Шайло Джоли-Пит е двойничка на баща си

С двама от най-красивите хора в света за родители Шайло Джоли-Пит вероятно ще стане след години една от най-големите красавици в шоубизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Шайло Джоли-Пит е двойничка на баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох всички коментари от топлата вода до горе и долу и ми се запушиха чакрите.И седемте.Сега ще трябва да ги отпушвам , че деца трябва да се правят при този отрицателен прираст , пък със запушени чакри какво ли ще излезе??????????

боже мои... когато си препрочетете коментара какво чувство изпитвате - гордост от знанията си и стила си на изказване?

Едно е сигурно - момичето има чувство за хумор, но това е трудно да се обясни на тези, които го нямат;))

Детенцето е много сладко, както повечето на неговата възраст, и наистина прилича повече на Брад. А защо му предричат, че ще е суперзвезда в шоубизнеса?! Ами ако реши да стане физик, или журналистка, или нещо друго?! Не може ли? Доколкото знам, мечтата и голямото хоби на Брад, е архитектурата, той има огромни познания в тази област. Ако Шайло наистина е негово копие, може пък да стане велика архитектка, защо не?

Сладурче е, като почти всички свои връстници. Как разбраха колко красива ще стане, не ми е ясно. Ама на 5 години, да знаето почти всички дечица са много хубавки и сладки. С малки нослета и устнички, с нежна и мека кожа и пухкави бузки. По късно се изменят тези черти и тогава вече ще стане ясно кой красив кой не. Може би само очите не се променят, но цялостно лицето доста се изменя след 7- та година.

Има тук един коментар от "топлата вода" - тепърва ще видим, топла ли е, гола ли е.Но поне се знае детето от кого е, което не може да се каже за половината нашенци.Но ья да си гледаме нашите урунгелчета и чалгаджийчета и да оставим белите хора намира. Мерси.

Напротив. Много деца на грозни родители са красиви. И обратното. Това е в повечето случаи. Има и изключения.

Сега пък като се почне и с децата на звездите мани, мани!

Всеизвестна истина е,че момчетата приличат на майките си ,а момичетата на бащите си.Окултното обяснение-когато мъжа обича,неговата енергия е по силна и се ражда дъщеря,защото с мъжката енергия на бащата се допълват и се затваря ,кръга.Когато жената обича-нейната енергия е по-силна и се ражда син,с кого отново затварят кръга +,_.Дъщерята обаче плаща кармата на майката ,а сина на бащата.Та благословиите на родителите,целуването на ръка,уважението на мнението на родителите не е било случайно и то има голямо значение за човек.

Ти сериозно ли ги вярваш тези неща? Ако е така, хм, потърси помощ

а вие, ева, в какво вярвате? каква е вашата цялостна картина за света, в които живеем - биосфера, хомо сапиенс и природните закони? някакво становище?:-)

кармата е персонална и се плаща от предишни животи на същата душа.

Много интересен пост,ама колко въпроса ми предизвика в главата....

Доста си тъп.

не си никакъв орел а рошава гарга, грачеща глупотевини.

Според вашата логика, ако и мъжът, и жената изпитват любов по време на акта (не зная защо приемате, че само единият от тях трябва да обича?), то има 100% вероятност те да създадат хермафродит.

ох, заболя ме от смях стомаха. а ако и двамата не обичат (например секс за една вечер) и забременее жената- какво се случва?

Точно така е! Сигурно има и биологично обяснение кое как се предава от един родител към дете от противоположния пол, но си е вярно, че момичетата, особено първото, прилича на бащата, а момчетата, особено първото прилича на майката. Затова много често има семейни разочарования - неистово искаш деца, чифтосаш се с първата или първия кретен, която/който ти пусне и после се чудиш откъде се е пръкнало това идиотче, което е същото като партньора ти.

Всеизвестна истина е патко заспала,че съществуват два процеса наречени мейоза и кросинговър.

Но успокояващ факт е и че съществуват аберации, които могат да поправят нещата - например вместо да вземеш хубавите очи на майка си - ти никнат косми по гърба!

Аз си мислех че зависи от позата.

Ахаха, Владо ме умори!

:-))))))))))))))) сладур/ана