Ирен Кривошиева и синът й представиха книгата за живота й

Българската актриса Ирен Кривошиева, която дълги години живееше в САЩ, напомни за себе си през последните няколко месеца с разкритието, че бащата на 25-годишния й син е Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Ирен Кривошиева и синът й представиха книгата за живота й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква е тази далга ваканция в българия, явно нямат работа в америка и задължения

Жал ми е за това момче, не е добре и е много неориентирано...

Мечтата на повечето български мъже е да намерят чужденка, която да ги издържа, а те да си кютат из къщи пред телевизора или да се правят на велики с разни приказки...

ако съм на местото на владимир-не бих простила ниога на такъв баща -не стефан данаилов да е,но дори-това да е папата...

Тя не е изнасилила женения мъж.Детето не си ги е направила сама.Да това е грях,но както се разбра тя скъпо го е платила.Сега идва с един отгледан син.Той е мъж.Трябва да намери мястото си под слънцето.Баща му е известен ,успял .Беше кандидат за вицепрезидент.Нека даде едно рамо.Сина му е негова кръв,негов наследник.Ирен се е борила и го е отгледала до сега.Вече е възрастна.Нека и помогне Данаилов ,за общия им син.Всяка майка би постъпила така.Тя търси доброто на детето си.

Ирен беше страхотна актриса. Дори да си направил само ролята в Хотел Централ, си струва! На мен лично ми липсваше актрисата Ирен през тези години. През това време на преход... забравихме май, какво се случваше и с култура.. и с изкуство и пр.!?

Убеден съм че всички коментари написани за Ирен и сина и са верни.И лошите и добрите.Всички сме грешни.По обратен път аз пък мога да позная всеки един какъв е.Ако я погледнем от лошата страна можем да я изкараме всякаква - по-черна и от дявола.Докато в действителност тя е само една от нас.Борила се е с живота но същевременно му се е и наслаждавала.Има си един син от известна личност- дай Бог всекиму.Не разбират ли те ако хвърлят кал срещу някого това няма как не изцапа и самият тях.Най-лесно и правилно нещо което може да се каже когато един човек след дълго отсъствие се върне у дома да му кажем-добре дошел.Ето това казвам и аз - ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪГАРИЯ НА ИРЕН И ВЛАДИМИР.

Ламбо да не се прави на ощипан, а да се стегне и да школува сина си, защото момчето има перфектни физически данни и може да направи чудесна кариера.

Момчето е голям симпатяга. Ирен се е постарала да го отгледа сама и само заради това, че говори перфекгно български, без да е учил тук говори за потенциал, който много други БГ звезди нямат , а забравят езика ни, дори само като идат на шопинг в чужбина. Страхотни са и тримата , щяха да бъдат идеално семейство. Не плюйте по хората! Ако нещо не Ви харесва, просто не го четете! Злобата, която бълвате се връща отново при Вас! Харесва ли Ви това?

Не ги харесвам - нито Ирен, нито синът й :( Използват името на Стефан Данаилов да правят PR. Това е меко казано недостойно. А Данаилов е наистина ГОЛЯМ и това всички го знаем, за разлика от тази нереализирана актриса и жена. Гади ми се.....

Очевадно е, че отдавна забравената Ирен Кривошиева е решила да се върне и търси начини да изкара пари! "Детето" трябвало да знае кой е баща му?! Разбира се, но защо трябва цяла България да е информирана за това! Тяхна работа си е, но пък , видно е, че "Детето" прилича изцяло на майка си. Незнам какво точно откриха от Ст. Данаилов. На мен ми е тъжно за Ст. Данаилов, защото дори да е негово дете, не го заслужава. Нито скандалът около случката, нито самото "дете", което определено е за психиатър!!!!

Много точно казано! Гледах майката и сина по телевизията и мисля, че това е една много тъжна и жалка ситуация. Тъжна за Ст. Данаилов, защото това е единственото му дете и то определено не е добре. Жалка за актрисата - остаряла, не постигнала кой знае какво, дори може би сама повредила детето си , като е избрала този начин на живот.

Напълно съм съгласна.Това дете така е зарибено,че е изперкало.Горкия Стефан Данаилов,не заслужава болката,която му причиняват.Още повече,че това дете е изцяло продукт на майка си.

