Синът на Ирен Кривошиева мечтае да се разходи с баща си

Владимир Данаилов заяви, че майка му Ирен Кривошиева е била идеален родител, защото му е давала пълна свобода да бъде себе си.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Ирен Кривошиева мечтае да се разходи с баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момче си е за лекар, ама няма майка дето да се занимава с него. Майка му се занимава със Стефан Данаилов. Какооо, той ако се интересуваше от теб отдавна да е оставил жена си и да е при теб. Все пак син си му родила, макар и да не си го отгледала както трябва. С Мария няма ни дете, ни коте, ама явно е по-читава жената.

Момчето се прави на интересно, говори като наркоман и не е много интелигентно. Има му нещо като на майка му. Тоя умрял поглед.. Майката явно за да изнудва Стефан Данаилов,излага на показ сина си и го прави за смях, но това явно не влияе добре на младежа.

понеже, младият господин изглежда сериозно заблуден, ще добавя нещо. Отец Серафим Роуз, за който писах по-долу освен, че е чел различни религиозни книги в оригинал е писал и дисертация по въпроса, не помня магистърска или докторска и като млад се е уличал от някоя от тия религии, докато открие Православието и почне да пише книги. Искал е да обясни на хората, колко са заблудени и образованието му е голем плюс. Книгата, която ми е попадала, на руски, е "Човекът против Бога".

Това момче е доста объркано и самонадеяно. Чел бил за всички религии. Интересно колко езика и знае и колко е пътувал. Чел библията на английски. Само, че на места превода не е много точен и смисъла се различава от гръцкия по твърдения на гърци, които знаят и двата езика. Значи имало някога един млад американец, който следвал теология и чужди езици и изучил китайските, индийските религии на ориналните езици. Чел и едн адруга религиозна книга на оригинален език, прочил християнските религии и в крайна сметка се отказал от професорска позиция в престижен университет за да стане православен монах. Научил и руски накрая. Книгата му за православието е уважавана в православния свят и сигурно малко хора знаят, че е калифорниеец от сравнително богато семейство, израснал по времето на Дисни. Просто е известен като отец Серафим Роуз. Има за него и по българските православни сайтове. Това дето Владко казва, че има Бог в себе си е опасно. Говори за липса на смирение, а това знаем от къде е. Това, че ще се появят такива като него е ясно.

имам усещането, че вие сте по - объркан. някои хора накрая помъдряват достатъчно, за да осъзнаят по един или друг начин, че всеки от нас някога, ще се завурне у дома си, в нашата произходна точка - не тук, а там. само въпрос на време е това да се случи... в началото не беше "думата" а мисълта. думата е мисъл изявена и проявена като суздател. има единство. единството е всичко, което е. безкраина интелигентност и безкраина енергия. двете са едно. и вутре в това едно е потенцялът на цялото съзидание. това състояние на съзнанието може да се определи като същество. съзидането е базирано на трите първични деформации на безкраиния един: свободна воля, любов и светлина...опитаите се да прочете книги на лао дзъ, суфиите, риорих, блавацкая..а не да ни цитирате отец серафим роуз и да иронизирате колко сме заблудени:-) със здраве!

Bulgariana, ама спрете да четете книги, моля Ви! Какви са тези безкрайни съзнания, безкрайни интелигентности и мисли-пространства?! Ама моля Ви се, стига с тези безкрайни глупости! Пробвайте едно безкрайно мисъл-мълчание и недейте да ръсите глупости по форумите.

Кофти е да израснеш без баща. Човекът може цял живот да си е мечтал да има такъв. Има нещо вярно за американците.

Живо и здраво да е момчето, но не то ме впечатли, а по-скоро коментарите! Чета и се смея с глас, защото и положителните и критичните оценки към младежа са в много издържана стилистика. Май прав ще излезе синът на Данаилов, че нашия народ е доста по-буден от американския...))

И този има нужда от смяна на чипа

хубаво е да имаш вяра и морални стоиности, но това момче не е добре. говори като фанатик. това е по-скоро психичен проблем.

