Бански костюми за малък бюст

Когато става дума за избор на бански костюм, трябва да се съобрази на първо място с формата на тялото си, съветват специалистите.

Обратно в новината

Коментари - Бански костюми за малък бюст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо дупе при жената и голямо шкембе при мъжа - няма как да се скрият! А на плажа ( по бански ) като застанат една до друга, жена с малки цици и такава с големи, никакъв бански няма да й помогне на първата :-))

До дирника.А нима истината в народната мъдрост -жена без гърди и мъж без пари огън ги гори, ще се смени,защото вие сте го сложили като спам?

И от коя забравена от бога паланка извират тези народни "мъдрости", че така усърдно ги попиват такива възвишени "творци" като теб?:)

Ще ме извинявате от дир.бг,но всички манекенки на подиума /от снимките/ са с големи бюстове :)

Това изглежда така,заради добре избраните бански костюми!

Големите гърди винаги правят добро впечатление. Притежателките им са с един гърди пред останалите.

Грешиш. Хубавите гърди винаги правят добро впечатление.

Драги ми Арманито, Тъй както гледам бележките ти, ти си само за моите подопечни. Техните са ОГРОМНИ, да не говорим, че са четири, и винаги са без сутиен! Заповядай сабахлем към 5 часа да ни помогнеш, като ги доиме. Хем ще се накефиш едно убаво, хем и малко полезна работа ще свършиш. Бате ти Геле П.С. А иначе, насериозно - размерът няма значение, важна е хармонията!

В публичен дом влиза мъж и казва на разпоредителката, че иска проститутка с големи гърди и тясна пу.ка. След малко от балкона над фоайето се провиква една: - Къде е клиента с големите ръце и малката пишка?

друго си е да хванеш голяма сочна натурална нашенска цица... егати кефа

До вчера ни промиваха мозъците, че красивите жени били по метър и деведесет с 43 номер обувки, а днес на всичкото отгоре че нямали и цици. Мисля че тотално прекалихте. Ако гаджето ти няма самочувствие на хубавица и на теб също ти поражда съмнения, не е това начина да и оправиш самочувствието , като обиждаш красивите жени. Утре очакваме да ни кажеш че само русите синеоки с пъпчива луничава кожа са COOL ама ние вече разбрахме какъв ти е проблема. чао

Аз съм руса , синеока , с лунички , огромни крака , никакъв бюст и големи амбиции ...очаквам кандидати :))))))))

Много съм нещастна с моята чашка С. Иска ми се да ми беше поне Д.

В твоя случай не става дума за чашки... а за дисаги.

Любовниците ми не мислят така :)

Жена с малки цици е, като село без начално училище - няма от къде да започнеш.

УНИКАЛНО! НЕАМ ДУМИ! ТРЕПАЧ! Ама некои ги боли много! Еми и ас сакам да мий 25 санта, ама нема ... Толкоз!

жена без цици е като маж без парици

Като ви чета оставам с идеята, че за повечето от вас бюстът прави жената. Сигурно нещо не съм в ред или съм изключение, щот' за мен не е така. Лек и хладен следобед на всички пожелавам.

Не. Повечето не мислим така. Само тъпаци като Арманито.

Арманито, да ми лапаш бананито. Ти си пълен кретен и срам за мъжката половина на човешката популация. Само ни излагаш.

Искам банския от снимка 5! Може и без грозното горнище. Тирантите са достатъчни!

Руиз

Жените от снимките са перфектни.Малки, големи, без значение, за мен. Всяка жена си има своя чар, казват французите.

Абе какво им е на женичките на снимките? Не са чак дотам ощетени.Омръзна ми да гледам разни дропли да се друсат по улиците с изкуствени цици като монтафонки и с напомпани задници.Какъв ти кеф, като не знаеш кое ще ти гръмне в ръцете.

Ами те отдавна са известни-модел монокини.Заварката става с фразата:"Извинете,това бюста ви ли е или сте настръхнала?"

Който ме нарича калъф или е мъж без пари или жена без гърди.

калъф е от мъжки род. не от среден.

