17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо българките винаги искат да изглеждат като леки жени?

Не се знае, кой го е приготвил. Може да е майка ѝ или пък дори някой готвач. После качва снимките и идиотчетата в Инстаграм лапват въдицата!

Храната трябва да се приготвя от чисти хора. Да си го яде сама.

Аман от Инстаграм-звезди, дето ни се дават сами за пример и ние трябва да ги лайкваме и да им се кланяме като на богове.

брей брей значи може и хляб да меси стези ръце освен....................

Това чае шукарие и секси... аман от леки женички без образоваие и квалификация прехранващи се с голотии.

Това на Шрек жената ли беше ?

не са само българките , всички жени по света са така ... защото и те , както повечето мъже , обичат с.екса , и ако се забулят може и да не ги огрее :):)

Не на Дон Кихот коня с чула

Не,това е на Дон Кихот коня, с чула.

хлебче с черници??? стига бе! а може и тъй да изглежда?? може, ама ако махне веригите и си спусне ръцете надоло изглежда съвсем иначе!

И на тая и дотегна семейния живот!

На тия момичета пластичния хирург е за затвора, аз щях да го зашия тия топки по добре

Да, секси е, да, стегната е, да, домакиня е.... НО.... има отвратителен глас....

Огладне

Добре де, хубава е, щастливо омъжена, супер готвачка! Защо тогава се снима като проститутка?!?

Ами, отвори си прекарна! Така ще си свършила поне едно полезно нещо!

Ми щото е такава :-)

Е нито едно от всичко казано.

Не ме кефи.

тя пекарната не я е затваряла от 13 годишна

Внимавайте какво пишете за нея, че да не ядете бой! Затова - ах, колко е страхотна, първа красавица, гореща жрица, любяща съпруга, а кулинарните й умения - те направо засенчват самия Ути! Остава и да замяза на него и готово. Пък колко е общителна и весела, не оставя нито една баба-съседка без да й помогне на качване и слизане в панелката. Редовно прекопава лехата пред входа, даже им е сковала и пейка да кютят и да си лафят новите клюки. Жена-мечта. Митко, как е, доволен ли си или ще си мерим някакви ...цепси?

Тая танцувачка и много прехвалена домакиня кога почива денем меси готви нощем танцува. Изобщо не е пример за показване та чак и за подражание.

Блазе му на ДД, дар от Бога е получил.

таз па коя е?!

Къде и е пекарната на таз хлебарка да и ползваме "фурната".

Не ми е сериозно да се занимава с тази професия и да е прехвалена домакиня. Не, че не може и двете да е човек, но с тия изкуствени цици в иначе стегнатото й тяло, което се храни само с био, еко и незнам си какви храни, нещо не ми се връзва....Миии не е сериозно..пошло и долнопробно, а е майка.

Тия, с малките самолетчета, налазиха сайта, появи се информация за жена. Кога друг път ще си избият комплексите. Е няма по- смешни и жалки мъжлета от нашите. Страхливички мижитурки, но срещу жените, оооо, какви храбреци са, плюят, плюят и нямат умора. Смешници.

Билянка гони май 40 и явно и е омръзнало да я мачка Шрек. Започна да се рекламира тук-там...

Всеки си има силни страни, твоето не е да месиш хляб. Ползвай си "атрибута" с които печелиш конкурси.

Кво прайш в Инстаграм, бе - ходи на село да пасеш говедата !

танцьорка в Градината, не прочете ли? Диктува хлебната, пардон клубната мода ;-)

``Честно казано за мен тя е била олицетворение на това, че жена с хубаво тяло винаги е желана от мъжете. Аз не мога да я нарека хубава жена. Колкот и пера и грим и хляб да омеси пак не може да бъде хубава жена. Но жена с хубаво тяло може да бъде.

Като им гледам бройката деца то тия забуените явно бая ги огрява.... само не тоя дето им се иска де, а на който я продадат

тази ми прилича на онази

Покажете някоя математичка или трактористка, бе, сексисти! Стига с тия джендър стереотипи за жени-домакини, в 21 век сме!