Много е лично,все пак г-н Данаилов има семейство,съпруга.Никому не е нужна тази публичност...неприятно е...

100%-тов сектант !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

младежа говори ли български ? понеже не съм гледала интервютата.

Ей тва е пич... кефи ме!

щом гледа в бадещето нещата са сериозни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много деца растат без бащи и се доказват и оправят в живота.а относно намесата на данаилов в васпитанието и живота му- не се знае кога е разбрал,че е имал син.на ли за това ирен е отишла в америка да го скрие или ......те си знаят,но не е хубаво да си показват личните неща и така нататак.садби има наи-различни.а за момчето ми се струва ,че е не намястото си.но кои сме ние,че да садим.да са живи и здрави.важищавам се на стефан данаилов.

ще видим как ще се представи в това изпитание таткото? няма случаиности в живота - всичко е закодирано в судбата на всяко същество...и накрая...на килимчето...пред Cв. петър...:-)

От повечето коментари лъха посредственост и ограниченост на възгледите. Не се изненадвам. Просто хората отвъд океана са по-широко скроени и Влади нормално е носител на ценностите на тамошното общество.Там да си различен не е порок за разлика от България! Успех на момчето и да е жив и здрав!

Иска му суе да се паразходи и да го поизнуди може би за някоя хилядарка на бедното дете за шампоанче и за червилце за мама.Като сте в Америка стойте си там и си налягайте парцалите.Откъде накъде е син на Ламбо, да не би да е имало ДНК тест?

Ти си абсолютен примат ! А за това дали е син на Данаилов , погледни момчето и ще видиш , че е одрало кожата на баща си .

Е, омръзна ни през последните седмици да слушаме и гледаме Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов!!! Ирен Кривошиева като няма мярка трябва поне медиите да имат такава. Ирен явно го е закъсала доста, щом като толкова се натиска да изкара някой лев с автобиографията си. Кой всъщност се интересува от нея? Уважам и ще уважавам Стефан Данаилов като прекрасен актьор и доблестен човек, който остана верен на идеалите си. Без да съм член на БСП винаги бих гласувала за него, защото вече не ме интересуват партиите, интересуват ме личностите в политиката. А той определено е Личност.

Ст. Данаилов остана верен на партията си, не на идеите, защото БСП няма нищо общо със социалните идеи, освен на думи.

Не съм съгласна с теб!

Не съм съгласна с теб! Мнението ти за идеите на Стефан Данаилов е неточно. Колкото до партията БСП тя наистина вече е доста отдалечена от истинските социалистически идеи. Моят коментар обаче касаеше личността Стефан Данаилов, а не партията БСП.

Как е възможно непрекъснато да пишете за тези хора.Помогнете му да си обича БОГ или това което той иска но не занимавайте всички с това . ВЕЧЕ ПРЕМИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ .

Абе, тоя лудия какво почнаха да го вирят по всички медии? И наистина - да вземе да си позамие мазната косица, че в съчетание с безумните брътвежи съвсем дразни. А майка му участва в един филм навремето, после си е легнала с Ламбо и сега си мисли, че това са достатъчни основания да занимава хората с мемоарни книги. Пфу...

Дреме ми кой идиот с кого иска да се разхожда.....

Язък за Стефан данаилов, толкова неща е сътворил в своя живот, успешни, ето сега и полити4еска кариера, и хоп-това мом4е се появява...И журналистите ,като хрътки, за да им стане предаването, го канят, подвеждащи въпроси, защото сензацията, е не той самоя, а че излага биологичния си баща, който е известен у нас. И този Влади,като не познава манталитета ни, си разголва душата, говори ли, говори...ами да си бе седял в Америка, там,където си щастлив, защо идваш тук, да правиш нещастни други хора, и да оставаш неразбран

Държанието му е налудничаво, типично за 100% - ов сектант. Той наистина не е добре. Мозъкът му е тотално промит. Ако е вярващ, то нека се обърне към нашата вяра, източно православната и може да му се помогне.

