Сърчаджиева: Искам дъщеря ми да има по-добър живот от моя

"Всичко тук се случва много трудно. Всичко е толкова нелепо, мръсно. Все повече съжалявам, че не съм се махнала от тук" - признава Алекс Сърчаджиева.

Обратно в новината

Коментари - Сърчаджиева: Искам дъщеря ми да има по-добър живот от моя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека всички, който искат да заминават да заминат. Да се оправим, да си затворим границите за тях и да си просперираме най-накрая.

Калпава ракета, космоса и крив! "българия не ме обича, а аз съм ебати пича" " цяла Испания, чака в захлас нова секретарка от източния блок, надарена с безброй таланти: актриса, певица, водеща, манакенка, ВИП и какво ли още не!"

Знам че има злобни и зависливи хора,ама това което става тук с коментиращите,направо си е наакване(без изключение на 2-3 коментара)....Абе Българино,кога ще се научиш да не си изливаш помията върху хора с които дори не си бил лице срещу лице,не го познаваш,а го съдиш че иска да живее по-добре,и да създаде някакво по-добро бъдеще на детето си,какво лошо има,споделя,но не очаква някой да го съди който няма смелост да го направи,дали тук или извън БГ и се оплаква като вдовица за....еди кво си....айде стига вече.....сега може и мен да ме плюете защото сте много жалки хорица.....иии къде Алекс казва че ще емигрира точно в ИСПАНИЯ???само там ли се говори испански.....Тя бяга не от родината си,а от такива като вас,бездарници!!!

Абе ше им се незнае и на тъпаците.Имат си всичко.Известна е има си работа има си къде да живее има доходи КАКВО НЕ И ХАРЕСВА В ЖИВОТА ТУКА НЕ РАЗБРАХ????Има си мъж,дете, кво повече иска Жива да я ожалиш горката мърла.И пак недоволни бе

Той къпи детето , готви , работи , а тя какво прави? В Испания тебе чакат???!!!!!!Taм ще cи госпожа НИКОЯ!!!!!!! Алекс бъди силна и борбена като майка си! Колкото до голяма къща и спокойствие, това не трудно да се постигне и тук. Още повече, че имаш силно рамо до себе си!

Тези двамата минават за звезди точно защото са в държава като нашата. Алекс е с известни родители, нищо повече, а Иван е разведен алкохолик с наднормено тегло и отминала слава. Как ще просперират в чужбина, не знам.

Четейки голяма част от коментарите ви,разбирам,че в тази д-ва живеят пълни олигофрени,безсилни да емигрират,но спиращи всеки по-смел,дръзнал да се измъкне от блатото...като казана с българите,нали знаете как умеем да си пречим,да си подлагаме крак,как се оплюваме...Защо все настръхвате с/у всеки средно интелигентен,който сочи безбройните минуси на мястото,наречено Бг...на вас като райска градина ли ви се вижда мръсотията,кучетата,безпаричието,липсата на сигурност и перспектива,скапаното ни образование,"образцовото"здравеопазване, ширещата се престъпност и беззаконие,циганите,управниците ви,корупцията...та Бг е най-бедната д-ва в Европа,та Бг е най-тъжното място за живеене, та дори съседите ни гърци откога ни се чудят на дребнодушието и овчедушието ни...това е то народ,роден за робство...най-тъжното в случая е,че е и доволен от положението и завижда на всеки,решил да скъса робските окови,прекривайки се лицемерно зад псевдопатриотизъм.Ако много ви пукаше за БГ нямаше да си затваряте очите пред очевадните непростими истини,господа топ-идиоти.

Александра и бащата на детето и само реват по медиите, но не им стиска да емигрират. Занимават ни от години с родителите и проблемите си и своята неудовлетвореност, стига вече едно и също.

Ти за много смел/а ли се имаш? То страшен кураж се иска да ходиш да миеш чинии и да бършеш испански старчески гъзове. Ей, нави ме и мен. Да, може да не обичаме бездомните кучета, препълнените кофи с боклук, хвърляните безразборно отпадъци, неподдържаните паркове и градинки, НО са си НАШИ! Ходи прави се на много интелигентен/на и работлив/а в чужбина, ние простите и мързеливите ще се радваме на нашите красоти!

Бравос! И аз исках да взема отношение по темата, но ще те повторя.

