Коментари - Венецуелка е Мис Свят, Ваня Пенева назад в класацията | life.dir.bg
назад

Венецуелка е Мис Свят, Ваня Пенева назад в класацията

Ваня Пенева остана на 104-то място в конкурса Мис Свят 2011.

Обратно в новината

Коментари - Венецуелка е Мис Свят, Ваня Пенева назад в класацията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тази на снимките е В.П. селянията е огромна.Какви гласувания в интернет какви първи места!!!Да е благодарна че е влязла в последната десетка!!!!

прилича на анеля. анеля сущо е мнгоо красива в главата и я виждам с корона на главата, но тялото на анеля е уясно за сужеление. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога да разбера какво беше основанието на някои хора да вдигнат такава пушилка около мис България? Тя била първа на предварително допитване,имала много големи шансове за мис Свят,била много интелигентна умна и владеела чужди езици.Всичко това се оказа въздух под налягане.Нито разбрахме че е умна и интелигентна нито че владее чужди езици, и наи важното:не рабрахме дори дали е красива както се захласваха много капацитети-камерите почти не я показаха.Значи не е заслужила вниманието им.Това е българската деиствителност.Много шум за нищо!Този случаи много ми напомня конкурса за песен на Евровизия където нашата "прославена " участничка спечели предварително "първо"място!

А може и да са най красивите жени,от филмите,които сме гледали ,а техните актриси почти всички са бивши участнички в конкурси за красота,от Венецуела са едни от най красивите напр:Скарлет Ортис,Габи Еспино,Габриела Спаник,и други за мен те са символ за женска красота вижте им снимките.

Била съм във Венецуела--о-в Маргарита и Каракас.От тези конкурси винаги съм знаела,че най-красивите жени са там.Не съм завистлива и злобна женка и искрено се възхищавам от красотата.Честно, не видях дори една единствена красавица за целиями престой там.Нито пък мъж.Всички са трътлести,ниски и не особено симпатични в лице.Засметка на това в Домениканска р-ка останах изумена от красотата на местните жени, почти всяка грациелна, красива,секси, просто не можеш да кажеш на красивото че не е.Мъжете им също не бяха зле,по-скоро средна хубост и среден ръст,пък за мен първото у един мъж е да е висок.Та така...наистина са красиви креолките, а другите красавици според мен са скандинавките и най-вече шведките.Но за жалост красиви жени не видях във Венецуела,а се оглеждах за такива.Видях ги в Домениканска р-ка--много,много красиви тип мулатки и по-светли,никога няма да забравя тези толкова секси,женствени,грациозни и зашеметяващо чаровни,вечно усмихнати и танцуващи момичета и жени.Просто невероятни.

Венецуелките не са нищо особенно,просто има една традиция в тези конкурси.Винаги 10ката е една и съща,а победителките ги редуват.Не,че нашето момиче няма качества просто не се вписва в политиката на мис свят

На предишни конкурси всяко момиче казваше по няколко думи,показваха и кадри от страната му.Всички източноевропейки бяха пренебрегнати.70% от момичетата имаха само по3 секунди за усмивка и толкова.Конкурсът са го основали англичаните и те си правят каквото искат.Не ми хареса нищо от конкурса като цяло-иначе момичетата са си хубави всяка по своему.Всичко е политика и пари....

Момичето не е красиво и има селска физиономия,груба е в лицето.В никакъв случай не можеше да спечели конкурса.Но важното е ,че тя се мисли за хубава и има самочувствие щом се явява по конкурси.Проблема си е неин.Не се знае по какъв начин е спечелила мис България?

Как може да се твърди, че тези конкурси не са политика! Те обикновено са САМО ПОЛИТИКА. Винаги в първите десет поне половината са цветнокожи и то задължително от всички цветове, задължително 1-2 напълно чернокожи, 1-2 монголоидни/по правило китайките са също задължителни/, 3-4 мулатки, а от белите задължително 1-2 руси/ по възможност рускини/, индийките също са абонирани. Ако някоя държава е актуална с големи революции, големи природни бедствия и др. предизвикващи съчуствие актуални събития, представителката може да влезе в десетката и дори да спечели. Е, къде да се впише наша представителка! И кога по-точно е печелила миска, която знае най-добре английски или спортува най-много, или е най-умна? Вярно, че нашата не беше кой знае каква красавица, но и по- хубава да беше, няма кой да я забележи.

