Асдис Ран учи млади момичета как се става модел

Ледената кралица Асдис Ран ще бъде преподавател в семинар,чиято основна тема е „Как се става модел”.

Обратно в новината

Коментари - Асдис Ран учи млади момичета как се става модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как да въртят шундето и дупето по ефективно..

С кавали как иначе..

А, кобилите на снимка 12 на какво ще научат Асдис.

Извинете, но на кур-са има какво да се учи: 1.Откъде 16 год. кандидат- моделки да си набавят пари за силикон, ако тате и мама не дават. 2.Вече тунинговани, кои места да посетим, за да се пласираме при чичко - паричко 3.Как да различим истински богатите чичковци от менте такива 4.Как най-брзо да забременеем от истински богат чичко. 5.Ако горното не стане, как да участваме в риалити, за да ни снимат после като корица на Еротично списание. 6.Ако и това не стане, да ни научи как поне да станем поп-фолк певици, щото вече сме се тунинговали. Хайде момичета, работа е мръсна дума, трябва цял ден мол-кафе-козметик.Тя ще ни научи.

Обаче си е класика... за сюжет: тя и още 10 господина в касова продукция на MGM !

Абе тия са големи борсуци /имам в предвид и разните там нашенски "вип красавици "/, как е възможно такива помии да се изпишат за тях и око да не им мигне! То няма един положителен коментар ! Кой и гледа на тази кифла Н броя деца , тия деца кога ги виждат , кога си говорят с тях , пак имам в предвид и нашите убавици. Помия и утайка с мирис на скъп парфюм.

много томно казано

Точно казано, но ако беше и грамотно написано вече щеше да е 6!

Преди години Радой Ралин даде рецепта как се става поете са.Лесно е.Пое-е са по-бе са и стане поетеса.Сигурно същата рецепта важи за моделките.

иска да я вземат и нея в "Къртицата" би паснала чудесно :))

Браво на дир-а , малко поразнообрази нета , Николета, Алисия , Мара и Антония да се починат малко.

с мноо-ооого свирки и бой на катерицата

Урок номер едно : техниката дип трот!

КАКВА ЛЕДАНА КРАЛИЦА Е ТАЗИ ПО-СКОРО МАДАМ НА НЯКОЙ ПУБЛИЧЕН ДОМ . ТАЗИ ЖЕНА Е ТОЛКОВА НЕПРИЯТНА СЪС САМОЧУВСТВИЕТО,КОЕТО ДЕМОНСТРИРА ,ЧЕ ДАЖЕ Е ОБИДНО ДА Я КОМЕНТИРАМЕ . А ,КАТО Я ПОГЛЕДНЕШ ЕДНО ИЗКУСТВЕНО НИЩО ,ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ А ЕДНА ДУМА НА БЪЛГАРСКИ НЕ Е НАУЧИЛА - ЕГАТИ ТЪПОТО СЪЩЕСТВО

"Самата исландка разкри пред Монитор, че иска да научи младите момичета как да използват женското си обаяние в полза на кариерата и личния си живот" - това са точно думите на една Мадам. А тази и прилича на надуваема кукла.

Само да не ги научи как да станат високоплатени проститутки !!!

а да се ебът ще ги учи ли кака?

Абе, чухте ли новината че крокодил избягал от зоологическата градина в Исландия? Ако го видите, веднага уведомете властите или се обадете на тел. 112!

Значи викаш, че майка ти е исландка :)

Неее бе дришняроооов, за майка ти говоря! Както винаги пак не си разбрал! ;-)

Какво безизразно лице! Даже и кукленско не е. А и тези яко набодени с хиалурон-филър обърнати джучки, които трябва да изобразяват невинна порочност и с вирнатото оперирано носленце .... ужас! Мяза на заек :)))

Ша'й падни шпакловката.

Тази прилича на патица в главата :) Хареса и в България . Намери тук к---ска почва . Рай за к.у.р.в.и.т.е. е у нас

На какво да ги учи? Креватни техники за впримчване на футболистчета и бизнесменчета, вероятно? То това не ще много учене.

ТАЗИ ИЗКУСТВЕНА КУКЛА КОЙ И ДАДЕ ПАЗАР И ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА В БЪЛГАРИЯ.МАЙ МНОГО КАНДИДАТИ ЗА ЛЕКАТА РОФЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ.А ПОСЛЕ СЕ СЪРДИМ ЧЕ ЧУЖДЕНЦИТЕ ИДВАТ ТУК ЗАРАДИ ЕВТИН АЛКОХОЛ И ЕВТИНИ ЖЕНИ.............ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАВЪН!!!

Nina

за съжаление първото, което научават нашите момичета днес е "как се става модел (от всякакъв тип!)"!!! може би трябва някои да им организира семинар "как да останат момичета". тая стига ни е предавала неиния опит, ние си имаме предостатъчно такива опитни! апропо, снимките в порнографските списания пак ли се борят за корици?

Учи ги тя, на проституция.

Това недоразумение пак ли се върна? Нали беше напуснала БГ за винаги? Сигурно много харесват патлаците на ч.т.ц.те.

Не знам на какво точно би ги научила, но само като и гледам приятелките й, че са като излезли от някой бардак, явно ще са полезни неща

деер

Каква злоба??? Я, обратно в леглото с баба Вуна!!!..... Матрялът е мухлясал в България!

Nina

и за какво точно трябва да и завждаме и да злобеем?!? мислиш ли, че българските жени искат да имат неиния живот?!? какви точно са достоинствата на тази моделка от световен мащаб?!? аз не виждам нито едно; за красотата не говоря - тя е дар!

но ние имаме такова семеиство - не само престижна професия проститутка но и омажена за другата престижна професия в бг - футболист. ха ха ха .голяма работа сме в тая моя родина бг.

Имам подозрението, че тази застаряваща женица стои в Бъггария, защото само тук и минават номерата да се прави на звезда. Едва ли в нейната родина някой изобщо би и обърнал внимание.

тя нали си замина

Извинявам се за Бъггария! България.

Абе добре си го написал/а . Не се извинявай.

Много я харесвам, но ми е малко скъпичка!Ако не ми пусне безплатно ще се самозапаля!

Тази женица за что решила , че е модел???? С тия силиконови цици тя не може ,и да иска , в никоя дизайнерска дреха за ревю!!!!! Само се хаби да се нарича модел, смешна гледка!!!

Честито на печелившите. Кака ще ви научи на много по-доходоносни занимания от това да се връткате пред обектива.

Тя май ще ги учи на други работи :)) Няма лошо, борба за хляб, най-древната професия е и най-доходоносна!

Трябва да се оцелява няма начин! Даже и в една американска комедия в която се споменаваше България, казаха,че най-престижната професия тук е да си проститутка...

Хахах, ще им преподава уроци как се става проститутка ли? Тази ако е модел, аз съм Барак Обама. На всичкото отгоре и пари ще им вземе накрая. ХАХАХХАХХАХАХ :D

тя стана модел с разкрачен стоеж /многократно/

Модел се става така: Често разтваряш крачетата и ги поставяш на раменете на подходящите хора!За по-добър резултат упражнението се повтаря по-често и на различни обекти!