Катрин и Пипа обявени за кралици на висшата улична мода

Дукесата на Кеймбридж Катрин получи поредната си титла в света на модата. След като многократно е давана за пример като модна икона и дама с изключителен стил, тя бе обявена и за Кралица на висшата улична мода от сайта vouchercodes.co.uk.

Обратно в новината

Коментари - Катрин и Пипа обявени за кралици на висшата улична мода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт е симпатяга, но тази Пипа е една безлична и даже неприятна англичанка, за която никой никога нямаше да се сети ако не беше сестра й .

Хубавата жена - с каквото й да се облече, пак ще е хубава. Ако е грозна като вещица в лицето - ако ще с златна рокля да е, по последна мода и всичко в тон - пак ще е ВАМПИР. Сори, това е истината. Ако не се харесвате в каквито й да било дрехи - проблема не е в дрехите, а във ВАС! Всичките критици да погледнат себе си, после да сипят пепел по другите.

МАЦКИТЕ СА СИ МНОГО ГОТИНИ, ЗАЩО ГИ НАРИЧАТЕ ГУЩЕРКИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ....?

Какво само ги бутате тези кобили?Те са просто антиженствени.Те са си направо грозновати.Ако не бяха ,,кралски персони", никой нямаше да ги поглежда.

Гоуем фен съм на Катя и Пепа Мидълтън. Да живеят!

даааааааа. не всеки моге да се облича като фолк звезда каквато е модата в бг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стройни са гущерките, ве! Едната вече малко прекалено стройна взе да става, ама каквото и да облече й седи добре. Черил си е друго нещо обаче - от плът и кръв! Останалите - и така и така ...

Харесвам много Кейт. В нея има особен чар. Струва ми се , че и обикновен чувал да навлече, пак ще го носи с достойнство и ще и стои елегантно.

Не разбрах коя е Пипа и какво пипа?

ТИЯ ДВЕТЕ СЕ ОБЛИЧАТ КАТО КЛОШАРКИ!

тия гущерки кой ги лансира няма ли кой да каже че краля е гол-разбирай кралицата е гола вода

Стига сте лансирали тия абсолютни английски крокодили ,какво като били дукеси и незнам какви си там. Ами те са си абсолютни английски грозни кобили (от англичанките по грозни жени на света няма ). Къде , къде по хубави жени има по света а , вие Пипа , Кейт и т .н Но нали трябва вечно да се подмазваме на по силните .........

алоооооо, по- и най- се пишат с тирета, това са сравнителни степени не предлози

точно казано, от 3 год. съм в Англия и до сега не съм харесал нито една англичанка, едри, груби, истински мъжкаранки.

Защо е зловеща тази снимка Ани?

Нормално, според същите медии едно бебе на 2 месеца е най-горещото и влиятелно хлапе под 18 години ...

Снимката на двете момичета с майката е направо зловеща...