Цветанка проговори за раздялата си с Веселин Маринов

“Раздялата ни е факт и няма нужда да се обясняваме като деца по медиите. Няма никакви тежки процеси, скандали и разправии”, каза бившата съпруга на Веселин Маринов Цветанка.

Обратно в новината

Коментари - Цветанка проговори за раздялата си с Веселин Маринов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бивша жена на футболист и фризьорка... За тази сигурно и дявола не би се оженил. Егати еднодневката.

Ти си една щракалка - това си ти!

ама и веселинчо си е абдал абдалович

"Честно казано той не е толкова богат, колкото се опитват да го изкарат"....казала Цветанка и изплюла камъчето. Изключително прозрачна и елементарна жена. Това е истината !

Прочетох всички коментари,но невидях никъде най-главното,а именно.школата на Миглена Ангелова.Типична постановка в стил "изперкала Меги". Не напразно двете са приятелки,а известно е,че краставите магарета-магарици през 9 баира се намират.

Цветанка е разбрала за бурния роман на Весо Потния и Цецо Апартаментния и му е била шута.....

История с предизвестен край. Сляп ли беше този човек?

Защо полицията не опази Цветанка?Къде дремахте?

С много пот и песни, сериалът продължава.Цветанка, навирила опашка, изоставена и злочеста, тръгва да търси някой по- богат.Веско, самотен и запотен, реве на рамото на Цецо.Каква блудкава драма!Важното е, че Цецо е верен!Хепиенд!

а що му викаш пред някои Весо "мекото"?

Любовта и интересите са като колата и ремаркенцето отзад.

тази кикимора е уясна вав всяко едно отношение!браво веско,отарва се от вампира! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

,,Нашата полиция нъ пази,,

Истината е че Веско подготвя голям Коледен концерт и тази измишльотина трябва да изиграе ролята на положителен пиар , както при Бареков и онези двамата хлебарки. Веселин Маринов с голяма мъка трябваше да лъже при Росен Петров и не му прави чест , че влиза в подобни схеми заради някой лев отгоре. Аз не бих го направила НИКОГА!

Kво младо момиче, тя изглежда над 30?!

50

Над 30,че чак и 41.

Да ти кажа какъв ти е проблема - че си свободна, още по време на брака ви го доказа. Но жена - никаква жена не си ти, ами просто си получила по никое време пролетни сърбежи, мило. Със същия успех можеха да те кръстят и Парашкева. Та така, Цуре, и към нови успехи.

Аз предишния път коментирах много емоционално тази тема и сега искам да се поправя.Отношенията в едно семейство са строго лични и не могат да се обсъждат отстрани.Още повече,че не ги познаваме певецът и съпругата му.Нека запазим мълчание и коментираме само сценичните му изпълнения!Аз не го харесвам заради партиите,за които е пял,но наистина има глас и талант и ако беше заложил само на тях сега щеше да е народен любимец...

Винаги си е била такава, една к...а която смучи патки и пари, така беше и с предишният и съпруг Мариус Уруков /бивш футболист/

Не се е потил за Цеца, както за Цецо явно. :-)

кога се ожени дупедавеца,кога му биха шута! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е и какво от това? Да не са само те, които се развеждат?

Не виждате ли всички какъв смехурко е?! Потен грандоман...с его на ROCKSTAR! Ужасен чичка със селски песнички!!! Нямам думи от жениците, дето го защитават..." БСП, БСП, БСП..." Май сме 2011/12 или греша?!

тъпото парче

Еми то на козата пръч й требе, а не певец.

така си е

Явно причината е, че не е чак толкова богат колкото й се е искало.

Потния Идуля се разделил със съпругата си. Голям праз!

нашата полиция да захване да "пази" и на хората жените, да им избива от главите всекакви промисли (в стил 1984). И тогава ще настане такъв живот, че само си викаааам - Дано, данооо, ДААААНО!

"Горкинката" Цвети - "Какво е преживяла заради него ...." Жива да я ожалиш щом "той не е толкова богат"...

Веско, тая твоя Цветанка те е взела май само заради парите ти.......... а ти ни проглуши ушите с тази твоя "голяма" любов....... Като си спомня как само я величаеше.........., а тя била само бъздух под налягане........

Типична скубла от фризьорския бранш.Но, Веселинчо това е търсил ,това е намерил.И сега някаква си Цветанка ще обяснява в някакъв "столичен ежедневник" ,нещо което никой не го интересува.

Веско Маринов ми изглежда един романтичен и добър мъж и ако наистина тя му е изневерила по начина описан в медиите, тази жена не заслужава неговата любов, каквото и да говори сега. Някои жени, наистина не знаят какво искат, както и мъже има които не знаят, искат да имат както съпрузи с положение в обществото, така и любовници, но Веско не заслужава да го правят на балък.

Добре че Цветан не го е зарязал, а само Цветанка.

"Честно казано той не е толкова богат, колкото се опитват да го изкарат"....казала Цветанка и изплюла камъчето. Изключително прозрачна и елементарна жена.

Много добре го е казала Цурето къде е ключа от палатката.

Кажи жена и ходи да и вярваш и то да се казва цеца

отдавна да сам го оцвирила бате веско, скапан характер.пак и самолета е малак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

любовта му към герб и цецо е по-голяма,отколкото към цветанка!!

Тази е незериозна жена. Как не е проявил усещане. Личеше си от километри, че е неприятна.

Ааааа, то всичко се връща на тоя свят! Първо той изостави жена си, а сега напълно си заслужава тя да го зареже! Като певец го харесвам, но като мъж явно е пълна скръб!

как не я е срам!!! Не стига, че тя е виновната, ами се опитва него да изкара виновен... забрави ли колко песни посвети на нея, клипове, ЛЮБОВТА СИ, но не... неблагодарното и простото няма как да го вразумиш и няма как да мисли трезво... оплаквал се бил при Росен Петров... първо, че той е отишъл там да говори за концерта си - нещо, което заради нея остава на по-заден план, и второ че той подхваща темата, както и останалите журналисти...

"Честно казано той не е толкова богат, колкото се опитват да го изкарат"....казала Цветанка и изплюла камъчето. Изключително прозрачна и елементарна жена.

А тази Цветанка е...?? Ааа, да, бившата на Веско Маринов. С това е известна.

МАРИНОВ НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО.ТОЙ Е ЧОВЕК КОЙТО ВЯРВА В ХОРАТА И СИГУРНО Е ДАЛ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ТОЗИ БРАК. НО,НЕ Е СЛУЧИЛ НА ЧОВЕК.ДАНО НАИСТИНА НАМЕРИ ЧОВЕКА,КОЙТО ДА ГО ОБИЧАИ ЗАСЛУЖАВА.

нагла и тъпа жена!

Ами, то просто е невъзможно да балансираш между концерти, участия и личен живот. Едното за сметка на другото! Той си избира.