Бойко Борисов и Иванка Тръмп - опасно близки в Давос

Улисани в усмивки и разговори след речта на Доналд Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Комунистите имат един проблем, винаги им свършват парите, и това са парите на другите...." Маргарет Тачър

Той и Асан имал очаквания след сватбата и затова казал на Айшето: "Айше, дааано да си девствена!", а тя му вика: "Дано, дано, ама надали." Че и комундетата така си хортуват "А дано да вземем поне за малко властта", ама народа надали ще им я даде след всичките золуми сторени от червените.

-България се развива успешно, след като се освободи от червеното комунистическо робство… - -Икономиката се развива успешно , … -БВП на страната ни е устойчиво положителен… -Работната заплата расте, безработицата е рекордно ниска… -Строят се нови магистрали,… Откриват се все повече станции на метрото… -Подновява се ЖП мрежата в Бъгария, въвеждат се нови съвременни мотриси,… -Все повече нови инвестиции влизат в България… -Все повече заводи се строят и откриват – нови, модерни, с ново високо технологично оборудване, ниско енергоемки… -Не като старите съветски мастодонти, с оборудване от педтесете години на миналия век, изискващи огромни потоци от енергия, със некачествено, скъпо-неконкурентно производство… за което и всички фалираха. -Бойко 16 пъти подред ви бие на всички избори, а червеногъзите мазохисти квичат от кеф… И сега гледам само смешните лъжливи червените безпомощни хлебарки пак са налазили форума с гнусните си лъжи. Нищо не можете да промените. Никой не ви ебава за слива. Полза от вашите драсканици - НИКАКВА. Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България -интересува ви само да се величае русия! -ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! -но вие сте просто едни тъпи платени тролове и няколко малоумни русофила Ако аз съм на мястото на вашите работодатели от кремъл и 1 копейка няма да ви платя. Но затова имам промоция за червената измет : Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно

ФАКТ Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ… Кой бяха тези от бсп ? Тези които половин век ни държаха под червено робство ? Това НИКОГА НЯМА ДА С ЕПОВТОРИ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАРТОДЪТ ВИ МРАЗИ ? БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ! Бойко 16 години ви го начуква и пак ви е малко. ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 16 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избори (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избори (15) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби изборите за местна власт (16)

Красивите жени харесват истинските мъже... Само нашите червени русофилски педалчета и модераточрчето плюят, защото Бойко не иска техните червени мазни задни части... Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Видимо се разбират.

Б Б колкото повече остарява и дебелее толкова ми заприличва на Бай Тошо, лукав, лицемер, дебелашки шеги, вре се сред лъвовете и си се кефе. Като му дръпнат килимчето, когато и да е ще зяпа в една точка с отворена уста като учителя си Бай Тодор след Пленума на 10 ноември 89-та.

Женкар от класа. Лошо няма де, но си мисли, че всички са като тея около него в Бг- за единия пост и свалят гащите... Преди време за малко да обладае дъщерята на президента на Азарбейджан пред всички на Шипка. На момичето му стана неудобно. Ако съм една жена, такъв ще му изшия, че ще му светнат очите и няма да има какво да каже.

На какъв език си говориха?... Той обарва всички наред. На Запад се държи много на личното пространство и е крайно невъзпитано да хващаш и прегръщаш някого ей така. Това си е направо сексуално посегателство по начина по който опипва жените. Голям мъжкар и е биз-бизе с всички - това чета аз от езика на тялото му.

Улисани, пише, били в разговори след речта на Тръмп. Значи Иванка Тръмп знае български. Браво.

Като гледам Баце как гуши булките си мисля, че това е илюстрация на девиза БЛАГОРОДСТВОТО ЗАДЪЛЖАВА или казано по друг начин – Noblesse oblige !!!

Рипа ли,рипа ли у дисагите в Давос )))

Нашето Клоун пак е забавлявало световния елит, затова е този смях. Конграчулейшънс, мистър Тиква!

Открийте разликата!България е в криза! Няма вода в държава със стотици ми реални извори и най- високите планини на Балканския полуостров. Управлява безхаберието и корупцията Единият,отговорен за това отива да се снима и прави пируети.Другият търси изход от безводието,съвети и специалисти дори в Израел.

...Иванов ден ,,на патерици,, и й е казал,че българките предпочитат по-модерното име Жана!

да го вземе и да се оттървем от него, но много е погрознял и ошишкявял та не ми се вярва да имаме този късмет

Баа, тукашните руснаци ще си изядат ръкавите от яд.

Кой тъпак сложи това заглавие за дъщерята на американския президент?! Да не почне утре да се обяснява, че неправилно са го разбрали?!