"...няма кауза..." - не ме разсмивай; и ти си гледала там нещо как става по конкурсите; уникално куха лейка си; сигурно си чела вчера пауло куельо

Вижте сега, във Венецуела има специален институт, който "произвежда" красавици за различните конкурси. Чела съм, че там да влезе едно момиче-вече му е подсигурено бъдещето. Подлагат ги от малки на "дресировка", накои дори имат пластични операции и всичко с една цел-международни победи. Това е истината, а нашата хваната от гората няма никакви шансове.

Всичко е политика! От България какво могат да вземат или искат - нищо?А от Венецуела могат да взимат дрога и то много!

абе кой знае какъв си крокодил и ти, та й завиждаш! :) достатъчно е хубава, дай снимка да те видим дали си такава световна хубавица

Браво на венецуелката! държавата им е хубава жените още повече!нашата е някаква с излъчване на умряла мисирка и интелект на червей. лъжите - Ах как ще стане в десетката ..ах как нагласените фен сайтове я определили за победителка че и организацията на нашенския конкурс са Очевадни примери за домашно малоумие и тъп PR

Ира казва:"венецуелките са сред първите три. Те са потомци на креолите, вид народност в Латинска Америка". Креолите са деца от бял и мулат, а мулатите са от бял и негър. Какъв народ, какви потомци.? А венецуелците санаистина ниски, трътлести и дебели.

"Вид народност" - потомци на местно население и пришълци/колонизатори/

стандарти в красотата няма, мило момиче. има вкусове, и според мен венецуелката с нищо не се различава от много други жени.

Гледах конкурса по телевизията и колкото и да не ми се иска да призная, нашето момиче нямаше с какво да впечатли журито. Не че не е красива, напротив. Много от тези, които влязоха в топ 15 дори не мога да кажа, че са красиви, но нашата нито знае добре английски/а това пречи много на комуникацията/, нито има някакъв талант, кауза или да спортува нещо усилено. Излъчването й не може да те грабне, макар че на нашия конкурс наистина нямаше нещо кой знае какво и тя заслужено спечели. А венецуелката беше и моят фаворит. Нистина е красива.

Добре де,защо пак плюете бе хора!Тази година мисля,че нашето момиче супер достоен участник,Ваня е красиво момиче то се вижда,но не разбрах защо за целия конкурс,който беш два часа я дадоха точно за три секунди в началото и това беше,е как да я забележат журито и хората!Това е защото Българя е никой за съжаление!

Както винаги в живота, дългата подготовка и упоритият труд се отплащат. Изобщо не смятам, че венецуелката беше най-красивата, но вероятно е била най-подготвената за този конкурс. Това е като да отидат двама кандидати за работа - еднакво интелигентни и умели. Единият обаче е проучил всичко за фирмата и позицията, а другият не си е направил труда. Естествено, че ще вземат първия. Нашето момиче е много чаровно и фотогенично, но на тези конкурси не се разчита само на природни дадености. Вероятно й е липсвала самоувереност, социална ангажираност, подходящо поведение. След конкурса бях много разочарована, но като отворих сайта на мис свят и прочетох отговорите й - ами все едно чета детски лексикон на петокласничка. И не казвам, че вината е само нейна - явно никой не я е научил какво да отговаря, как да се държи и прочие...

Чувала съм, че венецуелките се подготвят от деца за този конкурс! Много съм се възхищавала на красотата им, но после се заговори, че претърпявали и пластични операции, което може да са само слухове, разбира се..

А прочете ли интервюто на мис Белгия, например? Ако не си, прочети го и ще ти стане нясно що е то отговори като в детски лексикон. Не казвам, че Ваня Пенева е по-добре, казвам само, че явно на този конкурс има доста такива хубавички, миловидни момичета, но без подходящото излъчване, поведение и подготовка. И затова от 113 избират една. Мис Венецуела, освен че е много красива и чаровна, наистина е дала и смислени отговори. Освен това има кауза и не е пропуснала да изтъкне това по подходящия начин. Така че победата и е напълно логична.

Сега го прочетох, и искрено се посмях. Но поне мис Белгия казва, че най-паметният й ден е деня на дипломирането й, което пак е нещо. Венецуелката се е изкала ОК, но много повече ме впечатли филипинката. С което си обясних донякъде как едно момиче с толкова особено, нетрадиционно, да не кажем мъжествено излъчване се е класирало второ...

