Калканджиева иска и момиченце, преди да стане на 40

"Преди да се роди Жорко осъзнах, че точно сега е времето да стана майка. Преди да забременея мислех, че вече закъснявам. Искам да родя и момиче, преди да стана на 40 години и ще опитаме с Тачо", сподели Жени Калканджиева.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева иска и момиченце, преди да стане на 40 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак е позинала, е няма, свършиха се вече близалките

Каква злоба въждам във всичките изказвания. Защо сме толкова злобни и зависливи? Другите народи се радват като имат 6- ти , а ние и завиждаме и злобеем. Нека бъдем усмихнати и се радваме на чуждите успехи.

Много се дразня когато имат претенции за пола на бебето! На такива обикновено не им се получава, за да им дойде акъла в главата, че най-важното е детето да е живо и здраво.

Жени, Само кажи ! Идвам веднага да го правиме !

Като почнат да си поръчват и да си искат пола на детето и им проличава цялата тъпота и суетност.Не иска още едно дете а иска момиченце.Предполагам, че единствената и мисъл е да го облича в модни дрешки от бебе и да го коментират в в кляфското предаване на Гала. Хора, децата не са кукли те са човешки същества!!!

Ама много ме кефяг такива любящи майки, дето бабата го гледа детето...Айде малко сама да го погледа

щом иска жената нека да си роди

cesar1

ок ще и помогна няма проблем

Офффф, какво толкова е станало, че от няколко седмици все за нея и детето й пишете.... била се била вталила от тичане по малкото дете... като че ли е единствената жена, която гледа дете. Такива глезли защо си мислят че са единствените майки. Или може би тя гледа слонче, не дете.... Аман от превземки!

тежък физически труд-ха ха ха

Неадекватна, типична Риба

хубаво да деиства може да си го позволи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми щом иска друго дете що не го каже на Дачо ние ще гледаме само.

ама мноо се извинявам, тя тая по колко пъти ще става на 40?! ами най-простото, да сметнем на колко години беше като стана десета на мис свят и сега на колко трябва да е.

Вземи сметни вместо само да съскаш.

Просто е я. Пусни в търсачката името и и ще ти стане ясно. На 36 г. е жената. А и е била 6-та на Мис Свят, а не 10-та. Тъй че още 4 години има докато стане на 40. Може даже две да си роди докато стане на 40.

Не две, а четири даже!

Абе тая да не си плаща, че още пишете за нея?!

Може и да бие ако не пишат :)