Татко Алек Болдуин и малкият Рафаел Томас (снимки)

Холивудският актьор Алек Болдуин и съпругата му Хилария споделиха снимки на сина си Рафаел Томас.

Обратно в новината

Коментари - Татко Алек Болдуин и малкият Рафаел Томас (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само малко им завиждам - за две деца 5 бавачки. А аз съм с едно дете и поне една баба нямам под ръка, защото все още работят / пенсионна реформа/.

Дъртия се е разпалувал на стари години.......

дедо ,дедо хванал те е късния пубертет

Блазе им, децата са такова щастие! Да са им живи и здрави. Ако не сте гледали татко Алек в комедията с Мерил Стрийп "Не е лесно", направете си това удоволствие. Особено ако сте близо до неговите години Страшни лафове и много разпознаваеми ситуации.

Наистина изглеждат щастливи... :)

За татко не знам, ама за дядо стаа!

Така е ;) Коментарът ти съдържа абсолютно резонна жлъч. Ако беше написан преди 20 години, щеше да има 20 плюса и 3 минуса, а сега е обратното за съжаление. Живеем в болни и объркани постсоциалистически времена, в които гледката на млади момиченца, родили от амортизирани чички е често явление. Явно комплекси, интереси, реваншизъм и материализъм са в основата на това. Сигурно ще събера повече минуси и от теб, но това само ще потвърди написаното :) Хайде със здраве и да живеят малкото останали нормални двойки.

Хаде де! Тайно се снимали! Толкова нагласяване и позирне е паднало преди да се снимат "тайно". И какво значение има това, ако са се снимали директно с детето си?

Бри аз честно казано това нон-стоп снимане на щастливите моменти и показване пред широката публика не го разбирам. Щастливите моменти са си мои и нямам абсолютно никаква нужда да ги показвам.

то да беше само на щастливи моменти,,,