не повърнал върху нея, докато успее шофьора да спре и отвори вратата.Тя го е видяла само веднъж и то в тази светлина- нещо, което само потвърждава слуховете!

Тези вече станаха като Бойко Борисов - и хладилника да си отворя, и оттам ще излезнат. Аман.

стига са ни занимавали с тези хлебарки ли бяха..? това не са достойни хора, но след като обществото ни е такова защо да ги няма..?

Тази г-ца Будинова е толкова неприятна,отблъскваща е чак,Ужас!

Мдам. Личицето на Будинова е доста неприятно...Жалко, че красивата сръбкиня вече я няма на екран!:(

Смее се пресилено и противно.

Либовният живот на опосумите! Дубря , чи на утркрехнати. Гулям камък ни падна от сърцата. Идвам с стърпяхми да н' съ изтръвем ут зор. Ма нещо са ни спестили. Що не пишат и за либуфта им към пийньето. Там изневерите може и да са повечко - водка, виски ракийка и т.н.

Мале-е-е-е-е, колко си прост! Бе човек знаеш буквите, ама седни научи се как се пишат думи. В 21 век такова невежество е ужасявящо!

Аман от тъпи литератури и псевдо-филолози!За сарказъм не си ли чувал/а/ в тоз' 21 век...

Миличко,така да пишеш е доста по- оригинално от това да плюеш. ...не схващаш иронията...

Андрейко : Три пъти съм се влюбвал и нито веднъж в жена :)

Ха-ха ха. Разсмя ме. Много точно казано. Голяма демонстрация прави. Насериозно се е взел и той и другия опусум. Това желание да разказват по медиите всички подробности от личния си живот ми е малко странно.

Кой се интересува от това?

Мисля, че никой. Негова си работа.

Личният живот на Андрей си е негов , обаче забравяме на какво ниско и заземено ниво са така наречените "звезди " на България, водещи , фолк певици и други незначителни личности. Истинските звезди за съзжаление са в чужбина и прославят България на оперната сцена и с научните си постижения . За натрапеният български вкус остават евтините писания и жълтата преса . Не знам защо това се харесва толкова на иначе истрадалия български народ. Конкретно за Даниела Янков в Сърбия и конкретно в Белград има много изискани , възпитани и красиви госпожици, водещи и ТВ водещи . Държат се достойно , знаейки цената си , недостъпни. Ненапразно в Гърция казват - хубави жени в България ама лесно достъпни и меркантилни.