Бокича и се усмихва на английски май...

Какво получихме от Запада и ЕС: Това не знам в ПЛЮСОВЕте или МИНУСИТЕ да го сложа. Вие преценате. - Бойко Борисов и ГЕРБ / остатъци от ВИС и СИК/ - Сергей Станишев - съсесла, син на комуниста Станишев от ЦК на БКП - шеф на ПЕС - Запада поддържа да има даже повече от една етническа партия като ДПС с членове от ДС - Сталинка Георгиева - шеф на МВФ, а дебелата гад Лили Павлова в Европейската банка - парите на комунистическите шефчета и фирми от 1990 г. не се пипат или разследват в Австрия и Германия / за Швейцария да не говорим / - Русия /без да е комунистическа, но е диктатура, е основен враг/ - Китай /е комунистически, и е дикатура, е основен партньор и приятел/ - Не мога да разбера - България от САЩ ли се управлява, от ЕС, от Турция ли? - ЕС зависим ли е от САЩ? ЕС диктува ли на САЩ какво да правят? ЕС глобява ли САЩ? -- допишете моля! Плюсове: - Можем да пътуваме в ЕС с лична карта, както и в някои други страни - Сравнително лесно се получават визи за разни дестинации - Прави се по-лесно бизнес с фирми в ЕС, за съжаление само в областта на ниското заплащане - Може сравинително лесно да си намериш работа в ЕС, обаче това изпомпва качествената работна сила в БГ. - Може да учиш сравнително лесно в ЕС, обаче скапва демографията на България - Може да ходиш на море в Гърция и на дуги места. - Ужким може да изнасяш свободно за ЕС продукти, но при толкова изисквания за сертификати това практически е невъзможно.... -- допишете моля! Минуси: - много мигранти и то неграмотни с повече права от българите и пенсионерите - циганите и кучетатаа имат повече права от българите - весеки циганин с по-висок доход от българският пенсионер работил някога - хиляди тонове боклук на Европа за горене - ЕС има ДВА парламента, а ние плащаме ... - ЕС унищожава българското производство във всички аспекти - ЕС веригите унищожиха малките магазинчета и прецакаха дребният бизнес - ЕС натрапва НПОта които прокарват безумни идеи и закони - Може сравинително лесно да си намериш работа в ЕС, обаче това изпомпва качествената работна сила в БГ. - Може да учиш сравнително лесно в ЕС, обаче скапва демографията на България - ЕС не се интересува как се скапва природата на България - ЕС е измислил Еврофондовете за да се краде от тях и така да контролират политиците на дадената страна. Еврофондовете се събират пак от нашите пари. - Ужким може да изнасяш свободно за ЕС продукти, но при толкова изисквания за сертификати това практически е невъзможно.... -- допишете моля!

..... Никога няма да забравя, че за частна екскурзия до Чехословакия висях два часа пред вратата на вузовския комитет на ДКМС за да ми подпише секретаря една бланка от многото документи. Как беше ? – “Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари.”

Това, че комунистите са свине, НЕ ПРОМЕНЯ факта, че ББ е престъпник и техен продукт. НЕ променя факта, че ВИС и СИК са продукт на БКП/БСП, а сега тези крадът от нас легално, а Запада се прави, че не вижда. Много вероятно този от ДКМС сега да е от БСП, а жена му от ГЕРБ - за да е по-сигурно.

Кога Б Боклука има такива големи подръжници. А да те са платени Трябва да се хвали господаря

Откак преди 10 години Борисов изрита комунетата русофили от властта, заплатите в България са пораснали със стотици проценти. Само за пример минималната. От 200 на 610 ....

Даже заплатите са пораснали с няколко хиляди процента от както Бойко е на власт. Трябва да кажем, че Бойко не е въвъел нови: - такси, глоби , винетки, Гражданска - няма нови данъци на коли - няма разширение на сини и зелени зони А в Перник има много вода. Бойко е гениален. Пенсионери от Швейцария молят ББ да станат български граждани. България НЕ е под 7 милиона. Имаше много кандидати за прокурор, но стана само един - най-добър и умен

Освен това минималната заплата се вдига с решение , а не е в резултат на икономически подход. - Може да напраи Бойко и 2000 лв. минимална заплата и страната в мигом ще колабира. Ти си тъп и икономически неГрамотен ГЕРБЕРАСТ. Това, че вдигаш или сваляш нещо административно НЕ е икономика, а ИКОНОМИЧЕСКА диктатура - глупако...

Я поживей с тая висока заплата ти, после ще кажеш как е!

