Фенове на Мис България 2012: По-хубава е от Мис Свят!

Почитатели на "Мис България 2012" Габриела Василева споделиха мнението си, че според тях нашето момиче е в пъти по-красиво не само от тазгодишната победителка в конкурса "Мис Свят", а и от миналогодишната.

Обратно в новината

Коментари - Фенове на Мис България 2012: По-хубава е от Мис Свят! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер проста физиономия има... все едно досега е вадила картофи и са я снимали с мотиката на рамо.... Имали сме къде-къде по-красиви миски, но за съжаление някогашните критерии за красота отдавна са в историята...На мене ми изглежда като поредната, която си е купила короната и не изхождам от женска злоба или завист, както биха ме обвинили много хора, а от това, че само с една разходка по центъра на някой от големите градове, човек може да срещне поне 4-5 момичета, които са по-хубави в ежедневния си вид, а да не говорим като им направят професионален грим и прическа :)

Гледа нахално и има излъчване на кучка,като клонинг е на Сечкова:):

И пак не написахте на кое място се е класирала нашата красавица! Само си публикувате глупости, за да й вдигнете рейтинга.

Трябва да бъдем реалисти - тазгодишната победителка "Мис Свят" е в пъти по-хубва от нашата представителка - сравнете лицата - победителката е с много нежно лице и е чаровна!!!

мис свият е изключително тап конкурс, защото критериите за красота на различните раси и народи са савсем различни. така за мен китаиките са уродливи жени, докато за китаиците балгарките са такива. китаиската женска красота е ди аметрално противоположна на европеиската. красиви са жените плоски като скариди. за караибските хиспаници и арабите, жените са толкова по красиви, колкото по големи дупета имат, независимо от останалато анатомия. конкурсат за мис свят е все едно конкурс за мис ябалка с учстващи круши, сливи, дюли, ябалки и картофи.

Тя да беше поне станала подгласничка, ама и за там не става

Погледнете ги! Защо нашите миски имат толкова порочно излъчване? Приличат по-скоро на евтини хубавици, а не на умни, красиви и смислени момичета. Стават по-скоро за други конкурси...

Нашето момиче е хубаво, но и китайката е също много хубава. При това в нейно лице се вижда една нежност, което у нашите момичета често липсва

...АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЧНИ-НАШАТА СИ Е ГРОЗНИЧКА/ТЯ НЕ Е ВИНОВНА/,НО Е ТАКА -С ДЪЛГА И ГОЛЯМА БРАДА,ГОЛЯМ И ШИРОК НОС...АБЕ КАТО КОН КАКВО ДА Й ХАРЕСАТ ХОРАТА?

трябва да бъдем реалисти.нашата мис изобщо не е хубава,а как ще я сравнявате с миналогодишната и т.н.не можем само да казваме нашето си е наше.на конкурс гледат интелект,поведение и красота,а че по улиците можеш да срещнеш далеч по-красиви момичета е така,но по-важно е какво имат в главата.

по хубава или не, не може да се мери с 1 милард китаици *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Китай е най-голямата страна в света, макар че може и да са много близо с Индия. Конкурсът е в Китай. Китайците са шовинисти и много обичат да са първи и победители на всяка цена, дори с насилие и лъжи. По принцип дори професионалист българин трябва да поне десет пъти по-добър от китаец, за да го признаят за можещ от шеф китаец, че и от бели шефове напоследък. И какво да се очаква от такъв конкурс. Няма как да спечели мис България.

да,като азиссс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лигла *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На мен госпожица България не ми харесва.Брадата и е като чепик ,а и нещо в захапката.Има много по-хубави български момичета,далеч по -хубави-

какво те кара да си мислиш, че е момиче?

На мен ми направи много лошо впечатление това момиче с мрънкането си, че храната била отвратителна. Абе, маце, не си отишла на екскурзия, а на конкурс! Представляваш страната си и трябва да направиш добро впечатление. Ако нещо не ти е харесало, просто се усмихни и си запази мнението за себе си. Лигла! А колкото до красотата - еми, не е нищо особено. Има чара на продавачка в мол, вероятно и същата култура.

Скъпи приятели, Мис Свят няма нищо общо с коя е най-красивата жена, а си е чисто политически конкурс. Нашето момиче е симпатично, но би спечелило Мис Свят само ако България обяви война на САЩ и Китай... и ги спечели! ;)

Родната представителка е страхотна п....обедителка! Просто няма повод за сравнение, то се вижда. И висока, и можеща всичко, и хубава, и опитна, и с тези хубави големи очи...Вижте само катайчето как я гледа, уж весело и небрежно, пък крои задни мисли да ни залее в "Илиянци" с нов порой от стоки-менте. Нещо гордо напира в мен, просто засенчва набедената победителка. Докога няма да ни признават, а ще идат тук на евтино море и алкохолни партита?

Родната представителка е страхотна п....обедителка! Просто няма повод за сравнение, то се вижда. И висока, и можеща всичко, и хубава, и опитна, и с тези хубави големи очи...Вижте само катайчето как я гледа, уж весело и небрежно, пък крои задни мисли да ни залее в "Илиянци" с нов порой от стоки-менте. Нещо гордо напира в мен, просто засенчва набедената победителка. Докога няма да ни признават, а ще идат тук на евтино море и алкохолни партита?

Съгласна съм с теб Жоро, много добре си го каза !

хвани едната та удари другата-требваше да е некоя цръна негърка или ескимоска,е те това ще е новина.

Харесва ми,че е скромна:))) След пълния си провал публикува подобни "коментари".Браво момиче, ще успееш сред футболистите!

Очень красивая девушка!

ох, тази габриела! мале-мале-мале... ако бях ерген щях да се раздам докрай с мистрията! майстор шпакловчик бях навремето...

Ами то и Мис Свят е нагласен конкурс, както и Мис България, вие какво си мислите.

...няма как българка да стане мис Свят!

Да, да! И Софи Маринова е най-великата певица и е най-добра в Евровизия! А нашите олимпийци са най-силни, най-бързи, най-ловки в света! И нашите футболисти и те са най-големите звезди в света! Само дето в света не оценяват по думи, а по делата, по работата, по постоянството, по резултатите.

Много добре си го каза Жоро !

Браво, Жоре.Много точно казано.Ама нали на нас все другите са ни виновни.

ТОЧНО!!!!

Онова си е китайски дръгел. няма как да впечатли нормален европеец.