Кели Кларксън уличена в ”модно престъпление”

Очарователната певица Кели Кларксън сияеше от щастие по време на музикалното събитие VH1 Divas 2012. Тя с гордост и усмивка показваше годежния си пръстен.

Обратно в новината

Коментари - Кели Кларксън уличена в ”модно престъпление” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чак пък модно престъпление... Роклята е колоритна и интересна. Е, аз лично сигурно не бих си облякла такава, ако имам друг избор, но всеки си има вкус. Освен това на нея й стои добре.

А аз не разбрах защо Кели Кларксън трябва да се съобразява с някакъв си сайт.... аааа, link май беше, за първи път го чувам. Че чак и модно престъпление, хахаха :-) Тези модните критици взеха много насериозно да се взимат май...

Роклята е весела, оригинална и според мен е много по-хубава от зеления халат на Гучи, по който са припаднали толкова жени. Относно това, че е напълняла, времето на Освиенцим трябва да отмине. Стига булимия и анорексия, нали?

Този злобар дето я е писал тази статия, ще работи половин живот за такава рокля.

Много плът, бе Кели ... каква мацка беше. Талантът ти се разпръскваше от едно съвременно, красиво момиче ...

От хубавото - повече. Много си е добре. Не пасва на зомбираните диетомани. Мога да обясня защо се цени от 40-на години слабото: в модата навлязоха хомосексуалисти, които се погнисяват от женствеността. Единствен компромис намират в жени с момчешки контури, без женственост. Тяхната селекция наложи кожа и кости по подиумите. А това накара много податливи хора да възприемат грешката като убеждение. Примерите за такова зомбиране са много по света, върви убеди зомбито, че се е объркало. А нормалната жена си е досущ като тази на снимката в новината. Моята също е нормална и дума не давам да отслабне, за да заприлича на идеала на педерасите от модния бизнес. Зер аз не съм обратен и имам достатъчно ум, за да игнорирам изроденото влияние. Погледнете изкуството през всички векове и ще разберете кое е идеал за жена.

Момичето е наистина красиво.Думите Ви са 100% истина. Евгени Минчев каза в едно интервю ,че прикритите/латентните/ хомосексуалисти харесват груби слаби кокалести жени с конски физиономии-еталона за миски и всякакви други такива, и практикуват с тях така наречения "нестандартен" секс.Тоест те се страхуват да афишират ,че са хомосексуални и търсят жени с най-близка визия ,до мъжа и правят с тях това,което биха правили с мъж.

Защо не пуснахте коментара ми? Какво обидно има в това, че според мен, зелената рокля на Гучи е като закупена от сергия в Илиянци?

Дари

Много просто - явно предпочитат пеньоари, т.е. домашен пред индийски стил :)

Щото ние на Евровизията не бяхме "модна катастрофа", нали?

А кои сте тия "вие"?

Бе така е по убава бе ...

Роклята си е много хубава, а и защо момичето трябва да се опитва да се хареса на всички?

Добра си е и роклята и момичето.