отче, ти нали си БОЖИ СЛУЖИТЕЛ, т.е. трябва да си над партиен! От кога и ЗАЩО СЕ ПРЕБОЯДИСА В ГЕРБЕРАСТ? Сладък е правителственият лочник, нали?

А руските тролове плюват ли плюват :D

Той Чавушоглу добре е ...Уважил Боко, ама как Поли-кмета на Симитли ще приеме изневярата.

Селският простак на какъв език забавлява мометата? Или е комунистическо твърдение, че Бойко НЕ знае езици, а страната бедства?

Бай Ганьо броди из Европа

КАКВО ЗНАЧИ "ОПАСНО БЛИЗКИ"? Божке, да не вземе Иванка да емигрира у нас?????? По любов????

Бойко не е ли време да се държиш не като на селска сватба,а като премиер.Какви са тези прегръдки.Правиш ни за смях.Може би Президента трябва да те смени на такива държавни срещи,че ставаш за смях.

Красивите жени харесват истинските мъже... Само нашите червени русофилски педалчета и модераточрчето плюят, защото Бойко не иска техните червени мазни задни части... Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Тая грозотия ще си изплюе зъбите от смях на историите с Винету и бате Бойко ... Дано не му плъзне още некой самолет ...

В Давос и Перник всичко е наред, нали ББ? На ББ му е весело .... А, Аз само чета: - Забраниха.... - Затягат режима .... - Нови изисквания ..... - Нови солени глоби ..... - Нова такса ...... - Вече задължително с паспорт за ... бебешка количка, памперс, колело ..... - Нови касови апарати ..... - По-високи цени за ...... - Данъчни под прикритие играха хоро ...... - Търговският регистър НЕ работи ..... - Шефката на НАП взе трудно решение да НЕ прекратява отпуската си - Избиха едиколко си свине, овце и т.н. ...... - Задължителна подмяна на еди какви си документи..... - Вече собствениците на апартаменти са длъжни ....... - Който има къща, вила или двор трябва да регистрира .... иначе глоба..... - Започва ремонта на вече ремонтираната ......

При психиатъра: - Имали ли сте някога хомосeксуален опит? - Два пъти, докторе. Единият път взех кредит от Левон Хампарцумян, другия гласувах за ББ.

Не е важно какво прави със заблудените женици в Давос,а това че е подписал договор за Косовски инвестиции в БГ-то!Ще строим Албански Космически Кораби.

Простакът сигурно ѝ е казал, че може да отваря бирена бутилка с око или пък ѝ показал как се штрака с пъсти. Не вярвам да е минал само с номера с мърдане на уши.

Само като видях твоето " штрака " и ми стана ясно какъв си умник!

За Бойко ли казваш?

Малеее,колко гербера са във форума.От умен по умен и най умен-Бойко техния духовен водач.

Значи, тук един човечец писа, че дамите в Давос, начело с Иванка получили овулация като видели премиера. Което от медицинска точка може и да е така. А аз писах съвсем културно, че може и да са получили женска еякулация. И не знам защо ме изтриха. Ами това си е медицински феномен и се нарича сквирт. Като гледам как й е приятно на Иванка. Защо, наЧи, ми махат коментара? Толкова гняв, завист и минуси ще предизвика, ДИР, а от там и вашия трафик към не много успешния Ви сайт. Трябва да ми плащате за остроумните коментари, а не да ме триете, ей. Трафик ви нося. Щото ББ и Путин и горките мили руснаци много хейт отнасят.

човечецът е НАШ ЧОВЕК, ГЕРБЕРАСТ! Такива, като Него не пипаме и не триеме!

Съгласна съм, напълно.

Не ги пипаме и не триемЕ, защото останаха много малко! А се научи да чете и не дай боже да пише, хваща пътя по другите партии!

Яко истерясвате мурзилките......нищо,свиквайте , все по-зле ще става. ШЕСТНАДЕСЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА в която червените анти-български руски подлоги губят от народа. ФАКТ Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ИСКА И ДА ЧУЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ… Кой бяха тези от бсп ? Тези които половин век ни държаха под червено робство ? Това НИКОГА НЯМА ДА С ЕПОВТОРИ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАРТОДЪТ ВИ МРАЗИ ? БСП НЯМАТ СПЕЧЕЛЕНИ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 16 ГОДИНИ! Бойко 16 години ви го начуква и пак ви е малко. ТОВА ЕЧИСТ ЧЕРВЕН МАЗОХИЗЪМ. ИЛИ КАЗАНО С ЕДНА ДУМА- ПЕДЕРАСТИЯ. Какво се случва с едно предприятие, което 16 години е на загуба? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София(1) 2007-ма БСП със Сергей загуби европейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и местните избори (3) 2009-та БСП със Сергей загуби европейските избори (4) 2009-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (5) 2009-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та БСП със Сергей загуби местния вот (7) 2011-та БСП със Сергей загуби президентския вот (8) 2011-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (9) 2013-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори(10) 2014-та БСП със Сергей загуби европейските избори (11) 2014-та БСП със Сергей загуби парламентарнитe избори (12) 2015-та БСП с Курнелия Ниновна загуби местния вот (13) 2017-та БСП с Курнелия Ниновна загуби парламентарните избори (14) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби европейските избори (15) 2019-та БСП с Корнелия Ниновна загуби изборите за местна власт (16)

