Деси Банова: С таткото не оставяме Йоанна сама и за миг

Деси Банова и приятелят й не изпускат от поглед малката си дъщеричка Йоанна, откакто тя успяла да се прекатури и да падне от дивана им.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова: С таткото не оставяме Йоанна сама и за миг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това бебенце ми прилича на мулатче....кой ли ще да е бащата!?

Кой ли е бащата, като гледам детенцето, друг ще е бащата!

Страхотна новина, макар и от 2011 година, потресаваща, силно интригуваща и поучителна! Останах развълнувана и трогната от такава невиждана всеотдайност. Продължавайте да ни заливате с такива вълнуващи истории!

това бебе нещо много мургаво!

Като татко му Боико

която и да пръдне - по телевизии и медии. Преди - за бащата на дъщеря ѝ. Ама той мъжът на живота ѝ. Не могат да живеят един без друг и кво стана - намери се друг, по-богат и по-стар и той сега мъж на живота ѝ. Завиждали ѝ. Абе то от завист полза няма. Чак пък красива къде -.къде по-красиви. Винаги съм защитавнала президента Плевнелиев като го наричаха чехльо и путьо. Ама той си бил такъв - остави се една да го показва като мечка по медии, да се държат за ръце - леле, колко се обичат като тинейджери! Пука ми - хората са го казали - НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ, НО Е РЕЗИЛ ДА ИМАШ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ.

В ЕС около 38-42% , имат проблеми с психическото си състояние !

Защо измъкнахте тази новина от 2011 г. Но пък аз съм си тъпичък, та така.

Абсолютни ненормалници, съвсем бъгясаха. И разсъблечената снимка на Мария Игнатова е от преди поне 5 лета.

и аз това се чудя що ни бъзикат така. Поне да го бяха направили като рубрика със заглавие "Минаха години" например..

хаххахаха споко бе, нищо и няма, аз имам 3 деца и едно падане е най-дребното нещо. после като стане на 12 и като почне да се движи с татуирани рокери, тогава ще си мечтаете за времената когато само е падала от дивана :)

Най адекватен е първия коментар [КИКИ]. Да хулеш Деси Банова само защото е хубава и известна,си е най-обикновена БЪЛГАРСКА злоба.Тя - на работа,бебето паднало при баща наблизо - тривиална ситуация.Моите са падали по няколко пъти, пък са живи здрави. Какво толкова?

Не мога да разбера само едно нещо - защо оплювате Деси? Защото,може би,е известна дама и вие злобеете,както винаги!!А защо не отчитате факта,че това се е случило не при кой да е,а при другия родител.Ами,това може да се случи и на баща,който гледа дъщеря си,а майката готви,например. Защо трябва да бъде обвиняван само единия родител и то защото е известно лице?!Злоба.....това е точния отговор...........

Детето ще се оправи,няма нищо страшно!Майките на децета на такава възраст си стоят при тях,а не да бягат от отговорност/колко е заета ,милата,да прочете два реда прогнозата/!!!!Голям май е страхът да не намерят някое по-младо от нея!!!!Еееех,и това ще стане!Да го чакаш това детенце толкова време,и да бързаш да цъфнеш отново на екран!Е не го разбирам това!

Когато детето ми беше на 6 месеца, за 1 минута го оставих на спалнята, за да донеса лиген с вода от банята да го измия и то се обърнало по корем, запълзяло на заден ход и тупна от леглото. Голям ужас преживях. Аз не знаех, че може да го направи,защото никога не го беше правило, явно му беше за първи път. Така, че мили родители, имайте едно наум, че детето като навърши определена възраст, в моя случай 6 месеца, не го оставяйте дори и за секунда необезопасено, защото не знаете в кой момент ще се окаже, че вече може да извършва нов вид движение.

Лигенът нещо свързано с лигавенето ли е?

И двете ми деца са родени със счупена дясна ключица,слава богу сега/на 22 ина 16 години/ са добре, активно се занимават със спорт.

Да, много често се случва, и с моето бе така. Това се получава, когато се форсира раждането с окситоцин или ти натиснат корема, за да изхвръкне по-бързо. Ние нямаше и да разберем, ако месец по-късно открихме изпъкнала костичка на вратлето. Вече беше зараснало.

И ние така...

Госпожице Банова, наистина захранвате ЕГОТО си чрез присъствие в "прогнозата", но ако се възползвате от прогнозата на по разумните и зрели хора, ще разберете, че няма нищо по-важно от отговорността и грижата към децата, които сме създали! В противен случай прогнозата е доста печална! Така, че помислете кое е по ВАЖНО - да Ви гледа аудиторията на екран или да Ви гледа дъщеря ви. Но...Суета и всуе суета!

Но всъщност, семейство, Има хора, които адски трудно отглеждат децата си, точно защото им се иска да е такава истината, каквато са я казали. Много е дъждовна личната ти ситуация и престани да говориш за кърма, защото си преуморена. Идете някъде тримата инкогнито, плюс някоя печена роднина, за да отклонява вниманието и наистина се порадвай на хубавото ви време!