В подновено дело Гордън се обвинява, че е дал на младата жена "отровен коктейл", от който е припаднала, и че е потопил главата й във ваната, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

Вижте снимки на Боби Кристина и Ник >>

22-годишната дъщеря на Уитни Хюстън почина в хоспис на 26 юли. Боби Кристина беше докарана на 31 януари в болница в Атланта, щата Джорджия, след като бе намерена в безсъзнание, с потопено лице във вана с вода в дома й. Тя живееше там с Ник Гордън - мъжа, когото наричаше свой съпруг. Гордън не получи от властите криминално обвинение, пише БТА.

Но сега семейството на Боби Кристина, в лицето на изпълнителя на завещанието й, обвинява Ник Гордън в причиняването на смъртта й. В подновеното дело пише още, че във фаталния ден между двамата се е разразил скандал, като Ник я нагрубявал с най-обидни думи.

Преди това Гордън бе обвинен, че й е причинил опасни за живота травми и в разхищение на пари от сметката й. Гражданският иск във Върховния съд на Фултън, Джорджия, е за 10 млн. долара. Според иска Гордън започнал да бие Боби Кристина, за да получи част от парите, които тя наследила от майка си. Докато Браун е била в кома, той откраднал от сметката й 11 000 долара.

Първоначалната аутопсия не откри причините за смъртта при инцидента с Боби Кристина. Тя беше погребана миналата седмица до майка си Уитни Хюстън в гробището "Феървю" в Уестфийлд, Ню Джърси.

Боби Кристина и Ник Гордън са заедно от малки, тъй като Уитни Хюстън се грижеше за него като за свое дете, въпреки че не го осинови официално. След смъртта й той и Боби Кристина започнаха връзка и обявиха, че са се оженили. Оказа се, че бракът им е невалиден, тъй като е сключен преди девойката да е навършила пълнолетие.