Изключително симпатични снимки се появиха във Facebook профила на премиера на България - Бойко Борисов, на които той е увлечен в разговор с дъщерята на американския президент Доналд Тръмп - Иванка Тръмп.

Вижте кадрите >>

От поста на министър-председателя става ясно, че двамата са присъствали на Световния икономически форум в Давос, където Доналд Тръмп е изнесъл реч, а дъщеря му Иванка Тръмп е там в ролята си негов съветник.

Ето какво е споделил Борисов:

"Разговарях с Иванка Тръмп след като двамата изслушахме речта на американския президент Доналд Тръмп. Тя е в официалната делегация на Белия дом на Световния икономически форум в Давос като съветник на президента Тръмп. Споделихме впечатления си от форума и от обръщението на президента на САЩ, в което той изтъкна визията си за редица глобални въпроси."

От кадрите става ясно, че красивата съветничка е сякаш очарована от Бойко Борисов и щедро му се усмихва, което не остава без коментар от последователите на премиера в социалната мрежа.

"Мъдър ход - разговор с Първата дама на Америка! Резултатите са изписани на лицето ѝ, озарено от една щастлива усмивка.", гласи един от тях.

Малко по-рано, отново във Facebook, Бойко Борисов сподели и снимки с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, на които я държи за ръце и свойски я е прегърнал. Може би защото днес е Денят на прегръдката или защото такъв е неговият подход към дамите в политиката.