Деси Банова: Добре ни е без брак

Деси Банова разкри, че с приятеля й Иво, от който тя има дъщеричка Йоанна, засега определено не планират брак.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова: Добре ни е без брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам на Деси да направят хубава сватба с бащата на детето и, така както си му е редът, да се види в бяла булчинска рокля, брачна халка и да бъде много щастлива и обичана. Успех, Деси!

И кому са нужни тези циркове и представления? Май само на булката заради неизживяното си детство и мечти да се види като булка (принцеса) да се види в бяла рокля на грандиозна церемония... тинтири минтири. Ето заради тази глупост много жени си провалят живота.

Защо не се запита тази Деси как ще се чувства детето й като порасне и разбере,че припознато от баща си,защото точно така се записват сега новородените деца от майки без брак- като припознато от някой мъж.Това ли е гордостта на Деси.

Само че, когато в Америка станаха атентатите на 11 септември, застрахователите се видяха в чудо, когато половинките на загиналите пожарникари, които живееха с тях на "семейни начала" си поискаха изплащане на застраховките. То да не дава господ, ама ако тези жени са разчитали на работата на половинките си, и сега тях ги няма, след като нямат официално сключен брак- просто закъсват яко. Та то бракът не е само сватба и думба-лумба, а и отговорност към партньора.

На "модерните" отвореняци и всезнайковци, който наивно и глуповато отричат брака, ще припомним: Хилядолетната човешка история и опит съвсем ясно са показали и ДОКАЗАЛИ, че: ПРЕНЕБРЕГВАНЕТО НА БРАКА ИЛИ НЕГОВОТО ВИДОИЗМЕНЯНЕ Е ДОВЕЛО ДО РУИНИРАНЕТО ИЛИ ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ЦЕЛИ НАРОДИ, ИМПЕРИИ И КУЛТУРИ.

Ехе, престара се! По-леко... съвсем не е така. По-скоро неразбирането на същността на връзките човешки и изкуствеността на понятието брак което се натрапва без да е необходимост създава проблем.

Преди чакаше предложение за брак, а сега й е много добре, странно :)

Жал ми е за тази жена.Защо се унижава да живее на семейни начала и да ражда дете на човек,който очевидно няма доблестта да бъде истински мъж и да я направи своя жена.Личи си,че копнее за това.Защо прави този огромен компромис със себе си и с детето си?

Ква е тази? Все пак е на първа страница. Трябва да е известна с нещо. И едва ли е с това, че има дъщеря която се казва Йоанна. Да не е любовница на някоя мутра?

Еми ще ти е добре, като не може иначе.

Така ви е добре защото сте егоисти. Дали ще е добре за детето ви след време, когато порасне, какво ви "пука". Важното е за момента, че сте "модерни" и "широко скроени". Аман от хора не виждащи по далече от носовете си.

А коя е тази? И какво толкова Ви вълнуват нейните мисли и намерения...

Освен това, прекаленото "свободомислие" докара това, че наредбите и законите се промениха в посока, такава, че истинските самотни майки, да са принудени да отпишат бащата на детето от Акта за раждане, за да се възползват от малкото предимства и помощи, които държавата се опитва да дава.

Ако жените имаха поне малко пипе в главите си, никога не биха се натискали да сключват брак...

съгласна

Подкрепям и другите мненния, че след като вече има родено дете, то следва да има и законен брак. Продължителността на един брак не се определя от това, че е законен, а от трайността на чувствата на двамата. Бракът е уважение към другия, доверие към него и посвещение. А за детето - законно право да наследи името и правата на родителите си. Не бих искала да съм дете на такива "свободни връзки", без ангажименти и отговорност пред бъдещето.

Жени,защо станахте толкова евтини.Създавате нещастни деца.Не случайно е създадена брачната институция от векове.Да се различават хората от животните.И най-вече са създадените деца да имат законови права.И тази институция никога няма да отпадне.Ако искате вие си се чукайте,но не създавайте нещастници!Разберете го най-сетне!И понеже жените раждат не падайте толкова ниско и мъжете да си правят каквото искат с вас.

не знам колко си възрастен, но ако искаш да се обзаложим, че бракът в този му вид няма да просъществува още дълго

Ама това си е тяхна работа. Защо мислиш, че децата им са нещастници. Бащата си е дал името, какъв е проблема. За съжаление обаче не брака е това, което ни отличава от животните. В същност ние сме животни и то единствените с илюзията, че не сме такива. Разбира се, че ще отпадне брака, дори и да е след 100 години, но това със сигурност ще се случи. За какво е необходим? Каква е разликата от съжителство без брак?

Ако той не се ожени за нея а някой друг след време,детето няма да го обича.Ще казва на съпруга на майка си "татко" а на биологичния си баща-не.Така се случи с едни мои познати.Той трябва да се ожени за нея щом имат дете,независимо дали ще са завинаги или не.

и к'во?

Десислава ако той искаше да се ожени за теб щеше да го направи, без да го чакаш да кандиса.....Защо толкова се шуми около Вас не сте интересни и свестни.Поредната креватна бройка с детенце......Ха ХА ХА

Е, тя преди се скъсваше да раздухва в медиите как чакала предложението за брак, аха и да стане. Уви! Сега разправя колко й е добре и без брак.

Не е въпросът дали ти е добре без брак, а дали това е нормално за едно семейство? След като отричате по този начийн семейството, защо казвате, че живеете на семейни начала? Така живеят циганите, за да може майката да се води самотна и да получава някакви социални. От хилядолетия хората са създавали семейства. Бабите, родителите ти така ли са живяли? Без брак?

това твоето е ... смешен плач. трябва ли и тук да се започва този спор за семейството и брака? които за твое сведение не са равнозначни понятия... значи според теб хората не могат да живеят заедно без да има положени подписи?

т.н. семейни начала са един вид унижение на първо място за жената тъй като показват несигурност в продължителността на връзката още отначало, особено когато накоя от страните е с по-висок финансов статус.