ох, още малко и ще се изпразниш, щастливецо. Може да го начуква още толкова, все ще има такива като тебе, които ще се кефят - на начукването на страната ни, на остатъка от народа ни, на боклука, на убийствата, на превръщането на една цъфтяща страна в пустиня, на зашеметяваща простащина и дебилизъм. ВАЖНОТО е такива като тебе да са УДОВЛЕТВОРЕНИ. нАЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВЕЦО!!!!!!!

На какъв език са говорили защото Баце го болят лактите от разговора на англииски.

Красивите жени харесват истинските мъже... Само нашите червени русофилски педалчета плюят, защото Бойко не иска техните червени мазни задни части... Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Значи, не знам дали да ви пиша плюс или минус. Начи Бойко Борисов ме кефи, ама и руснаците ме кефят. И сЯ, като ме кефят и ББ( без да съм гербаристка) и Цар Путин(ме кефи обаче, без да съм политична) , и руснаците, на които съм фенка, заради изкуство им, балета, заради аристократичната им славянска душа. Имам приятели руснаци_млади милионери и милионерки. Ами нищо лошо от тях не съм видяла. Само добро. Чудесни приятели са,за разлика от българите, които като ти се усмихва, оглеждай се къде е ножа, който са ти приготвили. Ся аз тука се объркАх плюят ту Путин, ту ББ, ту гербаристи, ту Иванка, ти Меркел. Ееее, хора, не може да сте срещу всеки срещу всеки. От къде е този хейт и злоба?

Не е ли Бойката това кажете?!

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай Ганьо, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно: - Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а!

Само да не се ядоса бай Дончо.

Ако и хване че Бочко е боднал, може набързо да ни освободи от руснаците.

Господа драскачи на новини, хайде най-после да уточните КОЛКО ПЪРВИ ДАМИ ИМАТ краварите! цитирам: "Мъдър ход - разговор с Първата дама на Америка!" (а на кадъра е Иванка) Коя е ПЪРВАТА ДАМА - Иванка или Мелания?

И те не знаят, в стремежа си да се подмазват, завалиите!

След като главата ти е завряна в лочника, как да направиш разлика!

"Бойко Борисов и Иванка Тръмп - опасно близки".... Господа "журналисти" , ВИЕ виждате ли изобщо какво пишете?...или в стремежа си да ... сте ослепели напълно...

Само не разбирам кой слага минуси, като цялата простотия е ясна. Сигурно по партийна линия от централата на ГЕРБ, защото не ми се вярва да има чак такъв тъпак слагащ минуси.

На фона на целото ни дередже в държавата, пада голяма веселба в Швейцарско, браво, браво...

Мъдааааааа, Пир по време на ..свинска чума.... Те ядат кюфтета, а ние тук пасти...щото хляб няма...

Типично изхвърляне на пролетариата

Един от Строителите на Съвременна България е посланникът и в САЩ: г-н Симеон Радев. Съпругата му Г-жа Радева е центъра на вниманието на Дипломатическият Корпус в САЩ. Изключително елегантна, красива, призната художничка и поетеса, Г-жа Радева събира елита на Дипломацията. Ръката и са искали световни политици и световни милиардери. Тя оставя вярна на г-н Радев и България. Един друг Свят, където да си българин е било достойнство...

Като бивш сводник мутрата ББ предпочита да действа върху дамите.

Конграчулейшън!

Kenn1111

Този човек ме изумява все още.То бива бива дебилно държание и Байганиовщина ама неговото задмина героя на Алеко в пъти.Прегръща гали потупва плещи глупости говори на теми от които ама хич няма представа и това нон стоп.Ако го правеше като Бойко нищо лошо но той го прави като представител на страната ни и това ме наранява и обижда ужасно.Колкото и тежко да е у нас колкото и проблеми да имаме аз все още държа и обичам страната си!

Това е Дипломация на жестовете.