Божинов кръщава дъщеря си Николета

Валери Божинов вече знае как ще се казва неродената му дъщеря.

Обратно в новината

Коментари - Божинов кръщава дъщеря си Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам да го кръстят и на Валери, и на майката на Валери, и на Николета : Вапина, а за по-голяма достоверност, могат и да променят някоя съгласна.

Не Божинов кръщава дъщеря си, ами Николетя я кръщава на себе си! Освен това в родилното питат майката за името, не бащата. Толкова е просто. Не съм съгласна с тълкуването на автора.

пипа ще е по-модерно :)

принцип много слабо съм загрижен за проблемите и драмите в живота на тази двойка, както и останалите подобни на тях, но честно казано, тази новина можеше да ми донесе пари - букмейкър беше пуснал залози за името на бъдещото им дете, явно обаче са предвидими, тъй като Николета беше сред фаворитите. За съжаление букито явно си има хора в България и залога вече го няма. Пожелавам им здраве и любов, нека се раждат млади българчетата, аз лично повече новини за тях едва ли ще чета, другите си знаят.

бг простии

Тея ако не ги тъпчат с пари ше умрат на мига.

Работата е от глупав по-глупав или най-глупав.

Аз пък бях чела някъде, че точно Николета иска детето й да започва с нейната буква...иди ги разбери! :(

Без това Валери бил най -голямото разочорование за Португалския футбол и за това предлагам да е :"Португалка" link

Като чета,всички си мислят,че на Николета дъщеря и е и дъщеря на баджанака Божинов.

САМО НА МЕН ЛИ НИКОЛЕТА МИ ПРИЛИЧА НА КРЮЕЛА ДЕ ВЕ ВИЛ -101 ДАЛМАТИНЦИ?

Валери както е тръгнал да се размножава, ще станат накрая 101 идиота! :D

не само,и на мен

Ужасна селяния! Наистина футболистите са ужасно прости или поне българските, е може и да има тук там изключения. Това явно се прави напук на Алисия, което е още по-жалко. Не че нея я харесвам, но наистина голяма селяния и простотия... Толкова смешно!

Хайде стига сте злобели сега,като не ви харесвт не ги четет моля,Готина двойка,нека са щастливи заедно,Николета ще е прекрасна майка!!!А злобарите да млъкнат и да гледат своята празна купа!!!!!!!!!!!!!

и на какво точно ще научат детето,та те са ужасно прости и двамата

Прекрасна майка - да.Представям си как ще разглеждат новите фотосесии и Николетка ще му приказва - виж миличка - това е мама в житата , това е мама върху колата , ти като пораснеш каква искаш да станеш - като мама.Страшно ценностна система ще му изгради , имайки впредвид изкакзването и в едно предаване на Нова ТВ - цитирам по памет - " По добре да си направя пластична операция и да съм красива , защото винаги мога да стана умна - ще се затворя за 1 месец и само ще чета книги и ще стана умна " - АААААА какво ще кажеш по въпроса?Така се възпитават деца , нали

Никво въображение нямат тия хора! :D

ли4и му 4е е футболист . за ум , въображение и ... не може да се говори .

Малиии почна се пак с Валерко и Нйкито.Ако ще и Пеперудка да си кръстят детето.Това си е тяхно решение,защо ни занимавате с вълненията на тези елементарни същества.

Свирепи селяни...

Малко е да се каже дори "свирепи селяни"

Защо не я кръстите Клиторета ?

+1 mnogo tochno kazano!!!

Уникално си го написал. Смях се доста като го прочетох, просто супеееееер ;)))))

От толкова много имена ,защо трябва да носи на родителите си, това е ужасно тъпо.

Как може да ни занимавате само с тези ? Ако иска да я кръсти "МАРУЛКА "" ХЕРБАРИИКА" или т.н. простотии. ЗАЩО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЯХ И ЧЕ ТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА . Пълни скапаняци !!!!!!

По-тъпо от това да го кръстиш на бащата, е само това - да го кръстиш на майката! :) И освен това от къв зор бащата ще определя името. А по-добра от нея щяла да бъде само дъщеря й - в какво - в простотията, или душевно по-добра? Ха-ха!

"Лозанова, която вече е Божинова, искала щерка й да носи името на майката на футболиста - Пепа, но той категорично отказал." Е, по-голяма смешка не бях чела!

И Пепа, и Николета , особено Николета като име, в 21 век звучи вече архаично,т.е., за да проумее какво казвам самата Николетка - името е старомодно, не е хубаво. Тъй като Николета се изживява като неземна хубавица, като от приказките на 1001 нощ, трябва да измисли нещо нечувано и невиждано за своята дъщеря, за която говори непрекъснато, с което вече стават смешни с мъжа си. От всичко видяно, чуто прочетено се налага извода, че Николета е една комплексарка и с всички тези словоизлияния, тиради, монолози и сълзливи приказки, избива комплексите на бедното в миналото момиче.

Мен ако питаш, и името Валерия е доста демоде. Жалко, че родителите не знаят какво ще е модерно след 10-20 години, когато поотраснат децата им. А колкото и да е архаично Николета, пак ще е разнообразие на фона на изтърканото и "модерно" Никол например.

Това е най-големата простотия. Да си кръстиш детето на бащата или на майката. Ама като знам какви ги кръстават така изобщо не се учудвам...

и двамата са тпи селяндури