Божана Филипова и Косьо смениха Нова с ТВ 7

Синоптичката Божана Филипова и експоловинката й - новинарят Косьо Филипов, напуснаха Нова Телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Божана Филипова и Косьо смениха Нова с ТВ 7 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тези? За първи път ги виждам. Като чета коментарите сигурно са известни, в някои среди все пак, не навсякъде.

После и от ТВ 7 ще ги ритнат.Според мен по-добре да си бяха стояли в Нова ТВ.Кольо Баречето ги придърпва като СТОЛИПИНградчани. Но и хубавите дни за 7-та телевизия ще свършат.Същото това Барече е такава фурнаджшйска лопата на която и рядкото Л не може да стои.

Божанке,казва се "Скандинавски полуостров",а не "Скандинавието"!?!

СЪЖАЛЯВАМ И ЗА ДВАМАТА ВЕЧЕ АЗ И МНОГО МОИ ПОЗНАТИ КОИТО ВИ ХАРЕСВАМЕ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАМЕ БАРЕКОВ И НЕ ГЛЕДАМЕ ТВ 7 - СМЯТАМ ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ГРЕШКА НЕМОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯТ ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ИЗОБЩО ПОВЕЧЕ ВИ ОТИВА НОВА

Все злъчни коментари.За себе си отчитам,че TV7 става все по добра телевизия сравнявайки я с NOVA и BTV.Може би и заради това доста известни журналисти и репортери вече я предпочитат.

рейтинзите обаче друго казват

ти пук ако вярваш на наредените реитнинги като знаем как мсахинките седят от 10 години при едни и сащи хора!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти пук ако вярваш на наредените реитнинги като знаем как мсахинките седят от 10 години при едни и сащи хора!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Mislq, che kato papagali citirate samo jaltata presa. Zasramete se veche!

БОЖАБЧЕТО ТАКА И НЕ СЕ ОБЛЕЧЕ КАТО ХОРАТА ВСЕ С АНЦУЗИ, КЛИНОВЕ КАТО ЧЕ ВОДИ СПОРТНА РУБРИКА ИЛИ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ПОБЕГНЕ НА КРОС

Дилянка е едно от многото повратливи селянчета, които "додаха на София", отъркаха се "у еуито" и стана топ разследващи журналисти, което си е направо смешно, тъй като всичките т.нар. "разследвания" на Гайтанджиева са предварително калкулирани, строго съгласувани и т.н с когото трябва. А що се отнася през кои легла е минала - 90%от журналистките под 35 г. са минали през едно и също легло, това на Рапона. Има една нова книга на пазара "В сянката на Борисов". в нея автора много точно е разчепкал отношенията на Боко с журналистките.

Кой е Рапона?

Не можах да разбера как се казва човека - Константин или Костадин! Не че е важно, но внимавайте, бе хора, като поднасяте информация!

Дудука в действие.Ще качи ЯКО рейтинга на ТV7 с добри и качествени журналисти и хубави журналистки.

TV 7 става все по-добра и по-добра.

С държавни пари всеки може(държавни дружества->Корпоративна банка->TV7)

Диляна се беше обадила на Б.Б. , че Лъчо искал да спре някакъв репортаж за незаконните къщи и предизвика скандал в Парламента и отстраняването на Лъчо Иванов. От тогава я спрягат за Човек на Б.Б, но нищо друго не е постигнала в медията, а всъщност ходи и до топлите страни?!

ще ми липсва Божана :(

Тази фалшива жена ще ти липсва?И с Косьо са разделени,знаете защо. Изневярата и.Но дано да е щастлив вече,той го заслужава.

айде сега фалшива била ;-) гроздето е кисело май...

За Косьо жалко, че напуска, но ако вземат да махнат онзи мега прост селяндур, който води сутрешния блок ще направят услуга на всички зрители. Няма друго такова тъпо парче!

а тръгна доста добре. повярва ли си, какво...на това ли ги учат се чудя? да повтарят до припадък едни и същи въпроси, да си прекъсват гостите...чак сутрин да те заболи глава.

Ми то госта не са го поканили да си говори каквото си иска, а каквото го питат. Това не е безплатна трибуна. Като не е дошъл да отговаря на въпроси, да не е идвал изобщо.

тъжно..всички бягат от нова, там наистина съсипаха всичко..

Аз не знам с кого си ляга Гайтанджиева.

И аз

И аз...

Ама Божка снощи чете прогнозата за времето.И те нали бяха разделени???

дИЛЯНЧЕТО горкото селян4е сигурно вече ги повтори и потрети всички мъже в нова и сега си търси друг терен

За така наречената криминална репортерка е всеизвестен факт с кого си ляга и как си прави "ексклузивните" репортажи.Всички знаят, че е НЕГОВА държанка и по принцип си е щедра ама се прави на ощипана

Добре де, кажи с кого си ляга?

Абе много станахте комплексарите, дето претендирате да стърчите под юргана на известните изкусителки ... Що си губите времето за мастурбиране с опити да се направите на значими?!

Много важно, че кой ги гледа?

ТУРСКА ТВ ДАВА МАНГИЗИ...ЯВНО ДОСТА