Нашата вяра?!! Онази с поповете дето носят Ролекс и се возят в БМВ-та. Или ония дето мразят мюсюлмани, католици, гейове, Мадона и не знам си още кой. Знаем я нашата вяра колко е читава....

ами,малкят си е луд и за америка,но наи-добре да отиде на психиатар.и да престанат да шантажират стефан данаилов!!!!!

Боже, защо толкова злоба и простотия, бе хора! Момчето е такова, каквото е - дете на света. Майката е за убиване, че направи цирк от личния си живот - тя не е нито първата, нито последната, много жени го правят в цял свят. Така вреди на сина си - не можеш да инспирираш любов на никого към никого - дори на баща към сина му! Иренчето Кривошиева би трябвало да го е разбрала! А Стефан Данаилов има много комунистически грехове, но не сме ние хората, които трябва да се ровим в душата му!

Хахахах, имал бил комунистически грехове!!!!??? И такива ли имало? А демократически, капиталистически,либерални, радикални и прочие, има ли??

От този симпатяга би излязал добър актьор, вероятно и талант не му липсва на момчето.... Нашият Мариус Куркински дори е по-смахнат, но прави театър, нали?

ужас , ако съм на стефан данаилов , наистина ще ме е срам да си призная това дете...

ти си жесток човек. дано да нямаш деца, защото ако имаш наистина ще трябва да се срамуваш от тях

И това че бил изстрадал защото му липсвал баща - моля ви се! Голям процент от децата в Америка растат без бащи и на това дори не се гледа като на проблем. Тук в България просто са много консервативни хората за да го разберат.

двама луди нападнаха стефан данаилов!!

ма че тъп коментар от явно ограничена жена . Ако беше мъж щеше да разбереш какво значи бащата в живота на мъжа .

Сега разбрах защо каза в предаването, че не желае да има деца- щото жена му го издържа.

Който е бил в Америка знае - хората там наистина са като роботи и мислят само за пари. Момчето може и да живее в гето, но поне е намерило себе си и е щастливо. Колко от хората в България казват, че са щастливи?

Първо мама да му купи шампоан и да му измие косата. Второ да не ми обясняват някой хора за липсата на бащата,защото едно дете може да я усети само ако преди това е имало баща и той си е тръгнал.Има перфектни майки които могат да заместят двамата родители.Не казвам,че това е правилно,но такъв е живота...

Наистина има нечистоплътен вид. Някак си личи, че майка му не се е справила много добре с възпитанието на детето.

МОже и да се справи , но ако детето е момиче . Отглеждането на момче само от майка му е огромна грешка . Получават се разни женчовци и какви ли не още извратени индивиди .

Печеля по з00 долара на месец, жена ми - тя ми е съпруга пред Бога - 900. превод в ефир: спокоино си живея на чужд гръб!

Е, тва е! Мама и тати навремето натворили глупости без да мислят и после що децата не били в час... Е, как да е в час това момче? А от майка му направо ми се повдига, но и баща му не е цвете. Нали му е син, защо не се е намесил в образованието и възпитанието му. Айде майката хахава, ама защо трябва още едно човешко същество да страда... Абе, по-добре да не се бяха показвали пред хората. Много тъжна история

По-добре така, отколкото наркотици, алкохол или подобни глупости, които унищожават човека. Да по-силно вярващ е от повечето християни. Но е истински вярващ, отколкто лицемерието по християнските празници. Искрен, добър и честен човек. Моята дъщеря пък и харесва езическото учение- не харесват християнството. Свободата е и да избираш вярата си, която ти дава надежда.

Абе хора, вие добре ли сте какво общо има че е извънбрачно дете, и какво е изстрадал, тоя сектант не е наред с акъла и говори пълни глупости, прекаления светец и богу не е драг..., само немога да разбера наистина ли не е наред или играе театър...

Да, наистина нещо не е в ред момчето!

