Симеон Лютаков: Влюбвал съм се в колежка

Симеон Лютаков, който в сериала "Седем часа разлика" влиза в противоречивия образ на прокурор Иван Иванов, разказа за преживяванията си на снимачната площадка.

Обратно в новината

Коментари - Симеон Лютаков: Влюбвал съм се в колежка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айййй, кой тук ми ползува моя никнейм ??? Това си е моето име. Колежке, намери си друг начин да се изписваш. ;-) А С.Лютаков го знам още от преди години и аз, но като фотограф във ФотоКулт и други фото-форуми. Не го познавам лично, а знам снимките му. Тези от пустинята са готини! А каква колежка, какво влюбване ?!? Нали има някаква жена и дъщеря от нея...беше снимал жена си и дъщеря си преди време...

:)))))))))))))))))))))))))голяма новина-няма що! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Cимон, сполаи!

Знаете ли, че преди няколко години представители на Пауло Куелю откупиха от Лютаков една снимка за илюстрация на един DVD на писателя. Симеон има невероятна сесия от Африка - на местата където се развива действието на Алхимика. Има изключителни снимки.

иванов маи е копие на корадо катани от някогашнят ''октопод'',на когото мафията все пак му видя сметката.

познавам го от 1з-годишен...и от тогава знаех че ще стане звезда- тои и тогава си беше- и не само в моите очи ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти го видя,аз го усетих ... Май е поредния използвач

Само аз ли не виждам къде му са чара и красотата?

Ахъ...радвай се на твоите си убости и не питай.

Много си е повервал тоя пич.....ама и сценаристите на филам си ги бива.Хвърлиха младото прокурорче на тази дърта баба съдийката!!Или това е ход със скрита символика - как прокуратурата обяздва съдебната власт!!!

Toni

Блазя му на човека, поне има готини колежки и колеги. В моя офис няма нищо интересно.

Много хубав и чаровен мъж! Гледам сериала най-вече заради него :)

Гледал съм го в театър Стоян Бъчваров - страхотен актьор е! Който посети фото-форума, може да се наслади и на фотографските му умения.

Под какво име е във фотофорума?

Симон

влюбване на работното място определено пречи, и то много, не трябва да си вадиш оная работа, където си изкарваш хляба....освен ако работата не го изисква, но води до разваляне на едно семейство

Това е невероятно талантлив, чаровен и красив актьор! Невероятно харизматичен! Дори бих казала в световен мащаб! За мен определено стана 1!!! Желая му успех от сърце! А фотографията също е моя страст, абе въобще - сродна душа!

за първи път чувам за тоя човек

Гледай си резашките бози и не се обаждай ; )

Определено е готин мъж с излъчване, а и ролята му отива. :)

Не може да бъде!

браво на него дадно даму се случи отново ама в реалня живот *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, много хубав тоя Лютаков. Къде се е крил до сега. Аз го познавам единствено от фотофорума и даже не можах да се сетя, че е той като го видях във филма.

Ей,тоя Иванов баси неподкупното копеле е! :)

Toni

хаха, нали :)