Жени Калканджиева се втали от тичане след сина си

Шефката на модна агенция „Визаж” Жени Калканджиева разходи нова вталена осанка на парти миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Жени Калканджиева се втали от тичане след сина си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АНОРЕКСИЧКА

Никога не съм я видяла с красив или наистина модерен тоалет. Облича се направо ужасно, явно няма никакъв вкус ! Иначе е мн.красива жена, по-точно с красиво лице.Краката са зле, но много от манекенките са така.

Наистина винаги се облича много безвкусно. Особено за жена с претенции за бизнес в модния бранш. Черни избелели от прането дрехи, някакви винаги повтарящи се ефтини блузки и смачкани дънки.. Бижу - задалжително. Колкото по - абсурдно и тенекиено - толкова по - добре. :) А на детското парти направо е с уникално износени обувки. Бях чувал, че финансово не е добре и че носи мъжа си на гърба си. Явно е така.

Боже.... на това ли му казват хубави крака ?!?!..... Ако моите бяха такива, все с панталони щях да ходя.....

Не само на теб така ти се струва- грозно слаби колене показва.....

Ужасни колена! Вече не е за показване на плът.

за реално плащане иде дума, не за лебеди и там подобни.

Да е жива и здрава гледачката му, че иначе сина й ако чака на мама да тича след него ще се ненадея. Аман от малоумен PR за поредната БГ "звезда".

Ей разгеле! Стана такава леля напоследък, че като я гледах ме хващаше жал. 6та по красота в света била тя нявгаж, а в последните си изяви- с една смешна прическа, с едно бледо лице( не че трябва да има много грим..но така мъничко поне за пред хората) и не на последно място- винаги с лелински дрехи. 0% от някогашната й шикозност! виках си..какво стана с таз жена... а мъжа й как ли я гледа..