... ела, сине, да се поразходим ...

Прави се на гуру, ама май си е чисто луд.

Това момче е истински нешлифован артистичен талант.Радвам се,че Стефан Данаилов се е възпроизвел и то напълно.Дано помогне на сина си да стане актьор и с това да изкупи греха си.

Българите имат голяма нужда да спасят душите си, само че момчето не е живяло сред нас, затова ни смята за по-духовни от американците. Браво на майката, че го е оставила да следва сърцето си. За един родител това е много трудно нещо, особено, ако в очите на невежите детето и изглежда, меко казано, странно. Дано и бащата намери сили да приеме сина си такъв, акъвто е.

хайде стига с изтрещяли хора..!!!имаме нужда точно сега от нещо реалистично и прагматично!

Хора като тебе имат нужда само от храна, подслон и възпроизвеждане- т.е. от нещо реалистично и практичо. Бих казал:хайде стига с невежи хора. точно сега от невежество нямаме нужда.

ВЛАДИ, ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКИ МЕЧТИ ДА ТИ СЕ СБЪДНАТ! СМЯТАМ, ЧЕ БАЩА ТИ Е РАЗУМЕН ЧОВЕК!

Звучи плашещо Наистина ли ги плещи такива?мама миа...

Какво да добави човек след тези думи? Владимир е изстрадал липсата на баща до себе си, но не това е основното: той, синът, е благословен от Бога да бъде това, което е - любящ син при неразбиращ баща. Още едно доказателство, че човек е преди всичко онова, което му е дадено свише, а не се оформя и не е подвластен на обстоятелствата. Бог те е благословил, синко!

мъдро!но повечето матерiaлни мозъци не могат да проумеят, че ако в това си прераждане не се докоснат до суздателя и отработят кармата си, ще се прераждат в такава среда( в ада), за да "изплащат" греховете си...налудничаво, а Tома Hеверници?!:-)

Какво да добави човек след тези думи? Владимир е изстрадал липсата на баща до себе си, но не това е основното: той, синът, е благословен от Бога да бъде това, което е - любящ син при неразбиращ баща. Още едно доказателство, че човек е преди всичко онова, което му е дадено свише, а не се оформя и не е подвластен на обстоятелствата. Бог те е благословил, синко!

Владко ти си на всеки километър.

не е на всеки км, стигнал е само до четвърти

Не е ли богохулство сам да се изкарваш за Месия?!

Харесва ми ,сина на Стефан Данаилов.Когато детето е извънбрачно като него,болката за детето е голяма.То бързо разбира ,че няма двама родители като другите и смята ,че не е достойно за баща си ,затова не е с него.Когато една душа е подложена на силна болка тя има два пътя ,да се озлоби или да потърси Бог и да се смири.Виждам,че сина на Стефан Данаилов е избрал втория път.Дано стигне и до сърцето на баща си.Нормално е да е беден,ако е искрен в думите си, е достоен човек.И само за това,Стефан Данаилов ,би следвало да се гордее с него.Разбира се,за тези неща всеки си решава сам,и чуждото мнение едва ли е от значение.

Хареса ми коментара Ви.И аз мисля,че много истини има в думите на това момче,лишено от суета и алчност. В свят на суета и алчност малцина ще го разберат, мнозинството ще го обяви за луд.

Владко кой ти изпра мозъчето.Жълтите книжки вече отпаднаха в БГ. , може да се влиза гратис.

А татко (Стефан Данаилов), когато му говоря така, много предпазливо казва: "Много е хубава е твоята философия." Той трябва да отвори вратата, да влезе въздух." МОМЧЕ, ПЛАШИШ НЕ САМО БАЩА СИ ,,,,

Гледах го по телевизията един път, това момче май не е съвсем на ред.

писна ми да слушам за сина на ирен ,то бива бива ама май е прекалено

Като ти е писнало, защо четеш и коментираш? На мен пък ми е интересно. Все пак, този сайт не футкционира специално за теб.