Арни се срещна с Бойко Борисов и Христо Стоичков

Премиерът Бойко Борисов, министърът на културата Вежди Рашидов и футболната легенда Христо Стоичков се срещнаха с холивудската звезда Арнолд Шварценегер в киноцентър “Бояна“.

Обратно в новината

Коментари - Арни се срещна с Бойко Борисов и Христо Стоичков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно къде изчезнаха другите коментарии

и аз това питам

На българина не може да се угоди. Вместо да се радвате че са дошли у нас веднага почнахте да критикувате.

Среща на всички лумпени и мутри - Арни, ББ и Стоичков - удари първия, заплюй втория, напсувай третия !!!!!!!!!!

не очаквах такова падение като на всички от снимката: link

Ицата Стойчков - изключителна комбинация от природна тъпота и безпочвена арогантност. Много се излага завалийката.

Ицата се бута в пУлитикЪта и така напълно завършва образа си на Бай Ганю. С тази разлика, че Бай Ганю на моменти е симпатичен.

Сега е тяхното време. Идват тук позастарелите звезди и се пънат да направят някой и друг шедьовър. те и тези около тях не разбират,че времето им безвъзвратно изтече. ще ги гледаме само по филмотеките.

не случаино казват, че "краставите магарета се подушват отдалече". арни сасипа наи богатия щат в америка, а бобо тиквата е в процес на дасасипване на балгаря. спортя развива мускулите за сметка на мозака, на интелекта. умен и спортист са две противополозни неща. умен спортист звучи като "тревоопасен тигар" или "некрадящ комунист"

Лелее , ти в първи клас ли си?!?

Като те гледам - ти си спортист, нали :)))

Не се ли срамуваш поне малко ?

Мястото е вече известно - Уилис кацна на Летище Пловдив

Явно,че скулптурите на Рашидов никой не ги иска и той си ги пробутва сам. И пари да ми дават не бих си взел скулптура на Вежди! Имам му един албум издаден от Мултигруп и ми се драйфа като му гледам "произведенията".

Евала на бате Арни.

това ,че б.б.си прави пр чрес арни тхе бест не е лошо,но ще видим как ще се чувства премиера след изборите..ако ги загуби-предсрочен вот за ч2 нс и цецо цветанов ще бъде оут..!на геб остава да се компилират с бкп..ех,позната исторя!!дея вуе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мозачко на борисов му е се тая като не го изберат ще си почине човека неговвата е ясна ами такива като теб после пак ще ревете че е злле и нямаи кои да ви опрая

Е, браво на г-н Борисов. Вместо да си гледа държавните дела тръгнал да се запознава с актьори. Много олекна. Като му се иска да си дружи с актьори да отиде да работи на Киноцентъра. И аз искам да се срещам с Ален Делон но уви, не съм държавен глава. Нямам връзка...