Имам чувството,че на тая снимка,която бяха сложили на нашата в сайта,е играл фотошопа.Просто там изглежда доста по-различно от тия,където ги гледам под статията.Няма значение,важното е че пак си показахме магарията,та мобилизирахме и премиеро да цъка :) Венецуелката е ух мамааа,трепач.

Кому беше нужно No Frame Media да лъжат, че Ваня води в гласуването на "официалния" сайт на конкурса - всеки грамотен може сам да намери официалния сайт и да разбере, че сайта на който хиляди българи и грузинци се избиваха да гласуват е просто един фен сайт, нищо повече. Както и че продукцията "Мис България" била призната за "най-добрата" - да, отново от сайт, който няма нищо общо с организаторите на Мис Свят :)

абе това са нагласени конкурси, политика гадна - това е

ох, колко сме хубави, ама не сме, това е истината...

Напоследък взеха да избират само църни каки с жълтава кожа.

е чак там мутрите не могат да и помогнат

Мис Англия и Мис Шотландия били във финалната седморка - тези ще избият рибата - в Англия и Шотландия най-хубавите им жени са по-грозни от и най-грозната българка, а пият повече и от най-големите ни родни алкохолици бе, тези нормални ли са?! Каква е тази простотия?!

Ами няма нищо странно - чист реверанс към домакините. Винаги става на така, и то не само на конкурси за красота, но и на спортни състезания и въобще всякакви международни прояви. Политика...

Пиенето в случая няма нищо общо с темата, айде не се увличай с "хейтването".

Повече от ясно е ,че е нагласено -нали Англия е домакин на конкурса.Как няма да я закарат на полуфинал като трябва бирените пияндури да гласуват и реват като магарета.От тези конкурси файда никаква и нашите по добре да не участват въобще.

Що бе, англичанката особено стая синя рокля много добре изглежда! Е сега не знаем чиста англичанка ли е, но става момето.

Хубава е венецуелката, но все се чудя след като е конкурс за красота, не е ли редно участничките а особенно победителката да са напълно естественни, без да е играл скалпел. За венецуелката снощи я гледах имам големи съмнения че носът и е коригиран. Просто изглежда като след операция. А и преди време гледах нещо като док. филм за мис Венецуела, мисля беше за 2000 - 2001 година. Там давах целия процес по конкурса. Обучават ги момичетата, как да се държат, да ходят, как да говорят, как да се хранят. Всяка си има отделен екип по прическа, грим. Месеци наред е подготовката. А самата победителка си призна, че са я задължили леко да си коригира носа, нищо че си беше хубаво момичето и първоначално не е искала, но иначе аут от конкурса. Та там това с конкурса за красота явно е много важно нещо.

да, цяла индустрия си е там..., ама кой ти гледа.

гледах конкурса по интернет и видях че нашето моме от село беше на 105 място с 136 гласа, а колкото до он-лайн гласуването се съмнявам.Преди години наши хакери бяха хакнали сайта за гласуване и нашенката беше събрала 2 млн.гласа и съответно декласирана.Тук пак има нещо гнило в това он- лайн гласуване.

айде много разбирачи се наредиха вече... нова мис свят си е направо цигане :D

така е, след като се избират "най-красивите" за мис българия, красиви момичета бол ама не стигат до финала на мис българия. нашето момиче не е лошо но такива под път и над път

Нашият траверс успя да спечели 103-то място. Браво. Бях сигурен, че този кон ще го дисквалифицират, но сега съм доволен на 103-то място.

Абе тъпанар ти какво разбираш от жени,или разбираш колкото свиня от пепси кола.

Извинявайте, но нашето моме ми прилича на нещо средно между ранната Моника Люински и късната Урсула!

Ти явно не си безразличен към посочените, щом така щателно следиш развитието им:))

Освен красота (венецуелката категорично беше най-красивата) на този конкурс се оценява интелекта, образованието, харизмата, начина на комуникация, говоренето... Тези момичета се подготвят с години за такъв конкурс. Останалото е селска вечеринка.

С лице на кон в челната тройка ли искат да влезе ?

Венецуелката си заслужи короната. Много е красива!

