17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човешкото тяло е изумително...понякога си купува златна картина на Станко Гочев...

Сигурно е преселник от Зеления остров и бивш член на ИРА - Извънредни. После се питате защо се стрелят и палят масово по колежи и хипермаркети...

ИРА се бори срещу окупацията на Англия. Не бъркай немцы с ненцы!

Най-фубавата американска бира е мексиканската.

Уфф, така се изплаших за човека. Заглавието подлъгва. Пости се казва, като спре бирата. Неговото е бирена диета. Да е жив и здрав.

Аз съм на диета от собствено приготвен Квас: полски черен хляб, тръстиков сироп, българска заквоска с кисело мляко, индийски стафиди от бери-бери. Едвам дочаквам да се поизбистри амброзията - леко киселко, леко резливо, леко сладко и силно пристрастяващо.

Дебелее се ако добавяш хляб и картофи. Ако пиеш само бира 100% ще отслабнеш.

И прокарва, прокарва-а-а-а ......Ха-ха-ха

Да бе , ела го виж моя мъж, само бира ,бира, после оле ле... ама аз съм зависим... алкохолик съм станал. Много важно като слабее . :) :) :) То всички алкохолици са слаби.

Ами аз не съм.

Една смислена диета.

От всички американски бири единственно "Самуил Адамс" не съдържа ГМО. Но всички съдържат царевичен сироп. Лично аз пия единственно "Крушовице" директен внос. Поналякога улучва в полския магазин до мен и "Старопрамен" ...еликсир за душата. "Кафето" на диетиращият меко казано е кафе. Когато отвориха Starbucks и в САЩ започнаха да продават ЕСПРЕССО кафе, при поръчване от мен на "трипъл шат" ми даваха не тройно еспрессо а ....три отделни чаши с нещо черничко на дъното. В САЩ наричат "кафе" еднолитрова чаша с 30% негърска пот а останалото са карамели, сметани, сиропи, захар. С такова "кафе" аз бих издържал 3 дни ....във фитнеса.

Този полски магазин?

УчЕните пък казаха ,че един набор го е ударил на сексуален пост и молитва от три години насам и още е "жив"! Ти да видиш!

аз ако устискам 3 дни на Въздържание....ще го сложа на всичко мърдащо. А ти за 3 години говэриш...Свят човек е този "въздържател".

Голям хитрец този американец, постил бил, брей, брей... " )

Без водата останалите са диуретици.изпикал се е добре

В Чехия има старинни кръчми само за мъже. Със сядането на огромната баварска маса ти слагат 1 литрова халба без да те питат. Когато я изпиеш веднага я сменят с пълна. Номера е в това....да не се става от масата: под масата тече канал с вода и само трябва да се извади "змеят" под масата.