"Детето", което е голям мъж, знае от малко още кой е баща му, тъй като бащата си е дал името, и както е видно, и както самия Ст. Данаилов каза. То като се сетя едно време, че почти нямаше жена, която да не е била влюбена в страхотния ни актьор, а естествено-той не е от дърво-имал си е вземане-даване с доста и актриси, и обикновени... Таз пък му родила дете. Ми, живи и здрави да са, ама тия евтини сензации в нашата държавка нещо хич не са ми по вкуса. Толкова ли Ирен си търси внимание, бе, нереализирана актриса, че и детето си ще замесва. Брей-българска работа....

Как може да имаш син, да те познава цял народ, да си бил и политик, и пак да не го признаваш като че ли е нещо срамно?! Жалко, но не за нея и сина. Момчето става лигльо или мъж за цял живот.

Kаква пък чак толкова велика и градивна личност е , че чак книга написала...?

Ненужно, нехигиенично е дори да съдим нечие минало, още по-нездравословно е някой така безумно да разголва публично себе си, особено когато целта на мероприятието е да се рекламира продукт, пък бил той и книга. Гледах интервю на Ирен и сина и по Нова телевизия. Останах с впечатлението, че момчето е изключително объркано, изразяваше се като сектант. Почитам християнските ценности, вярвам в Бог, но не смятам, че фанатичното цитиране на Евангелието е част от Източното православие. Дано не става въпрос за минала увреда вследствие на някаква зависимост. Всичко у това момче сочи натам.

Защо трябва да се смята че петте и брака са нещо позорящо я.Обича човек и се жени.Оказва се че се е излъгала в тоя човек и се развеждаАко тя е била по-хитра като по-съвременните жени просто е можела да живее с човек до изчерпване на връзката и след което да се разделятИма си доста жени които ги сменяват по пет на неделя и спокойно се пишат на целомъдрени..Аз харесвам Ирен такава каквато си е.Или може би именно заради това.

природата явно подлхгва хората. и в цивилизованите обштества това се счита за грешка. ирен явно е осхзнала това. защото схдбата на жената и детето не е като в нормалните семеиства. и тхжно и радостно, че с. данаилов има един син . . дано само да стане качествено момче.

ЗА какво качество говорите . Ако сте гледали интервюто по телевизията ще знаете че това момче говори само за " БОГ" а съм сигурна че дори не знае какво иска да каже или поне не се разбра . Смешно много жалко да излагаш на показ толкова лични неща от личния си живот. Да използваш популярноста на друг за да се покажеш пред обеството. ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!!!!!!

Аз също гледах интервюто. Освен това, че младежът говори наистина само за Бог, при това като че ли не знаеше какво точно иска да каже, но и доста невъзпитано прекъсваше Ирен Кривошиева почти непрекъснато, за да изкаже мнение по въпрос, поначало зададен на нея.Поздравления за актрисата, че го е отгледала сама и го е научила да говори на български език, но и тя, и момчето изглеждат много неориентирани.

Ама вие какво въртите сучете и все гледате да я осъдите тая Ирен.Ами живота е такъв.Я си представете че всички жени в света са като Света Дева Мария.Май ще ни бъде скучничко на нас мъжете.Че даже и тъжно.Аз например я сравнявям с една друга по известна артистка която се е женила повече пъти и все пак си остана велика и любима.Сещате се за кого става на въпрос - Елизабет Тейлър.Ако ние сме истински добронамерени християни би трябвало да мислим за Ирен като за българската Елизабет Тейлър.Поне що се отнася до браковете де.

Прав сте за необходимостта от по-умерен тон, но сравнението, което правите е крайно неподходящо...Елизабет Тейлър е явление, не просто актриса.

"ГОЛЯМАТА" артистка,нереализирала се у нас и в чужвина, за която толкова години не сме чували ( и не че на някой му е липсвала ), сега реши да се направи на много интересна и да ни занимава с нещта,които не интересуват никой!Като е толкова читава защто парадири с името на Данаилов !! Време е да си научите житейските уроци Госпожо и да се смирите със съдбата , която сама сте си избрали!!!

Явно Ирен Кривошиева е подразнена от това,че е напълно забравена в България като актриса и личност и реши да напомни за себе си чрез старата -нова интрига за връзката и с Данаилов.Тази закъсняла демонстрация говори за изгубено его.Смешно и жалко да излагаш на показ личния си живот,използувайки популярността на друг и да представяш детето си на обществото по този начин.

