Медии: Бионсе плаща на сурогатна майка!

Скандалът около бъдещата майка Бионсе продължава да се вихри с пълна сила.

Обратно в новината

Коментари - Медии: Бионсе плаща на сурогатна майка! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно или не, смятам,че на тази снимка това не е Бионсе. Защо няма поне още една снимка на която да я видим вече седнала и в лице?

Напиши в Гугъл: Video Proof Ever Beyonce is Faking Her Pregnancy! Ще го видиш на филмче, забавено и в едър план. Няма място за коментари, просто виж.

:( дааа видях направо не мога да повярвам

Поредната жълта глупост!..Папараци снимаха Бионсе по бански по време на почивката и в Хърватска.Жената си има коремче и очевидно е бременна!..Поразровете се из нета-има ги тези снимки,преди да се хванете на поредната журналистичекса простотия.

Сигурно има нещо вярно, като я гледах онзи ден в Украйна как подскачаше на концерта и никакъв намек за корем.

Вярно е, че всеки сам решава. Но в случая, ако наистина е така, а не е поредния блъф, не виждам защо трябва да го крият. В края на краищата няма нищо лошо, ако е решила да не износва децата си, но е по-добре да го заяви, вместо да предизвиква спекулации по темата.

Защо толкова се притесняват от напълняване.Ако ядеш нормално през бременността почти няма да напълнееш.Напълнях много малко през двете си бременности,но доста внимавах и се ограничавах.Сега съм дебела лелка,защото постоянно готвя на синовете и мъжа си и ям с всеки от тях.Това да си слаба или дебела е от волята какво и колко да ядеш.Нейният стимул е сцената,останалото са глезотии...

Ми вярно е, че бременно коремче не се свива по този начин, а и бременната не сяда по този начин...

Защо преписвате жълти новини?

и никои не се сети, че това може да е от роклята. роклите за бременни си имат кроика която оставя място за корема и ако не е еластична и корема не го е опнал се получава този ефект при определени позиции

Уааааууу! Е как така наистина никой да не се сети?!? Умът ми не го побира... Благодаря ти, че ни открехна за истината, иначе светът щеше да си остане в неведение!

"жената, която им е предоставила утробата си е заченала по изкуствен път" Много я знаят те дали е по изкуствен или по естествен път...

Права е да се притесняваДоста ще се нашишка ако е бременна и роди

Дай още веднъж!

Тази статия от коменатрите ли я скалъпихте? :)

Май сте права - така мисля

Права е да се притесняваДоста ще се нашишка ако е бременна и роди

Това е страшно гнусно - да имаш дете от "сурогатна майка". И то при положение, че е някаква разглезена прищявка.

При теб човешкото развитие ще се прояви единствено в това от млад да се превърнеш в стар провинциалист.

Много по-ужасно е да си дете от сурогантна майка.

ти нали не си жена и не раждаш , остави хората да си избират какво да правят с живота си , всеки решава сам за себе си и нищо лошо не виждам в това, а такива като теб савмо пречат на другите и им създават проблеми - нещо като вредител по хората

Проблема е, че е лъжкиня и позьорка, мисли си, че може да измами целия свят, ама явно не е познала! Но на мен лично ми е все тая каква е истината.

Какво значи "сурогатна майка"? Бедна жена, която се чуди как да свърже двата края и затова си дава корема под наем. А няма начин през 9-те месеца на бременността поне малко да не се привърже към своето собствено дете. Мъката й със сигурност се отразява на психическото му развитие. А и ако порасне нормален човек, няма начин някой ден да не потърси истинската си майка. Тогава тежко й на Бионсе.