След само 72 дни брак, Ким Кардашиян се развежда

Продуцентите на телевизионното риалити шоу с участието на Ким Кардашиян оповестиха, че днес тя ще заведе дело за развод с баскетболиста от "Ню Джърси Нетс" Крис Хъмфрис след двумесечен брак, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - След само 72 дни брак, Ким Кардашиян се развежда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туй моме е американската Златка , само че, по богата (с пари , не с ум)

Ей сега бързичко ще си го преместя....

на кои ли булгарски звезди ми напомня дето живота им е всеки ден по тв... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми те нашите жени са космати по краката,с виснали газове и миризливи.аз за това се ожених са балгарка.колкото и пластики да си направи мата космата,винаги си,е сащата

Дупегъзеста е. Тежка категория...

Пример за младите жени /не казвам девойки, защото още от 5-6-7 клас вече са спали с някой пикльо/. Браво на вас! Поне днес, в Денят на Будителите, можехте да им спастите простащините! Май целта ви е да ги доразвратите, че да са ви лесно креватно месо в близко бъдеще, като тръгнат да си търсят място в живота и пак попаднат в лапите ви.

И хубавата й фигура не я спаси от развода.....

да се готви следващият младоженец,този вече се изтарка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много е изкарала! кухите лейки са си кухи, но какво ли да кажем за мъжете им? риторично :)

Абе, тая химичка не каза ли, че нейната сватба била по-хубава от кралската в Англия, колко била щастлива!? Може ли тази малоумница да има гледаемо шоу с тези си игрички? Що за задръстеняци са зрителите в САЩ- така да ги връткат? Сега очаквам три месеца да ореве медиите с развода си, после ще забременее и 9 месеца ще досажда, после с раждането и т.н. и т.н. И това ми било звезда!!! Боклук!

Къв Пи Ар ход, кви пет лева? Таз` за първи път я чувам!!!

Мани ,че и аз за първи път я чувам тази.Баси , много съм задръстена явно

тази новина ме потресе...

Нормално е за бръмчалка, па макар и американска.

Това е ценностната система на звездите. Даже не е ценностна система.

Уникално сексапилна жена...

Особено ако я гледаш със затворени очи или изобщо не я гледаш........................