27-годишна адвокатка стана "Мис САЩ"

Чесли Крист получи короната си от миналогодишната победителка Сара Роуз Съмърс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 28 е бе смешници

ооо, много сте прости, някой каза че нпегърките миришели! това не е вярно! Мирише не затова че е нпегърка - миришат кофти хламиди или трихомони! те миришат на леш и риба!! Миризма на мая вероятно е сигнал за гъбична инфекция. Тенекиената миризма се появява най-често по време на менструацията. Някои храни пък могат да влошат вонята й, например, чесън, свинско със зеле, лук, лешници. Ежедневните дейности, храната, хормоните и инфекциите могат да окажат голямо влияние върху интимн. миризма.

ХУбава Н-егърка, дей... ней ... ма... дей ...

Вокалът на Туистед е по-красив. Ама е бял и не е 'иновативен'.

Ма тя много църна бе...

Колко прогресивно. Подгласничката и която е 100 пъти по красива е втора защото е бяла, а избират кюнеца за да не засегнат некромангърите защото идват и там избори! И на красотата ехте мамата неолиберали и джендъри кирливи

Само Който ме е.бал нег., пардон афромериканка не знае как смърдят на леш, а тази е и МИСирка..

Отново политическа МИСирка в Америка, компенсация за робството.

Ето това е силата на....науката, учението и културата! Хубава, хубава, ама адвокатка! А вие с надебелелите дечица, пак ли ще муате агнешко, мазнотии и ракии? Ами давайте, току-виж ви избрали в някой фермерски конкурс за най-... в кошарата.

Евреите в САЩ само агнешко ядат и са адвокати и банкери. Какъв е проблема ти?

Да се радваме че са решили да минат само с негърска полит коректност и поне е жена

Расистите и лумпените пак са се активизирали. Само търсят под вола теле и причина да плюят по някого - комплексирани дребни душици. Разберете че вие не сте и никога няма да бъдете повече от другите, всички сме хора и всички ще се превърнем в прах. А ако има господ, то злобата и простотията ви ще ви отведе право в Ада.

В новините тази вечер във Финикс, Аризона , по 5-ти канал, показаха как един 15 г бял толуп, поне 120кг, е починал от топлинен удар и обезводняване на разходка в околностите ...не по-високо от бай Кръстю на Витоша. Водещата препоръча преди излет да се пие предния ден 1 ГАЛОН вода и да се носи на излета 1 ГАЛОН вода. 4 литра. Показаха как в полицията полицаите скъсаха от бой задържан а синдиката на полицията ги защитава. Показаха как в затвора пандизчиите пребиха от бой надзирател. И накрая....първата Мис афро-американка. Точно такъв беше коментара. Отварям ДИР уж да почета нещо българско и родно и ....отново mother fucker ме учи как да живея.

Расизмът - анти-белият - личи отвсякъде. А тази адвокатка с какво точно е известна, освен че е черна и е завършила право?

Едва ли ще събере погледите на мъжете. Иначе, ако човек разгледа снимки от ежедневието на топмоделите, почти винаги са с дънки, равни ниски обувки или спортни модели. Също лек грим или никакъв. Изглеждат си перфектно, няма как да останат незабелязани дори небрежно носещи се. От една страна е разбираемо с такава професия да искаш да си почиваш в удобни дрехи и ниски обувки, както да оставиш кожата да си почине от тежкия професионален грим. Но от друга си мисля, че високите и стройни дами с красиви дълги крака и добре оформено д..е отдавна са осъзнали, че дрехата, която подчертава най-добре техните предимства са старите добре познати на всички еластични дънки. Дънките най-добре подчертават хубавите дълги крака. Друг е въпросът, че в тях често виждаме жени, които не са за еластични дънки, но това е друга тема. Какво й трябва на една хубава жена да се конти - едни дънки, кецове, 5-10 минути лек грим и пак ще събере погледите. Да му мислят тези дето не са имали късмет да се родят красиви.

Ниска, трътлеста, не е красива. Просто още един жест, от който голяма част от аудиторията се взема на сериозно без никакво покритие.

Тези жестове започнаха да стават един системен расизъм. Про-черен, при това черните трябва да са именно американци. Онези в Африка да мрат...

Черна, адвокат на престъпници... Ашколсун!

Леле, в Америка май стана срамно( и страшно) да си бял, с нормална сексуална ориентация и да не си някакъв активист( без значение какъв)!

