Фенове откриха гафове в новия епизод на ”Стъклен дом”

Феновете на „Стъклен дом” откриха гафове и недоглеждания в първия епизод от новия, четвърти, сезон на сапунката на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Фенове откриха гафове в новия епизод на ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честно казано, така се напрягах да чуя какво говори Елена Петрова / защото тя винаги шепти / че изобщо не забелязах с какви блузи е и прочие.

Напълно съм съгласна с теб!

То целият филм е един голем гаф!

Изключително слаб и тъп филм! Трябва да си мазохист, за да го следиш.

И в други български ФИЛМИ е имало гафове-Невена Коканова(лека й пръст) играеше в "Тютюн" с часовник"Заря"или нещо подобно,Мариус Донкин в "Златния век" с електронен часовник и т.н.

Много ми е чудно кой ли гледа тази боза - само като видя дървената игра на актьорите и ми става противен филма. Как ли пък никой от тях не може да в кожата на героя си..... Много слаба актьорска игра!

Този филм го гледат не 53%, а 53-ма души, не ми е ясно защо заблуждавате актьорите, че някой все още ги гледа.....боза,,,,,

аз като доктор само да отбележа, че в линейката Камен ту беше с блуза, ту без блуза, докато му правеха дефибрилации..а да не говоря колко бързо мъ се възстанови моз. дейност

Филмът (както и другите подобни сериали), според мен не заслужава и една минута отделено време. Интересни ми е какво намират в него хората...

Ами като си прост, така ще е, няма да разбереш какво намират! Но поне правилно си подбрал ника си!

На мен пък ми направи впечатление как Полицаят,забравих му името,както си беше в болницата и му звънна на Асен Блатечки , пък после го търси в тъмното,вика...ама кой да се сети да звънне пак по телефона :)))

"събрал рекордна зрителска гледаемост". Събрал друг път. Поредната манипулация. Сериала е толкова посредствен, както и актьорите в него /изключая Стефан Данаилов/, че не си струва човек да си превключва телевизора на BTVл

Актьорите за нищо не стават, не притежават умение да влязат в образ и да изпълнят ролята реално и да покажат емоция за съответната ситуация. Дървеняци са си и това е. Не могат да ме задържат пред екрана

Ей, много ги разбирате........Ама латино сапунките и чалгийките сигурно ти харесват.Филмът е интересен и артистите чудесни. Хайде стига сме отричали българското,чуждопоклонници такива!!!

Майор Деянов ли е "красив млад човек"? Или Асен Блатечки? Единствено Диляна е красива.

Балтечки е най добрия в сериала ,като не ви харесва ,смени канала

Може би не сте забелязали , но Камен излезна в топ форма от болницата само след 1 седмица.Уж беше спряла мозъчната дейност и е в кома...... а след 1 седмица хоп!!!

Най-големия гаф беше докато лежеше Чарли в гората, прободен в кръста, не можеше да се мръдне на 2-3 см да си вземе мобилния телефон, а после го откриха лежащ по очи..

хахахха права си мн смешно и как така първо при полицаите не можеше да говори а после може да крещи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен гафовете и неадекватните сцени се получават, защото както е ясно на всички актьорите от филма снимат сериала съвсем извънредно от основните си занимания. Този идва днес за 5мин, друггия утре за половин час. Едва ли се снима постоянно. Затова се получава и разминаването в облеклата на актьорите в бързината.

еееееее...хайде сега....

Ами Албена как се звънна от уличен телефон, без фоно-карта да питам аз хахаха???

посредствен, муден сериал. Непрофесионална игра, блудкав сценарий, затова и гафовете са толкова много. Та един ли от целият екип не забеляза, очевадните и за обикновения зрител, пропуски? Пълен непрофесионализъм!

Чулбостик

И ще става все по-...! Сериалът е наш, та затова, драги ми наблюдатели. Гответе се за още изненади - примерно, главният герой бил мъж, но после се оказало не съвсем. И така.

много пропуски са направени в третия филм от "Стъклен дом"не само това което са написали феновете.И аз го гледам но нека режисьора да ползва услуги на консултанти,особено по здравни проблеми-здраве, болница и прочие

Ами полицайте, които посред бял ден (грее сленце) ходят из гората и си светят с фенерчета )))))

Честно да ви кажа, не споделям ентусиазма на написалия статията и не намирам филма като нещо повече от посредствен. На някой може и да му се иска да се казват само хубави неща за филма, ама......?

Ми аз не гледам сериали. Телевизията е, както беше казано, харакири за мозъка.

Ххаха аз пък точно тия гафове съм пропуснал ама най-фрапантен беше гафа с линейката. Затъмнили едната врата а другата не (да не си личи от коя болница е) - не че виски не се сетихме, че е Токуда...

Фенове? Тая боза има фенове!?

аз обичам боза :)

Има и още. Как Албена пъха карта с импулси в оранжевия телефон , а после като си тръгва, първо че не я взима, после хоп, няма карта в телефона...

Чак пък "залепени зрители"!! На б.г. зрители не им се гледат турските сериали !! Боряна е неубедителна! Блатечки- също !! Преиграва !!

Стига да пуснат реклама кога точно е последния епизод на "Листопад" и да не е по някое безумно време, ще счупят всички рейтинги! Българина отдавна не го интересува дали сериала е нашенски, турски, американски, английски и т.н., него го интересува да е хубав.

И на мен ми направи впечатление, че русата коса на Албена изведнъж стана дълга няколко дни по-късно в ареста.

е как на борянка са и донесли дрехи в болницата да се преоблича...не е невазможно,но виж за данките на сестра и е правилно :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз имам разтегателни дънки и съм с наднормено тегло. ако тези дънки ги обуе много слабо момиче ще и стоят лепнали, но няма да са се разтегнали. ето така!

"Стъклена тъпня" е истинското име на филма. Изобщо не си губя времето с него.

хахахаха много точно!

а- има още нещо- косата на станалата от сун елена е чисто права- т.е. фрисирана... а секунди по-кусно докато прави закуска- ситно кудрава- като след ставане от сун ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много издиша вече сериалът. Започна много добре, но върви към пълен провал. Може би до известна степен това се дължи и на факта, че няма нито един истински завладяващ образ. А Елена Петрова е абсолютно кошмарна. Много слабо играе, чак дразни. "Под прикритие" и "Седем часа разлика" са много по-интригуващи.

Бубето е невероятна - все един и същи безумен поглед... нещо не и се удава да влезе в роля

Aбсолютно съгласна съм с теб...за съжаление.A с такова нетърпение очаквам тези сериали,защото живеем зад граница и искаме нещо българско.

малки малки, колко да са малки

ама пълно с гафове беше...радвам се ,че и други го забелязаха...историята вече взе да става смешна....