хе-хе,излязат ли от пределите на чалгария родните миски и мсичко си идва по местата.това правило важи също така и за т.нар. бг-бизнесмени и всякакви други ганювци:):)

Венецуелките били по по най. Кой знае от къде ги изкопават тия красавици. Нормалната венецуелка сигурно е дребна, трътлеста, черна и грозна. Ама не, всички жени във Венецуела са страхотни.

в голяма грешка си, венецуелките с много хубави, да не кажа най-хубавите в 2те Америки, а и са бедни, та и те бая гледат за чичко-паричко, така че ако имаш кинти, мини оттам ;) Даже може да се каже, че всички венецуелки които съм познавал са били страхотни, не са много високи, но страшно красиви

Браво тя беше и моята фавортка,достойно грабна короната,много е красива наистина,но и нашата ВАНЯ е красива но няма кой да я допусне по нагоре няма как да стане има правила........)))))))))

Какво значи "няма кой да я пусне"? Много е тъпо всяко нещо в света да се обяснява с някаква конспирация. Има много по-просто обяснение, и то е че нашата си е точно като за 104-то място. Твърдението ти е смешно.

1. Ваня е красива - факт. Но там всички момичета са красиви, така че нека не правим трагедия от класирането. 2. Кому беше нужно No Frame Media да лъжат, че Ваня води в гласуването на "официалния" сайт на конкурса - всеки грамотен може сам да намери официалния сайт и да разбере, че сайта на който хиляди българи и грузинци се избиваха да гласуват е просто един фен сайт, нищо повече. Както и че продукцията "Мис България" била призната за "най-добрата" - да, отново от сайт, който няма нищо общо с организаторите на Мис Свят :)

да, най-сетне някой да спомене тази пълна излагация... Виолетка дори с толкова кинти не може да направи нищо свястно..

Въпросното он лайн гласуване е една пълна измислица която даде измамното усещане че нашето си е най добро. След като прочетох и някои от коментарите там се отвратих от простащината на някои българи. Е да, от чалга страна и култура какво друго да се очаква. Мис Венецуела е разкошна жена която слага в джоба си холивудските актриси. Браво на нея!

много красива дама,за наше съяление, мис венецуела бе с класи над другите.

Не мога да разбера откъде тръгна мълвата за гласуването по интернет. Официалната страница на организацията твърди, че няма зрителски вот, т.е това си е някаква самостоятелна инициатива на сайта, която няма нищо общо със самия конкурс. Но всички журналисти ги мързеше във фалшивото си патриотарство да проверят информацията и дори заблудиха и премиера да гласува. Нашата девойка е спечелила чисто патриотичен вот, сега като си дойде ще се хвали колко е важно за нея, че са гласували хората, а не куп корумпирани съдии. Нищо, момичето наистина е хубаво, изглежда добричко и притеснително ще има нужда от самочувствие. Не проблемът във външната красота на българките (филипинката беше плашеща), има други компоненти, които често липсват на нашенките: добър говорим английски, специални умения, социална ангажираност, двигателна култура, комуникативност, добър ПР, самочувствие. Не може непрекъснато нашите девойки да подрусват народни танци, обичам ги и се гордея с тях, но на организаторите им писна.

Колкото и да сме патриоти нашето момиче не е в никакви красации та не виждам защо се пишат тези глупости. Така се подхранва посредствеността и пошлостта.

Що да не е? Спечелила е онлайн гласуването!

С тея гулеми ушаци веднага ми фана окото! Мнимум!

Напълно сте прави, момци...Тези конкурси са пародия, имащи в основата си за цел единствено парите и набирането на мацки за рекламни и други цели. Проблемът на нашите момичета е, че колкото и да са природно хубави, средата, в която живеят ги прави аутсайдерки: няма живец у тях, гледат безжизнено, бледо - без излъчване и харизма. На никой не му харесва кравешка красота. Учуден съм , защо украинките не можаха да изкарат нещо конкурентно и запомнящо се!...

E, най- после стана ясно, че на кривата ракета космоса й е крив и че проблемът не е в политическото класиране. 104 място от 113 участнички не e резултат на политическо гласуване, както всяка година ни се обяснява, сякаш за пръв път чуваме за мис Свят и не го знаем, а е резултат на неправилен подбор и подготовка!

Венецуелката беше прелестна! Това не е бг конкурс и няма как някой да си натрапи лошия вкус на целия свят. Нашата определено не стоеше на място сред такива жени, но за у нас си е ок. Щом и на Котарака му допада, значи се е уредила с място на випа в крачмата, какво повече иска.