17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важна новина,колко рокли е сменила някаква госпожа.Чудите се какво да пишете.

Дамата има мозък, пари ( собствени) и позиция и освен това изглежда добре. Не е минала през леглата на всякакви, за да се омъжи за готин, млад мъж с пари. Нека се радваме, че от време на време се намират и такива, а не само златотърсачки или социални катерачни. Напоследък равните бракове в диамантената вресия Вип

Та напоследък равните бракове в диамантената версия на Вип Брадър станаха рядко. Много Пепеляшки се навъдиха....

По повод на тъпия ти виц - те си сгъват дрехите., а на теб май ти се сгъва нещо друго, та дори не можеш да правиш секс

И как точно ще ги засенчи?

Не разбрах защо е кралска особа. Фамилията Боромео, макар и много богата, са все пак само графове. Съпругът и Пиер пък изобщо няма титла, тъй като баща му не беше аристократ. Ще стане принц само, ако стане суверен на Монако. Но в реда за наследяване е след двете деца на принц Албер, майка си Каролина и брат си Андреа. Практически - никога.

Са като за еди си коя бг незнайна пръдла(ьо), но с благороден газ, мирише на рози,... Ерата на последователи, лайкове и снимки, идиокраси пълно

Симпатична е момата, но не бих я взел - очевидно не може да глади. Мъжът ѝ все омачкан ходи и все с костюми, които са му три номера по-големи.

Стилът му е доста винтидж, прави и не много обрани кройки, а той има слабо телосложение. Въпрос на вкус обаче, на мен ми харесва много! И Беатриче намирам за много чаровна, въпреки малко ниските рамене и лоша Стойка .

ХУбава е,прилича на рускиня.НО ми е много чудно как всички тези кралски особи с по едно ,две,три деца имат такива фигури като манекенки-сурогатни майки ли ползват,специални диетолози ли имат,като добавим и качествено избраните дрехи от стилисти...Едва ли пък всички имат ген да са естествено слаби,то не бяха кралица Рания,ЛЕтисия,Катрин,Мегън Маркъл,че краченцата им слабички,а бюст-хубав...Странна работа....

Спазват диета, защото имат представителни функции. Не муат пръжки с лук, нито хамбургери, нито филии с мас и захар, мекици и т.н. Глад, глад и те така!

По принцип природно е обусловено и имат склонност да дебелеят индивиди, които са застрашени в оцеляването. Сети се как изглеждат тези, които със зор си вадят хляба. Аристократите почти без изключение са фини, защото липсва хормоналният фактор за кортизоловото шкембе - СТРЕС.

Преди седмица имах удоволствието да бъда в региона на Лаго Маджоре и да посетя три от островите, притежание на семейство Боромео. Изключително красиво е! Отидете, за да се насладите и да се запознаете с историята им - със сигурност не са дребни италиански благородници, както пише в един от коментарите по-долу. Самата Беатриче ми изглежда стройна и прятна, но чак пък красавица с неповторм стил, не бих казала. Бъдете здрави и се опитайте да гледате на света с повече позитивизъм!

Що се излагат тия от дира?! Кого ще засенчи? Катрин и Летисия сСЪПРУГИ НА КРАЛ И НА БЪДЕЩ КРАЛ! с КАКВО НЯКАКВА ДРЕБНА ИТАЛИАНСКА БЛАГОРОДНИЧКА, ОМЪЖИЛА СЕ ЗА ДЕВЕТАТА ДУПКА НА КАВАЛА В редицата на наследници на трона ( а май Пиерчо изобщо няма шанс, защото май в Монако наследяват трона само наследниците по мъжка линия) ще ги засенчи. та нея дори не я знаят.

Ммдаа, съпруги на някого, а самите те нищо.

за да засенчи по хубави от нея, трябва да спретне бая скандал, но не вярвам да си го позволи.

същински лошадь

Лошадь е от женски род. Трябва да се каже "същинска...' Що ли се мъчите да се пишете интересни, като сте толкова неграмотни

Имаше интересен виц онзи ден. Тея, които те поправят в дир, са същите, които си сгъват дрехите преди секс.

И с какво ще ги "засенчи" , според тапата редакторка? С това . че сменила 4 дизйнерски рокли ! И от какъв зор? Ами те и другите могат да сменят, но поне за очи се държат по-човешки! Егати и болните мозъци - на " особите' и на тя, които им пеят " слава"

Просто поредната богата грозница

Просто поредната богата грозница

Ете, т'ва Е Новината на деня !!!

Тази жена е негърка! Със сигурност има араПска кръв! Да си направи ДНК тест, прилича на дъщерята на Майкъл Джексън.