Венета Харизанова стана Мисис България 2011

Венета Харизанова стана новата Мисис България Вселена.

Обратно в новината

Коментари - Венета Харизанова стана Мисис България 2011 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

светлината от прожектори идващи отгоре изобщо не им прави услуга, напротив - виждат се всичкия фон-дио-тен дето са им го наплъстили, и лошата кожа, и всичко!

ежж стига бе само тя не беше миска досега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лелеее, какви сте ми злобарки само :) Мяй няма кой да ви обръща вечер внимание и денем скрити като мишки зад евтините си мониторчета седите и плюете хората. Скъпи дами, със злоба по-хубави и щастливи няма да станете. И като толкова коментирате защо не идете вие на мисис да се явите или на каквото и да било. Или... за целулита ви е полезно да не вършите нищо.... злобата така се е впила във вас, че сте се побъркали :)

Леле каква си мишка само ти! А ти в момента от къде изливаш тая жлъч и отрова? И от къде си сигурна, коя от нас каква е и дали има целулит? Как изглеждаш малка сива мишко? Не си ли скрита точно ти за мониторчето си? И коя си ти, че да спираш хората да пишат това което мислят?!

Беше хубаво момиче, дори една от най-хубавите моделки, но сега... И какво стана - след като не я огря роля във филм, както тя разтръби сега я направиха Мисис ;) То като гледам и дугите номинирани какви крокодили са :-0 Май на тия конкурси за мис и мисис са само такива грозотии ;)

Черната и визия повече ми допадаше...тя кога се е омъжила?

На общата снимка виждам четирима травестита, но не и красиви жени.Венета преди беше повече Моника Белучи, а сега е просто нищо.

заприличала е в лицето на фолк певицата рени незнам някои помни ли я още но е неино копие

Мис Крокодил - 2

Не стига, че преди няколко дни излъга, че я канели за актриса, моля ви се! Или принципът е да поразровиш около името на някой вече забравен, та да не отмре съвсем. Егати покварените лелки.

ужас и излагация - има хубаво тяло мацката ок, ама в лицето е доста далеч от мисис България

За да е Мисис не трябваше ли да има поне едно дете? Харизанова не съм чула да е родила.

Мисис означаве, че е омъжена, а не че има деца.

тук все топмодели ,хубавци и хубавици са се изакали,пардон,изказали!абе нещастници що непогледнете себе си първо,пък после коментираите тези жени!

С черна коса беше по-хубава

Всичките 3 момичета от победителките са хубави, Венета също с изключение на тази с русата коса и червената рокля с V образното деколте. Селска физиономия (извинявам се за искреното ми мнение) и дори не се е постарала да се гримира, а лъщи като намазана с олио ябълка. Не е ли имало гримиьор за нея?

Ало, гримИьора :) Ти български език учило ли си бе, човеченце? :) пише се "гримьор", човече-неграмотно!

много си е избелила лицето, да не гълта вече....

Хайде в пещерата да уплашиме ламята

Ами не е става, за мис леличка да се пробва...

Журито пак обърка конкурса жалко, това мяза на трав... ял цял живот понички и мекици и не само мисис България но и "вселена". Коя Вселена на изтрещяло жури от педофи.. и подкупни извратеняци май.?

тази от пластичните си операции е погрозняла

Как можаха да изберат тази распоретина просто недоумявам !! Луда работа

избиват комплекси

Защо пак ми отрязахте коментара бе, амбреажи?

Тази кифла пък коя е?!

е тази е крава,сори кравичките поне са симпатични

Да не сте объркали конкурса? Нормално ли е на общата снимка да изглеждат като травестити? А и този силикон така грозничко се излива, опитвайки се да затъпи тлъстинките на "дамите"... Позор за журито, липса на елементарен вкус.

ох, и аз исках да напиша, че приличат на травестити!какви красиви момичета нашата държава има, а тука са се изредили травеститите от пироtска.

Точно това си мислих и аз - че снимкиите са по-скоро като на мъже, отколкото жени.

тя няма балгарско личе...балгарите са сас кафяви очи

Има и българи с черни, както и със зелени, така и със сини очи!!!

на Венета са сини лещи

Е това пък откъде го измислихте???

Като те гледам, нямаш български правопис! Защо обсъждаш тогава българските момичета? :)

Тя онази беше коркодил,ама тия големи страшави !Уплах може да получи човек!

ужас, то Тоцка беше по-добре :)

Галена Димова - "Мис България - Вселена" 2005, Miss Summer International 2007, Мисис България Свят 2010 - едно лице, което няма нищо общо с красотата, но налагано по непонятни за мен причини. Колкото и титли да й купи нейният благоверен - няма да ме убеди, че е красива жена. Венета Харизанова - до сега без титли, далеч от представите ми за манекенка, а сега и далеч от истинската си визия. Време беше да се окичи поне с една титла... Едва ли някой вярва в честността на този избор.

Тази май си фантазираше, че щели да я вземат за ролята на храстче или саксия в някакъв чужд филм, който се снимал у нас. Явно, не я е огряло там, но така влезе под прожекторите и ето резултата. Само че, без помощта на платените журналя, които и майка си биха продали, кой щеше да я забележи???

..неприятен инцидент е това мероприятие!

А за лапите един от по-долните коментари е напълно прав. Божее какви лапи има това момиче.

То мойта баба е по-хубава бе. Тая много прилича на онази от Перник, предишната. Гати безвкусието. Много е дедодялана.

това е конкурс за красота?!?! но ваъ. по-скоро снимки от влакче на уясите... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

леле...изглежда ужасно таз жена...особено с променения си вид

MILF

тази е много грозна бе ,че и дебела,горката дано не страда много хахахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как си личи когато поколения преди тебе са копали.Ячки ръце и крака, за да могат да ринат по-лесно обора.

браво! най-добрия коментар. верно кви ръчища - да копа и вади картофа :)

Тържество на ботокс, филър и силикон. Само в нашия малък блок има 5 по-хубави и неподправени омъжени жени. А ако застанеш пред супера ще видиш поне 100тина на ден по-хубави от тия "дами" на снимките

без коментар.всичко в тази дършава е на обратно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е,то се очакваше,цяла седмица преди това я ланцираха всеки ден по медиите,ялко защото има много по хубави жени! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз сьм специалист и още от прима виста мога да кажа,че момичето е хубаво.Има съразмерни черти на лицето.Не знам някои ,какво разбират под хубаво,но явно гледат много повьрхностно и се изказват неподготвени.Кагато се избира хубава личност се гледа носьт да е посредата на устнире там кьдето е латинското V ,гледа се и разтоянието на очите,брадичката е важен момент т.е.да има възглавничка а не да е все едно смькната надолу и не на последно място формата на лицето ,и устните.Стига сте завиждали и плюли.

А бе, каква "специалистка" си ти. Просто си козметичка. Красотата не е в симетрията, както смята т.нар. д-р Ечев, а много повече в асиметрията и чара. Все пак става въпрос за лице, а не за футболна топка.

Доктор Енчев, ти ли си ???

аи стига бе !!! не виждате ли, че (както вече никои казаха) тази е копие на тоцата ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И да е най-вече разтворена и дашна, особено на дядовци и чичковци мастити бизнесмени ...

Вярно,че се е "докарала"като Антония Първанова. Убедих се, че глупостта е заразна. И по-далече от такива женки защото се клонират с много бързи темпове.

Ш'пОвърна!

ади заедно

тази кака ква е яка рацете и по големи от на бат арни с техи длани може та обгарне 10 мажки достоинства едновеременно:)хаха

Ако са като твойто може и повече... Стига да успея да ги намеря..... :) хихихи...