Ким Кардашиян: Бракът не бе приказката, за която мечтаех

Веднага след като гръмна новината за предстоящия й развод, американската риалити героиня Ким Кардашиян побърза да разпрати до медиите своето обяснение за решението си.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян: Бракът не бе приказката, за която мечтаех | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

три водки,аз да си направя кеф,тогава ако искаш -беси си,дави се,втори пат не ще се напивам.толкова мога да пия за да си правя кеф.

три водки,аз да си направя кеф,тогава ако искаш -беси си,дави се,втори пат не ще се напивам.толкова мога да пия за да си правя кеф.

тази бездарна, нагла дебелана... че и не особено умна, кога ще скрие наи-после? просто какви са тези медии дето още да пишат за нея, и тази публика дето се интересува от нея... не ми е ясно... и не мога да разбера защо. каква "звезда" е това? и какав талант има?

ха,ха-всички приказки свашвац "и те три дни яли,пили и се веселили". после няма продалжение. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами приказка е бракът. Само ,че трябва да се прочете до край , а не да прочетеш само 5-6 реда от нея. Кифлата я мързи да се напъне.

Още едно недоразумение, което е известно с това че е известно. Ако вземе някой гъбата да и измие двата тона грим по лицето, ще остане само един задник, голям колкото на шести полк тъпана...

Докато тате дава освен акъл за приключенията, но и ги спонсорира,няма пролеми май

Ким, въобще много малко ме боли за тебе.... Жени се, развеждай се, насирай се, самоубивай се... все ми е тая!

много ме развесели:))

хаха ... и аз се посмях на коментара ти :) първото нещо, което си помислих беше "нищо чудно при тези обстоятелства, следващата новина свързана с Ким Кардашиян да бъде "Ким Кардашиян: самоубийството не бе приказката, за която мечтаех!" :D)

А кой ти каза, че брака е една безкрайна приказка ? Разглезени реалити псевдо звезди..

Не четете недоизсказаното. Изобщо не е глезена жената, но явно е получила минимума! Когато двама души се разведат ей така - щрак! - то е защото единият от двамата има нужда от секс, а другия в добрия случай се самозадоволява :)

Простотията й прозира повсеместно. Просто се чудя как не липсва попадение във всяко изречение. Тази жена дълго време няма да намери партньор в живота, виж други съпрузи - да. Криво разбиране за себе си и за любовта. Трудно се лекува това.