Има си голяма истина в това, което казвам. Който го вижда като шега, явно попада в някоя от негативните категории.

По добре въобще да махнат банските. Кой, както иска така да си ходи и така да си мирише:-))

Жените от снимките определено не са с малки гърди. Явно редактора е почитател на формите и не искал да показва наистина плоски жени :)

Мисля че мацките от снимките са си с перфектни форми. За мен е много по-важно една жена да има фина и елегантна фигура от колкото напращели гърди. Красивите задник и крака са с много по-висок приоритет сравнение с гърдите. Пак казвам говоря за мен - на вкус и на цвет товарищей нет :)

Това с напращяването аз го разбирам по друг начин- средни, добре оформени и без магистрала между тях, твърди и гладки. Големите не винаги са напращели, а и някои модели сутиени могат да създадат илюзията за напращяване. Грозна гледка са притиснати и повдигнати само и само да бухнат още повече.

Не мога да повярвам, че си чак такъв калъф, че да ги пишеш тези простотии сериозно:) Сигурно е някакъв неуспешен опит за майтап от твоя страна

Ее, защо да съм калъф. Много сте докачливи тука, не се виждате какви сте.

Е, явно не е майтап, значи положението е ясно... :)

"...трябва да се съобрази с формата на тялото си..." Кой? Ако и заглавията вече ще са неграмотни и малоумни, то какво да очакваме от коментарите?!

изборън на бански...много си зле , в старанието си да бъдеш оригинален/на

Пиленце, не КАКВО да съобрази, а КОЙ да го съобрази... Ама и да ти обяснявам пак няма да отлепиш...

Е, в крайна сметка, каквото господ дал. Добре, че я има пластичната хирургия за хората, които не могат да се примирят с природните си дадености.

Всички мацки на снимките са си тамън! Не е като да няма! Най-мразя някоя с малки гърди да си нашиба много силикон, толкова грозно и неестествено стои, че не е истина! Пак да подчертая, мадамите на снимките са с прекрасни гърди!

Дамите с малък бюст, нямат проблем с намирането на горна част на банския костюм или сутиен. За тях винаги има в изобилие - цветни, красиви, модерни, с дантели, с банели, изрязани и каквото още се сетите. Измислете нещо за тези с едри гърди, защото там наистина си е проблем. Веднъж щом си харесате модел в магазина, веднага ви се казва, че голяма номерация от него няма. Не само няма, ами дори не се произвеждала. И така във почти всички магазини и марки. Аман ви казвам! И накрая от зор заман да не ходим голи, сме принудени да си вземем някой бабешки, скучен, елементарен модел. Или пък другото безумие - представата за голям бюст, винаги е свързвана с голям г_з, т.е, огромното горнище върви с огромно долнище. Направо да изпаднеш в потрес. Крайно време е повечето производители на бански и бельо да разберат, че големия бюст върви и с малка талия и малки задни части, а не само обратното. Прекрасно лято на всички :)

Ех,най-накрая те открих! Ей такива хора ни трябват на нас...качествен материал!

Друго си е с големи гърди. Жалко, че малко са жените с такива. Повечето са плоски като тава. Не мога да се възбудя от такива.

Не е трудно да си монтираш големи гърди, ама ум да си налееш , ще ти е много трудно.

Аз акъл си имам, не ми трябва повече. Сега ми е нужно пари и жена с големи и хубави гърди.

като искаш големи гърди, сложи си -никой не те спира

Жените с малки бюстове носят горнища, а такива с големи гърди ходят без. Даже и на малки бебета и деца слагат горнища. Смешки.

Крият си срама. Ама дето е речено голямото е за показ, малкото - колкото да не е без хич!

Жена без гърди и мъж без пари - огън да ги гори.

изгорял си...

И ти също.

При малък бюст си сложете голям. Или пък си намерете мъж с малък ...

Като ме напече слънцето ми идва ищаха и няма значение гръдната обиколка. Дребните детайли не могат да ме разсеят. Е, с големи си е наистина страхотно.

Ако имате малък бюст просто не ви трябва горнище!

Ми те и големите цици трябва да се показват.

Дотук четири плоски дъски са ме отбелязали.