Обвиниха партньора на Боби Кристина за смъртта й

Разпоредителят на наследството на Боби Кристина Браун прибави към делото срещу партньора й Ник Гордън и обвинение в причиняването на смъртта й.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха партньора на Боби Кристина за смъртта й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма на кой му пука? С какво той или тя са заслужили за да пишете за тях? НЕкакви наркомани баси ...

Наркомани,но богати наркомани. За боклука пишат само защото има кинти.

Това е вторият мръсник следд Боби Браун, които унищожиха Кристина. Първият тормози Уитни и я довърши, започна тормоза над Кристина и този Ник я умори. на никой злодей нищо не се е върнало, но дано тези двамат си го получат.

Ако беше тук, няма да го осъдят, но в САЩ има реална вероятност да изгние в затвора. Обаче основният виновник за срива на Уитни като човек и психически нестабилната от малка Боби Кристина е Боби Браун - 'скърбящ' татко сега и щастлив наследник. По принцип деца, растяли в семейства с насилие (психическо или физическо) като възрастни нямат щастлив личен живот, а това момиче и много младо си отиде. Жалко, но на този свят най-злите хора често са най-дълголетни и с най-уреден живот.

така е, аз затова на гадините им го върнах тъпкано - не станах по-щастлива от това, но поне не смеят вече да вършат гадостите си... поне по отношение на мен, човек като вземе някакви мерки, пак горе-долу има шанс да оцелее, иначе такива 'близки' в гроба ще го вкарат!

Kаквото и да ви говорят,....да знаете, че става дума за пари!!! B този извратен свят,.. се изгубиха емоциите, чувствата, любовта и всичко човешко!!! Eдинственно,.. и само пари?!! Hо,.. с тях не се купуват човешките ценности, нали??!! ;))

Говориш глупости и клишета! Каквито са мислите ти, такава е и реалността ти - пак клише, но супер-вярно!

Истината не може да бъде клише и да се съобразява с модата. Тя е вечен абсолют. Недоволството ви подсказва желанието ви защитавате греховният начин на живот и да търсите оправдания за това.

Hяма как, да ти отговоря!? 3ащото няма да ме разбереш?! ;)) Aз, не се занимавам с "дръндрън",...и нямам никакво намерение,... да ти намалявам тъпотията! Mисли си,... че другите говорят глупости и клишета, а хората те прецениха,.. дори и тук,...колко малко имаш в главата! Bиж им реакциите,.. със знака минус,... и,... ако,.. можеш се замисли,...Aма,.. едва ли?! ;))

Е това е благодарност! Уитни да го отгледа, а той да си легне с дъщеря и и да я очисти за пари! Скотска работа!

Ами то има една поговорка, дето като малка не можех да я разбера- Направи добро-изяж лайно, ама сега е разбирам добре...

По всичко личи, че той е причината за смъртта й! Дано не получи и цент от наследството и да го осъдят ефективно!

Долни наркомански истории!

След такъв скандал е по-вероятно тя сама да посегне на себе си, отколкото да пие охотно поднесени отровни коктейлчета.