Стилът на Мария Илиева

Мария Илиева е една от най-лъчезарните поп звезди на българската сцена. Нейният талант, стил на присъствие и неподражаема усмивка й печелят много симпатии и почитатели. Последното поприще на красивата брюнетка е като жури на X factor.

Обратно в новината

Коментари - Стилът на Мария Илиева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

минават си годинките и човек доста снимки събира

талант? красота? wtf....

Горката!Взела се е на сериозно и постигна пълен провал в прическа,дрехи, кършене на снага и ужасно страшна гримаса под формата на усмивка.

Мария Илиева отдавна не е интересна. първо, че позорничи, второ - преиграва, а нейните подопечни изпълнителки бяха отчайващи. Всички те до една са демотивирани, странни, тип аутсайдери, които незнайно защо предаването толерира. Снощи беше поредния шок - това комплексирано, грозновато, невзрачно и с колебливи повчески умения същество беше уж предпочетено от бой банда с обещаващо бъдеще. Не мога да приема, че българската публика е толкова смачкана, че да предпочете една неудачница, каквато явно е Стела пред готини, възпитани, уравновесени и изключително талантливи момчета. Ужасно съм разочарована, а предаването е опорочено.

Слуша ли и песните някой на тази мацка?

Малии, каква усмивка, ужас ме хваща.

Много е променена последните години и не към по-добро. Поза и кътни зъби.

тази мария илиева беше толкова приятно момиче, защо се превърна в такава префърцунена флъорца, държи се отвратително превзето напоследък

Харесвам я като певица, но с всеки концерт на Х фактор ми става все по-противна. То бива лигавене и гевезене, бива, ама... И, да, изкуствената и усмивка на моменти е направо ЗЛОВЕЩА! Бррррррр...

НА МАРИЯ ИЛИЕВА С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА: Жена и мъж - това са двата пола от раждането в радост до смъртта. По право всяка твар се ражда гола. Човекът в дрехи търси красота. Безспорно, дрехите красят човека. Но модата не е ли суета? Не скриваме ли тъй от пантивека първородената си чистота? Човекът се променя с вековете, но още пази дивия си зов. Обичаме най-много часовете, когато голи правим днес любов. Откъсна Ева ябълка нарочно. С Адам видяха същността, нали? Облечени, те станаха порочни. Дали с морала Бог не прекали? ИМА ЛИ НА ТОЗИ СВЯТ НЕЩО ПО-НЕЧЕСТНО ОТ МОДАТА? НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ОТМЕНЯ ОТ ПОСЛЕДНАТА СИ ДУМА.

Стилът на Илиева е и стилът на Лозанова, стил на повечето фолк певици също. 'Естественост' е най-деликатния възможен начин да се обрисува.

Силата й е в гласа, не в тялото, особено надолу! Който иска секси тяло, да ходи в чалга-бар или на кастинг с манекенки. Тя пее и това й е призванието.

ако силата и е в гласа, горката ...

никъкъв смисъл не виждам от тази статия....

Така е, но нали и нейният PR трябва да изкара някой лев. Добра певица е, защо си навлича негативи с подобни рекламни изцепки?

на мен не ми звучи като пр, а като анализ на стила и. мислиш ли, че милионите статии в чужди саитове посветени на стила на популярните лица са пр?! прекалено мнителна е бг публиката, а мария е достатачно известно лице, за да си прави пр как изглежда, всички го виждат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма смисъл да си прави подобен ПиаР Мария Илиева. Музиката й трябва да е нейният ПиаР, другото са глупости.