И майката и сина нямат връзка с главният мозък

Абсолютно точно. То не си струва и да ги коментира човек.

Правилно постъпва Ирен .Детето трябва да познава бащата, да бъде обгрижван от него, а той да постъпи като истински мъж - има участие в появата му , иначе е пълен въздухар.

ВСИЧКО РАЗБИРАМ- НО защо всичко това трабва да става толкова шумно .Всеки има своите тайни - ако бащата не беше Данаилов кои щеше да знае коя е Кривошиева и нейния син !!!! Смятам че с това много се прекали !!! Аз сматам че човек трябва да решава тези твърде лични въпроси тихо кротко и с финес. Мисля че това не се отразява добре на децата - визирам точно това момче . Гледах интервюто по телезията и двамата говориха но не казаха почти нищо а той незнам защо само повтаряше нещо за БОГ НО БЕШЕ НЕРАЗБИРАЕМО престанете много е грозно.

този владимир да вземе да наблегне малко на визията, че с тези дълги коси и тази брада изглежда като бездомник.

Стефчо,Стефчо каде спа преди толкова години,а? та тя не бе красавица ,а още по-малко най-талантливата,а този Владо не прилича на теб :))))))))))

Боже та този Владко не прилича на Стефчо дори и в младите му години,а се питам ти Кривошиева не бе една от най-талантливите- как го успа тоя ЛАМБО

Хайде, стига с тая! Нали каза, че повече няма да се навира в телевизиите, да дава интервюта...Медии, престанете да ни занимавате с тая откачалка. Пет брака- тази жена е или много тъпа или кучка!

Тези и двамата са за психиатрията.....

Подкрепям те напълно, аз ги гледах в няколко телевизий ,ми те и двамката ми се видяха не в ред с главата .

Кои двама?

Физически са двама, но психически са повече. Мазната коса, фанатичният поглед и потокът несвързани думи не могат да направят някого Месия.

Не виждам защо трябва Ирен да вдига този шум около себе си. Взела е егоистичното решение да ражда сама и отглежда сина си, какво иска и търси в момента от Стефан Данаилов. Той е признал Владимир, дал му е имито си, не може да иска повече след като вироглавата и глава е обрекла детето да расте без баща. Насила хубост не става.

Случва се понякого една артистка да участва дори и само в един филм при това и непретенциозен и все пак да направи незабравимо впечатление в зрителите.Това беше за мен Ирен във филма Хотел Централ.Много се радвам на нейното завръщане у дома на екран.Що се отнася до бащата на сина и аз лично не съм поклонник нито на таланта нито на политическите убеждения на Стефан Данаилов.Но в интерес на истината трябва да призная че той е и голям артист и голяма личност.Да има една жена син от такъв човек е непостижима меч та на много достойни жени.Аз не виждам какво по хубаво може да мечтаеш да ти случи в живота.Моето пожеление и на двамата -бъдете щасливи и инджой лайф.

По-хубавото е този баща да живее с майката и да възпитава сина си.

Книгата е интересна и добре написана. Започнах да я чета с известна предубеденост, но после ми хареса.Не става въпрос само за интригата с Ламбо. Просто за нещата от живота. Заслужава да я прочетат и онези, които непрекъснато плашат , че ще напуснат България. Трябва да разберат, че никой не ги чака с хляб и сол.Също и онези, които плачат за времената преди 1989 г. Не познавам Ирен лично, но много от нещата в нейния живот съм ги преживяла(извън петте брака).Чакам и следващата книга. Явно има талант и да пише.

Горкото момче, поне да беше наследил малка частица от магнетизма и хубостта на Стефан Данаилов, а той - целия на майка си. Много жалко.

четох я тая книжка - жалка жена е тази! Имала 5 брака,ненаиграла се! Най-лошото е че кръщава мъжете с които е била - с номера - все едно са някакви животни или някаква бройка! Много лошо мнение си съставих за тая! Шантонерка отвсякъде!

ами то момчето е одрало кожата на баща си...а и стефан данаилов явно си го припознава като син, след като му позволява да му носи фамилията...страааашна новина!

Само те са направили предаване...Всички искат да са тв водещи...голямо тщеславие просто.

Владко е хубаво момче като баща си на времето,а Иренка да не се жалва щом е дала баницата топла топла,Стефко я е изял що да не.....друг е въпроса що е целяла с това забременяване ама тя си знае..но Владко е хубаво момче другото е стари истории.....