Новата визия на Емилия

Кадри от новия видеоклип на Емилия се появиха в мрежата. Снимките показват някои от визиите на певицата във видеото към парчето “Грешница”.

Обратно в новината

Коментари - Новата визия на Емилия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емилия ,всички ли трябва да те харесват за да си доволна?Няма как да имаш всички богати мъже,просто няма да ти стигне времето,ще остарееш един ден и никой няма да познава.Колкото до снимката...ами грозна е.Това е истината.

От заглавието на парчето"Грешница"трябва ли да си мислим,че Емилия е виновна за раздялата с Коко?Та тя все отричаше раздяла и демонстрираше стабилна връзка и огромна вяра в предаността и верноста на Коко.

Ало, операторите, защо не ме пускате с мнението ми за тази на снимката, която прилича на долнопробна циркова артистка или на порнографска звезда. С такива дрехи и толкова разголена, това е като мода на чалгаджийките, но дава много лош сигнал в чужбина, където ни приемат за царството на ниския морал и алкохолизма.

Бахти зле-то!

С такива дрехи трябва да изобразява жокейка - ездачка на кон, или циркова артистка, но за съжаление, повечето от нейната гилдия на чалга-певици, са толкова сбъркани за дрехите си, че видът им отвращава. Как не могат да разберат, че не трябва да са провокативни с голотията си, а с таланта си, ако го има.

И "новата", и старата визия са еднакви. Характеризират се с думата "евтина".