Веселин Маринов: Предателството убива любовта

Певецът Веселин Маринов призна, че се е разделил със съпругата си Цветанка, с която сключи брак през 2009 година.

Обратно в новината

Коментари - Веселин Маринов: Предателството убива любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаиде на бас че не го познавате чеовека само интриги саздавате много сапунки гледате!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На каквото си постелеш, на това ще легнеш.След като Велелин Маринов си избира за съпруга подобна въртиопашка, то какво да го жалим!Пък и на годините, на които е, не му отива да бъде наивник- не е на 18 все пак!

Веско,ние те обичаме,остави я тая жадна за популярност глупачка,не случайно е блондинка !Не си струва да се мьчиш заради нея.Скоро ще бьде забравена!!! и ще живее сьс спомените за доброто старо време.ПЕЙ И СЕ СМЕЙ - ТИ СИ ЧИСТИЯ !!! ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

Перчене, надуване,подлагане на този и на онзи- това е ВМ.Малко хигиена в личното пространство не е излишна.Цецо му кумува, ходи с Цецо на ски и през цялото време сто камери го снимат...Повърхностен и фалшив герой е въпросният политически трубадур.

Всеки рано или късно си намира майстора!Браво на Цветанка!Показа му как се иневерява!Б Р А В О!

много е кофти да си предаден и не е задължително да си грозен или пък кофти човек, за да те прецака някой.

много съжалявам, те бяха хубава и много романтична двойка!

много съжалявам, те бяха хубава и много романтична двойка!

МНОГО ДОБРЕ ГО Е КАЗАЛ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО, НО ТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПОЛИТИКАТА.

Това е принципна схема ,особено в случая с Веско Маринов.Много по-добри е от колкото да станеш жертва на т.н.,,избутване"открито от З.Фройд и да пропилееш години преди да осъзнаеш с какъв човек живееш.Тогава се намесват много фактори и трябва трезво да прецениш дали си струва да замениш познато и предвидимо зло(все пак с някои полезни умения)за непознато което отново може да те изиграе и на стари години да ровиш по боклуците.

Нямаше усет за тази Цветанка. Нищо му няма на човека.Личеше , че тя е лигла.

ТУК ВИЖДАМ САМО НЯКАКВИ ГРОЗНИ КОМЕНТАРИ НА ХОРА КОИТО САМО КОМЕНТИРАТ УСПЕЛИТЕ У ДР. НЕ ЗНАЯ КАКВО ВЬРШАТ . НЕ СЬМ ФЕНКА НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ, НО НЕ МОГА ДА ОТРЕКА ЧЕ ЩОМ 30 Г Е НА СЦЕНА , Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ , ЗНАЧИ СИ ИМА МНОГО ФЕНОВЕНЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВИ СА, ПЬЛНИ ЗАЛИТЕ И ТОВА Е , СПОРЕД БЕГЛИТЕ МИ ПОЗНАНИЯ ЗА НЕГО- Е СКРОМЕН , МНОГО РАБОТИ, ЧУВСТВИТЕЛЕН Е, ТАЗИ ЦВЕТАНКА ОТ 1 ПРЕДСТАВЯНЕ С НЕГО НА ИНТЕРВЮ НЕ МИ ХАРЕСА , НЕ ЗНАЯ ЗАЩО, ИМАШЕ ЕДНА ИМТЕРЕСЧИЙСКА ВЛЮБЕНА УСМИВКА. ТА И ДЕТЕ ПЛАНУВАШЕ, НА ВЕСЕЛИН МУ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, ДА ПРАВИ ТОВА КОЕТО ОБИЧА , ДА ПЕЕ, ДА НЕ МУ ПУКА , ДА СИ НАМЕРИ ЖЕНА БЕЗ БРАК , ДА Е С НЕГО ЗАРАДИ САМИЯ НЕГО

Сега само трябва да си оставите координатите и да изчакате търпеливо кога Веско ще ви звънне.

И аз го харесвах, докато не изпя за родната полиция... отвратих се от него - певец с достойнство не би изпял такъв бълвоч! Ами ако и жена му се е отвратила?...

не сам фен на веско ма тия дето го плуят нека се замислят те какви са и какво са постигнали и тогава да говорят луд ли е смешник ли е кав е. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много глъпав човек!ама изклучитъелно глъпав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я няма по-анти май в БГ! + това човека е страхотен грандоман и надувляк... От хора седели с него на една маса го знам на 100%! Е на кое г-н Полски тръмбеш?!

Не разбрах с кой му е изневерила, говори се за Стоичков?

Стоичков няма да се излага с тая Цветанка

Защо ли му беше да се жени. Сега развод , подялба на имущество.....По - добре да си беше живял без брак и нямаше да има главоболия.......

