17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си покаже и оная работа пак да ни информирате за тая жизнено важна за България новина!

Коя беше тая и защо е в новините ?

Само това ли знаете, та всяка статия за знайни и незнайни героини на нашето време започва с "крилатата" ви фраза. Гнусно ми е от тази, без значение какво ще показва.

ми е гнусна

А моят корем побира три каси бира.

Ееееее, откога чаках да забременее тази!

На колко е години тази?

Само на 34 е (днес има рожден ден!), а изглежда поне на 44!

Извинявам се - на 35. Родена е 83та, а все едно е 73ти набор!

Кобилкина се е хванала в една много печеливша ниша - курсове за "себепознание", "саморазвитие", "позитивна енергия" и тям подобни простотии. Обикновено цените на "ниво" са от порядъка на 200-500, лв., в зависимост от категорията звезди, които притежава хотелът домакин. Пълно е със скучаещи жени тип "Кобилкина", на които мъжете им изкарват пари, а те се чудят как да ги харчат. За всеки влак има пътници.

Едно трябва да ѝ се признае на Кобилкина и то е, че успя да развие много успешен и печеливш бизнес на гърба на разни кухи лейки, които ѝ се връзват на глупостите. Първо започна като сексоложка и правеше уеб-инари и семинари навсякъде, сега вече се изявява като психоложка, йога инструктор и треньор за "щастлив" живот. Развива се жената, факт. Въпреки разваления български език, който за толкова години не успя да научи /като оня смешник Лео, дето ни го навират навсякъде/, но намери нишата и печели пари. Мъжът ѝ какъв го раздава в България не е ясно. Иначе за бебето - живо и здраво да е. Те също.

Коя работа?

питай плюсовете.

И аз това се канех да попитам … Явно някой е объркал дупките в тъмнината!

Учи ги как да си говорят със своето "йони"! Ти знаеш ли как - не знаеш, и затова не вземаш пари! А тя знае ...

Тази не го ли правеше само отзад, как е заредена?

аз прочетох: Бременна кобила показа коремче, и реших, че дирът е съвсем закъсал....

Йонито :)

Тя вече не е Кобилкина, а госпожа Дретакис :) Кой и ходи по семинарите, честно казано не знам. ЯВно нещастни и самотни жени с подобна на нейната външност. Съмнявам се някоя красавица да и трябват подобни глупости как да е щастлива, как да си говори с йонито и как да подобри сексуалния си живот :)))

със всяка простакеса ли ще ни забавлявате?

С какво е известна тази жена ? Защо ни занимавате с нея ?

Картинката е ясна. Гнусотията е противна на нормалните хора и няма как да го промените.

Здрасти Дир, хайде стига вече с клишето "показа коремче". дайте синоним, метафора или Бог знае какво, но станахте за смях вече! Когато ви назначават на работа изисква ли се диплома за средно образование???

Окоти се и таз свинкя.

много гнусна жена

Dir.bg Не мога да видя кaрема много добре, нямате ли по-добра картина? От формата на кaрема мисля, че скоро ще се появи Кобилкина II. Приемане на залози сега.

По интересно би било да си покаже дупките дето прави пари с тях.

А кой е осеменителя?

Такис Дретакис :)

Не е достатъчно да си красив, за да си щастлив.

Аман от кобили търсачки на пари. Коремче ,ако ще и задника да си покаже се тая, такива като тая в името на парите и с мумия ще си легне.Морално пропаднали тиняци.

Много се радвам за нея. :) Разбира се, като една практична рускиня най-вероятно ще роди в САЩ, за да получи постоянна виза. Няма лошо, щом го може. Трябва да виждаме и оправни жени.

За теб себепознанието, саморазвитието и позитивната енергия са простотии, които не заслужават внимание? Къде си тръгнал като си толкова прост?

Сексоложка е. Това явно е огромен стрес за бай Ганьо.

Адски противна твар. Нещо не е внимавала секс-инструкторката. Ако не беше чифтосването като биологична потребност и куо малоумници, които да й плащат на тази шарлатанка и прости.утка досега да е умряла от глад.

Айде, да ражда и да ни се маха от очите...

Брех ... академията за треньори раздава сертификати ... Тази Кобилкина сигурно е академик ... или пък ЧЛЕН-КУРеспонент :))

Ако под "сексоложка" разбираш такава, която е правила кво ли не с кого ли не във всичките си дупки - да, тя е сексоложка ... както много други труженички на околовръстното, на магистралата и т.н.

Себепознанието, саморазвитието и позитивната енергия не са простотии, те са неща, които човек сам трябва да постига и развива - чрез лични преживявания (и поуките от тях), чрез четене на книги от мъдри хора (не Кобилкина, Венета Райкова и т.н.) ... Не става с външна намеса, още по-малко с намесата на Кобилкина. Но пък ако вярваш, че Кобилкина ще те ограмоти и посвети в разни тайнства - вероятно е така, вероятно нямаш необходимия интелектуален и емоционален капацитет да се развиваш сама.

Дир.бг, много моля да организирате живо предаване (телемост) на раждането, държа да видя как чавето ще излезе през йонито. Сигурен съм, че и много други почитатели и почитателки на популярната и обичана от всички сексоложка биха искали да гледат такова предаване. А и не е лошо тези велики мигове да останат запечатани за поколенията.

И аз мога да ви покажа коремче, искате ли?

А навремето ни убеждаваше колко щастлива е в България със съпруга си вече 11 год. Че децата не са задължителни за едно семейство, за да е щастливо. И година по-късно - край! Вече били изчерпани, но си останали приятели. Сега бърза да роди, защото САМА се е убедила, че семейство без дете .... не е истинско семейство.

Вместо да и гледам коремчето, предпочитам да й видя гърба и повече да не се мярка по никаква медия.