много сте прав/а, за съжаление

То човек като е некадърен - държавата му крива. Александра не може и един рекламен клип да направи като хората. Добре, че родитеите й са изветсни та се урежда от време на време да участва в реалитита като това, което се върти в момента. Идилията на село е доста захаросана - тя би трябвало да го знае, нали участва във филмирането. А що се отнася до един коментар тук, че виждате ли, живота си е нейн и детето си е нейно ... Да живота си е нейн, но е крайно време хората в България да разберат, че децата ни НЕ са наша собственост а отговорност! Те не ни принадлежат, като някой домашен любимец. Подобни изказвания, като на тази празноглава лигла са характерни за хора, които нямат никакъв житейски опит или култура. Борила се била, да бе!

Във всяка държава има неудачници, но само тук те пият непрекъснато. Какво иска тази, чийто роден баща не иска да я види, а тя роди от чужд мъж? От какво е недоволна?

А ти си много задръстен. Какво е виновно момичето, че баща й не се интересува от нея? Човекът с когото живее и се обичат не е чужд мъж, задръстеняко!

Тя го разведе. И сега имат извънбрачно дете.

Алекс е тръгнала с Иван, след като той се е разделил с жена си. Какъв ти е проблемът?

Aa, не е вярно! Женен беше, когато тръгна с Алекс!

И моят баща не се интересува от мен,но не мисля да се самоубивам.Пазя си живота и здравето:не съм пушила никога,пресичам САМО на зелено,ям пилешко и риба,пия вино с приятели на празник,делнично-вода,избягвам свинско месо,газирани напитки,пържено,хляб и заведения за бърза закуска.Само шоколада не го отказвам,малиии!

Щом не й харесва - да заминава! Какво има да се жалва по вестниците и телевизията - това не мога да разбера!

Алекс непрекаснато плаче ..Все е недоволна,баща й не и обраящал внимание,майка й тн.стиага нека се радва на това което има...И дано остане с бащата на детето си...,макар че той не е най добрият избор за нея

Каква борба бе Дядо????? я кажи колко ти е пенсията????? И можеш ли на една екскурзия да отидеш.....СМЕШНА държава

Да,Александра!Само че го направи изнасянето от най-скапаната държава на света бързо.Именно заради детето си и неговото бъдеще.Повярвай-колкото по-бързо се махнеш оттук ще е по-добре.Ние сме по на 50 г и сме убедени,че тук няма нищо добро да се случи.Правим всичко децата ни да не са тук-всяка наша стотинка заминава при тях-те учат извън Бг.И съм щастлива,че правя това.Поздрави от мен!живея в Сф,но съм от родния град на майка ти и много я уважавам!Бягай навреме!независимо,че може да си секретарка!Успех,успех!

Голяма гордост - няма що... ама децата точно на такива като Вас се обръщат срещу тях един ден, защото това, на което ги възпитавате е двуличие, егоизъм, липса на всякакъв морал и духовност, а само материални блага!

Уважаеми господине, нещо сериозно сте се объркали...борбата в България за съжаление е безмислена. Щом не го виждате, толкова по-зле за вас...Не ме разбирайте погрешно,аз обичам България и точно поради тази причина емигрирах чак на 33......вие явно не виждате колко крадливи и лъжливи са управляващите и който и да дойде на власт, НИЩО няма да се промени.....те просто са си същите хора...загубена кауза......а да чакаме и да се борим.....ДОКОГА.....и нашите внуци няма да го дочакат. И какво да чакаме по-точно......пенсията от 200 лв??????

Мила Алекс ако публикувното е истина,то може би се дължи на моментна слабост.Каква Испания,какво бягство от България?!Та ти имаш подкрепата и обичта на Иван и малката си дъщеричка. А мечтата ти за здравословна среда и голяма къща е осъществима в България.Не се предавай,бъди силна и борбена като майка си!

Каза го при Мартин Карбовски миналата събота... Така говори, защото никога не е била в чижбина, а само на екскурзийки, както повечето, които пишат глупости тука! Който иска да се изнася, бе зда плюе и да говори колко глупави и прости са хората, които са България - това са вашите родители, приятели и роднини!

Той и бащата на детето и все се чувства нереализиран и някой му е виновен.

има една поговорка, /наяла се въшката и се изпъчила/ ами ходи и зад испания, да мирнем най-после и ние от звезоманията ви...

Много точно казано! Браво!

Тая винаги е плюела по България. Ми да заминава - където и да отиде ще е госпожа НИКОЯ.

и аз искам да живея далече от София ,но заради ромското население не смея.Разграбиха и унищожиха вяка къща на село.

