Деми и Аштън делят 290 милиона при развода

Деми Мур потвърди, че се развежда със съпруга си Аштън Кътчър, след като той й изневери със Сара Лийл преди няколко месеца. Тепърва обаче започват сериозните проблеми за двойката, защото тя трябва да си раздели семейно имущество, оценено на 290 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Деми и Аштън делят 290 милиона при развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо ми е жал за тях.Да им имам проблемите...

Е за т'ва не трябваше да се женят!Все им се чудя, от к'ъв зор се женят, после да се развеждат, делят пари,все едно не се знае кой колко е изкарал и жената винаги оскубва мъжа. Жена съм...

Не знам дали си жена , но си проста . Тя го е направила заради млад любовник , той заради милионите и . Нищо не е изгубил - изплел си е перфектно кошницата и като пожела да ги харчи сам -изневери....

Деми да ме набере...по ГСМ-то...те ме те

ХОРА, ТУК АКЦЕНТА ТРЯБВА ДА Е ВЪРХУ 290 МИЛИОНА. ИЗКАРАНИ ЗА ИМА-НЯМА ПОД ДЕСЕТИНА ГОДИНИ.....НА ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ ВИ СИ СТРУВА. ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА КОГА СА ВИЖДАЛИ ЕДИН МИЛИОН ВЪОБЩЕ В ЖИВОТА СИ..... НЕНОРМАЛНА РАБОТА.

пазарът е огромен за тях - северна + южна америка, европа, азия, африка:-) преживе и посмъртно, ще печелят от филмите си...това е да си американец и холивудска звезда - артист,спортист и певец да си тук...;-)

А,бе...не вярвам да имат проблеми с делбата...все пак Аштън е водолей, много-много няма да му мисли....:)))

дяволски си прав/а! водолеите не са сребролюбци и както печелят така и губят парите...а в когото се влюбят са готови на саможертва в името на любовта или каузата...наивници...

АБЕ МИСЛЯ ДА НЕ ГИ МИСЛЯ.МАЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ И БЕЗ НАШИТЕ МНЕНИЯ

kakto i da gi deliat shte im stignat premnigo sa

За каквото и да се говори...винаги става въпрос за пари...А в случая за много пари.

Нищо ново за Холивуд

Без съмнение е че в началото те са се обичали истински.Че кой нормален мъж не е влюбен в Деми.Тя притежава неотразим чар който съвсем не намалява с годините.Та нищо чудно този келеш да е бил влюбен истински.След развода и тя нямаше по-печеливш ход този да се събере с едно симпатично момче.Е има малко и от Едиповият комплекс но в Холивуд избягват да си спомнят за него ако въобще го знаят.

Защо като майка и син? По-скоро като мъжле склонно към проституция и застаряваща красавица, наскоро изоставена от съпруга си, заради доста по-млада от нея хубавица. А и не изключвам все пак възможността и да са се обичали. Деми е много красива жена.

И аз някога съм изучавал граматика и мисля, че бъркаш времената! Не е правилно да се каже, че Деми е красива. Правилно е да се каже "Деми БЕШЕ красива"! Защото вече НЕ Е!!! Та тя ства на половин век! Ако я видиш по бански и без грим, ще се уплашиш. Няма как ТЯ да е това, което беше преди 20-30 години. Е, ако си на 70-80 години, за тебе тя може и гълъбе да е! ;-)

Граматикееее, може да си се изучил но си останал глух и сляп за много неща... Красотата няма минало време, от мен да го знаеш! Освен това външната красота е нищо в сравнение с вътрешната. Човешките същества са нещо много повече от купчина клетки, подредни по определен начин. Важно е излъчването, усещането, това което се носи във въздуха, което не може да се обясни с думи! Иначе Деми не се отличава с нищо от милионите жени на тая планета! Какво да ти обяснявам - това или го разбираш или не...

Изключителни тъп коментар! Има много жени които са красиви и на 50 и на 80 даже. А има и такива които са на 20 и са грозни.

Те са като майка и син.И то незрял син.Сигурно нещо извратено ги е свързвало.Те си знаят,нас защо ни губите времето с тях.Не се учудвам ,че и е изневерил.Според мен го е правел постоянно,но напоследък не му е пукало вече дали ще го хванат,защото е пораснал и е разбрал ,че живота си върви и няма смисъл да го пропилява за глупости.

Интересно разсъждаваш... Ако бракът му е бил "глупости", кои са съществените неща? От твоята гледна точка, разбира се. Неговата няма начин да я знаеш.

тяхното не е брак-това че има документ не значи много в случиа.Жиголо ,но за много пари и само на една по-стара,другите са му били по вкуса.Брак е дом ,семейство ,деца.Не тънки сметки и ниски страсти.,поне за мен.Какво мисли Аштън не знам ,но едва ли е било любов.По скоро добра сделка,ако не ти пука да се продаваш.

Съществените неща са например : да си гушне 145 милиона след развода и някоя 25 годишна да му роди 3 деца , да живеят щастливо и в охолство.....

специалистите по бракоразводни дела предвиждат епична битка. И тлъсти хонорари. Хахахахаха

Добре си е изиграл картите младежа...