Много красива жена. И много груби, тъпи, зли и злобни бай-ганювски коментари. Щио за хора сме а?! Не народ, а мърша!

Можеш да прочетеш в щатски сайтове, евронюз и по цял свят. Ама то се иска да имаш малко повече акъл и да поназнайваш и друг език. По-лесно е да си нехранимайко и да плюеш по своите. Мърша си.

Поредната политкоректна тъпотия. Черна, либерастка, много клиширана и SJW - направо перфектна.

Уникално мулти-култи, има коса като на южноамериканка, черти на англичанка, цвят на африканка, бицепс от третия пол, бедра от втория и торс-триумфа на пластичния хирург.

Като я гледам на снимката по бански, спокойно може да ти преоре нивата. Много мускулести крака, като на римски пехотинец.

Като шоколадче е.

Поредния политкоректен мулти-култи избор, в който една метачка става принцеса, защото е чернокожа и това уйдисва на аджендата на кукловодите. Залата е залята с фалшиви усмивки и имитирана радост. Очаквайте скоро Филипиноамерикан чик уит дик

Друго си е черничкото! вИНАГИ ЗАЛАГАЙ НА ЧЕРНО!

че защо не на червеното

Изтребиха ги, а останалите са в резервати.

Поредният политкоректен избор, тия нищо добро не ги чака

Работи безплатно в зашита на затворниците - от какво, да не лежат много за престъпленията си ли?

уникално красива американка. Браво.....

афроамериканка - бъди по-политкоректен.

Що,другите какви са?Евроамериканки,Азиоамериканки?

tonk11

Ми не знам ама црънките много държат да ги наричат така.

латиноамериканки, индианки, бели американки, американки с азиатски произход - амиршконки от бялата, черната или жълтата раса. избери си.

до tonk11 - в САЩ дори от класиката Том Сойер махнаха като расистки думи като негър, чернилка - направиха ги афроамериканци и тъмнокожи, в краен случай чернокожи - иди обясни на някой що е то политкоректност :)

Интересно ако тая я оставиш без грим и по дънки, колко и какви мъже биха я загледали на улицата...

момичето си е красиво и да пропусне козметиката сутринта, няма много да се промени

Красива е !

tonk11

Прави ми впечатление, че на снилките няма много бели претендентки. Явно и те съзнават, че няма смисъл да участват. Последните 8-10 години подобни конкурси се печелат по съвсем различни причини от целта на конкурса. Победители са гей, транс, афро и политкоректи индивиди.

Като гледам финалистките всичко се движи от млечен шоколад към 100 % чисто какао

В лице иди-доди, но в тяло е ... мускули, без сиса, крака като на кон, ама от тези дето работят на полето. Не бих я избрала даже за мис на село.

Тази е като мис-ка, игряла от конкурс за красота на Митьо Пищова.

само не разбрах защо демонстрират захапки на булдог. иначе има и по-хубави момичета - но явно тя е с предимство като най-възрастна.

забравих дебело да подчертая, че тя е активистка, която се грижи за правата на затворниците - според мен това е натежало на везните.

в цялата история на 'мис Вселена' титлата е била печелена от предтставителки на Земята и никога от представителки на други планети. Намирисва ми на расизъм!

Чаровна, да и честито! На Оклахома представителката поне за мен е доста по красива и женствена. На снимката на финалистките е крайната в дясно.

Дано не се окаже травестит ...

В САЩ ако не си черен или гей имаш много малки шансове вече.

И ти понеже черен не можеш да станеш, реши да станеш второто, нали? За кариерата го правиш, не за друго..

Не е ли малко дърта за миска?

аф

Като имаш предвид, че на по 17 играят с лопатки в пясъка, няма да ти се стори много дърта, а и се прокрадват предложения алкохол да не може да се консумира от хора под 25. Абе саксийна работа.

Ми не е най-хубавата не заради цвета, разбира се. На общата снимка се вижда широка красива усмивка на красиво лице, отново тъмно, но красиво. Тя е в пъти по-красива от тази дългошиеста и с мускулести бедра девойка.

На заден план, вижда се само главата на момичето, това пропуснах да напиша.

Красива, умна, че и със страхотна коса. Браво! Блазе им на подсъдимите, които работят с нея за предстоящата защита :) Ама си личи, че яко блъска в залата. ДА спре да работи за бедра, иначе си е перфектна

Е толкова ни нямаше една бяла жена да изберете, бе!

Как да изберат, като сред всичките участнички няма нито една бяла?!