Мария: Не ме критикувайте, ако бракът ми се разпадне

Фолк певицата Мария е омъжена за бизнесмена Димитър Андонов от пет години, но напоследък все по-често се коментира, че двамата са пред развод.

Обратно в новината

Коментари - Мария: Не ме критикувайте, ако бракът ми се разпадне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами да направил патека до стара загора защото е бил под ваздеиствието на наркотизи и алкохол........а сега е прогледнал и тя се чуди с какво да се оправдава...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Маро,Маро,не се чуди кой път да хванеш,цепи направо към гората.

Кака Мара, както кака Лара

Споко, Маро, няма да те критикуваме, но и Митко има право. Не е лесно, отвратително е даже цял живот да гледа първичен полов белег на главата ти. Обърква се човек някак...

Кой го еня за теб ,че да те упреква

ами няма да може да си сложи още силиконче в джукичките

ще хване дядовия мастията.

Къде ли съм сложил отварачката за бира,не мога да я намеря.

Коко Динев отново е свободен и цялата фолкгилдия хукна да се развежда.

Е,вие само едното спане сте си развалили,аз направо мисля да си прережа вените ако се разделят!

Toni

Направо си каза, че ще се разделят

Марчето в естествената си простота: "Преди да се омъжи за бизнесмена Димитър Андонов, Мария го деляла с негово дългогодишно гадже, призна наскоро фолкпевицата. За да спечели любимия само за себе си, изпълнителката на Моите задръжки" трябвало да измисли стратегия как да измести тогавашната титулярка на сърцето му. С Митко се запознахме покрай наши общи приятели, които ми бяха казали, че е банкер. Излизахме няколко пъти на кафенце. Казах си: Всичко много хубаво обаче малко скучен ми се струва този мъж". Нали съм си лудата Марийка", смее се фолкпевицата. И допълва: В един момент започнах да се влюбвам в него. Разбрах обаче, че ме е лъгал, че си няма гадже. Винаги съм мразела да вземам мъжете на другите и малко се ядосах. Казах му или да остави приятелката си, или аз ще го оставя него. Отвърна ми, че тези решения не се вземат лесно. Изключих си телефона за няколко дни, за да му докажа, че държа на думите си. Направи пътека до Стара Загора, за да ме намери"."

"бил скучен, но се сетила, че е банкер и се влюбила" :))))))) Ох, Маро, Мароооо :)))

Винаги била мразела да отнема гаджета на другите, ама измислила стратегия как да измести тогавашната титулярка от сърцето му. Тая е толкова тъпа, че чак сама не го осъзнава

Няама бе споко.

Аха, явно кризата е ударила Митко и сега се оглеждаме за друг чичко-паричко.

Свършиха парита в троителството

в никакъв случай няма да я критикуваме Марийка, ако се раздели с Митко. Ние вече това го и маме за нормално сред гилдията "фолк-певачки".Даже си го очакваме.

Ясноо...

че кой го е грижа????????

Мен ме е грижа. Цяла нощ не съм спал, за да ги мисля Отварачкови.

Тази новина скри слънцето и разплака времето. Всички ние скърбим и се опитваме да осмислим тази новопръкнала се мъдрост, изречена от втората вагина на Мара.