Щом желаеш това, ще се случи! Това си е твоят живот, това си е твоята дъщеря, ти решаваш! Каква била майка ти е отделна тема, имала е идеалите на комсомолското възпитание на тази генерация, "борила" се е. Сега не е време вече за идеали и за "борби" , а е въпрос на достойно ОЦЕЛЯВАНЕ! Пишещите за миене на чини и за гледане на бабички са хора, които не са си подавали носа "навън". Способните и умни хора в нормалните държави си намират мястото в живота. А колкото до чиниите, хората отдавна ползват чиниомиячни машини. Срамна работа няма, когато е почтена! Важно е какво има човек в сърцето си и какво може да даде на другите хора.

явно трябваше да прочета всички останали мнения, за да попадна и на това! благодаря, че го изказахте! подкрепям!!!

мисля че се казва садомиялна машина не чиниомиячна

В Испания тебе чакат...

не можело да се случи има толко безлиодни села да ходи там ,никаде по света няма да намери толко тихо и прятно място

Ти от там ли се пръкна?

Viva е права! Ти да не би да си се пръкнал на Айфеловата кула! Е това твоето коментарче е простащината. Много от големите артисти се преместиха да живеят в точно такива села. И не малко чужденци. А Джон Лоутън- вокалът на Uriah Heep, прави филми за нашите красиви местенца и за нашия бит. Лошото е, че ние не оценяваме това, което имаме докато не го изгубим. Имах възможност да поскитам доста по света, живях в замъци и сред хиляди удобства... Не ми харесва и не можах да свикна. На границата, щом влязох в наша си територия се разплаках... Тук и слънцето грее по- друго и въздухът е по- друг. Само, който го е изживял по този начин може да разбере . В чужбина ти си чужденец и си различен.

Скъпа Алекс, присъединявам се към написаното от Дядо Йоцо. Ще добавя само, че си достатъчно талантлива актриса за да успееш и в България. Колкото до голяма къща и спокойствие, това не трудно да се постигне и тук. Още повече, че имаш силно рамо до себе си!

Ха ха Александра да знаеш ти си единствената, която знае испански за тебе размитат. Много са ми смешни такива като почнат да реват как видиш ли тука не ги ценят, но на запад неминуемо ще преуспеят айде прав ти път. Забравяте, че тази държава ви създаде, на никого не му пука коя е майка ти извън БГ. Да не се разочароваш само.

С каквото е препълнено сърцето на човека, това прелива и от устата му! Няколкото Ви изречения са пропити от глупост, омраза, завист, комплекси и злоба, недобронамереност и изобщо Бг синдром - простащина!

А вие сигурно сте още по-празноглава, щом се възхищавате на едно просто девойче, което няма нито чувство за принадлежност към своя род и родина, нито чувство за скромност изтъквайки посредствените си възможности като нещо значимо.

Ами всеки родител иска детето му да живее по-добре от него.Това е ясно, не е новина и не е за заглавие на статия.

Млада госпожо, ако не ти стиска да се бориш - бягай, но това няма да е в стила на покойната ти майка (тя беше борец). А докато вие младети не се вземете в ръце и да поведете борба за промени, вместо да бягате навън да миете чинии и да слегевате на разни бабички, няма на кого да се сърдите.

И според мен е така. Написал си го много точно. Пепа Николова беше невероятна актриса и човек. Поклон!

Много правилно!

С кого да се бори?С вятърните мелници?Докато и отмине живота...Вие едни борци сте се пръкнали,то затова колкото повече ви е...т,толкова повече се свивате като мишоци...Да си борела...с простотията ви...

напълно съм съгласна, с кого да се бори? тя да не е на война.

Това за е--нето не е правилно. Никой не може да ти направи нищо, ако ти самия не искаш. Трябва да се бори за да постигне това, което иска. Няма невъзможни неща. А и много сълзи се проливат, именно, когато се сбъдват нашите желания.

Съгласен съм да бяга, прав й път. В Испания няма да е дъщерята на Пепа Николова и Йсиф Сърчаджиев. И аз искам всичко да е наред в България и се старая да помагам с каквото мога. Ина мен ми тежи, но най ми тежи на глезени деца (големи хора) да се оплакват от България. Да не би всичко в другите страни да е идеално. И ако е така кой го прави? За всичко сме си виновни ние хората в България - и най виновни, че все гледаме в канчето на другите. Крайно време е да се вземем в ръце и да спрем да хленчим.

Браво! Стига мрънкане! България е нашия дом - увехтял, нуждаещ се от ремонт, но все пак НАШ!