17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е нещо като награда за параолимпийци ли? Щото един продукт (музика, филм, т.н.) или е добър, или е посредствен, без значение кой го е направил - чер, червен, пембен.

Дала на друга маймуна бананче

на куклукс клан хуманитарна награда за прочистването на сащ от мързеливи елементи

Мен , лично ме интересува кога ще върнат Златния Орфей и Тромбата на Вили.

FFF

Наградите от Планетата на Маймуните... Ако има White Entertainment Television ще има писъци до небесата за white supremacy, привилегии, расизъм и т.н. Е..ах тия двойни стандарти.

Това виц ли е?

Тази горда от произхода си афро-американка защо продължава да си изрусява и изправя косата като бяла жена? Милионерки си раздават виртуални награди, докато братята и сестрите им в гетото тънат в бедност. Пълно лицемерие!

Браво за коментара!

Майка му е бяла "одеситка". Заради произхода на майка си, криптонегъра Абраша, бе назначен за президент.

В друг сайт,че черните настоявали да се унищожат всички икони,църкви и фрески с бял Исус, бяла Дева Мария и бели светци! Нямам думи!!!;

споки, като изберат Хилъри, ще почне да си изпълнява предизборните обещания.

Байдън

Какво е обещала Хилъри?

голееем пръъъц..... кои точно са постиженията, да не са измислили ваксина срещу вируса?!?

"Наградите БЕТ отдадоха почит на постижения на чернокожите" A да сте чували за някакви церемонии от червенокожите или бледоликите, М? И ако това не е разсизъм здраве му кажи! Прав си е бившиат шеф на F1.

Не, ама чух, че най-старият производител на оръжия в САЩ Ремингтън е фалирал и новите собственици са племето Навахо, които ще преместят производството изцяло в резервата си, за да намалят безработицата сред местното население. Това ако не е новина, здраве му кажи!

"БОЛЬШЕ ДОКАЗАТЕЛСВ? Что происходит в шоу бизнесе"

Кой в България го интересува подобен театър. Мен лично НЕ.