Еми крайно време беше да вземат с Цвъко, Цветанка за Цветан . лесно се помни само 2 букви разлика...

ЦЕЦО УБАВЕЦО и младите герберки ще го утешат.Вече ги няма червените бабички.Споко.

Това е рядко глупав човек. Макар че сред мъжете конкуренцията в това отношение е голяма.

Веселин Маринов е велик певец.Раздава се на сцената и затова заслужава любов и уважение.Може би с известна личност трудно се живее,но сигурно и двамата имат вина.От сърце му пожелавам да срещне истинската любов! Кураж!

Защо ли да го жалим този шут?Всеки си заслужава съдбата.Като си спомня сватбата в църквата на Шипка, направо ме втриса.То не беше надуване, то не беше фукня.Оказва се, че всичко около този смешник е фалш и лицемерие.А и смислините хора имат някакви задръжки относно показването на личния си живот, особено когато са популярни.

Или води до затъпяване, или до изневяра. Другият път - по-малко турнета и повече контрол и внимание.

Големият любовник пак са прецака!

Както са казали нашите приятели американците: Karma is a bitch!

Хамелеоните се показаха на припек- Камата, Веселин Маринов , комиците, пълна лудница , и ощеееее такива, за пари и слава продават майка и родина!!!!

Много си парава!Толкова много уважавах Сойчков.България стана известна благодарение на него,не на политиците.И сега какво?-и той "барабар петко с мъжете/политиците/"Доктор Стоичков е изперкал.

Тази Цветанка не заслужаваше мъж като Веселин Маринов! Браво Веско,че се отърва навреме от нея! Много щастие и късмет ти желая и още прекрасни песни!

Да, и аз нямам търпение кога ще изпее още нещо от рода на "нашата полиция ни пази..." на някоя велика сбирка на мафио-милиционерите от гроб (аа, пардон, герб...) прекрасни... бла-бла.... На мястото на Цветанка и аз щях да си потърся по-свестен другар в живота,...

Нищо сега поне е изпаднал в творческа криза и няма да има нужда да се "наслаждаваме" на неговите произведения! Е все пак "наш'та полиция" и "хляб добруджа" ни стигат за цял живот!!!

Ма то имало и "хляб добруджа", бе? Как да не знам за тая .повр....я - айде да не пиша повече, че има цензура.

Ами и ти Веско си предател и знаеш цената - 30 .

И през цялото време секс с приятел ли е правил? Ясно що му изневерява тогава ;)

Докато Веселин обикалаше страната да лее пот за Бат Цецо, жена му си е намерила заместник в леглото. Ами нормално

Никоя не може да ни излъже толкова добре колкото когато се лъжем сами в жените.По -добре една раздяла на време отколкото предъвквано унижение поради страх от самотата или от несподелена любов.

Nosorog, nai priyatelski vapros.... siguren li si v tova koeto si napisal.....

лозето не ще молитва, иска мотика и то по-здрава....

Цветанка си е пропаднала селянка с високо самочувствие,долна и недостойна жена,А Веселин Маринов е обичн и уважаван певец. Жалко,че и първата му жена му изневеряваше,както и втората.

всъщност му изневеряват жените - и едната и другата? Май нещо му куца на Веско в леглото , а?

Даже и много късно се усети В.М. Доста по рано трябваше да изрита тоя МИНДИЛ.

По-добре се помоли на дъщеря си жена си да ти простят,че ги заряза, заради тази проскубана въртиопашка..

Жена му не издържала на ревността от Цецо :-)

Този Веско Маринов е голям Смотаняк. Гледахте ли го при "Комиците"? Пълна трагедия...

Ами то самото предаване "Комиците" е два пъти по-голяма трагедия. Как да изглежда тогава?

ВМ е психично болен.Вижте и един от разговорите с когото и да е и ще прецените.

тук има само един псих.болен и това си ти. от кфментара ти личи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евала на жената сигурно е било срам да легне до това герберско създание.

Скрий се, ченге бездарно!!!

от тази "любов" никой няма нужда. убива не са любовта, а и сватовниците:))

Язък за цирка в село Шипка и разходите по сватбата. Тая си я знаеше цял Студентски град.

Шипка е ГРАД от 1977г. преди да пишете се информирайте....

къде ми е коментарът?

ще перефразирам сентенцията "който нож вади от нож умира" на който е предател в любовта, ще бъде предаден на свой ред, за да види какво е!

Много важно, кифли под път и над път!

А в Перник е различно - "Който нож вади, от винкел умира!" А въпросната Цветанка - железничанка въобще не е цвете за мирисане и това много хора го знаят, но и ВМ хич не е!