17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена която носи с достойнство годините си

Браво на нея за решението. Да е жива и здрава.

Бриджит която истава истинска до края !

Боли ме фара

Значи да очаква терор до дупка от Макрон докато не се ваксинира!

Да си гледа мастиите... 90г баба тръгнала акъл да дава ако ще да се ваксинира...

Французите не са ми от любимите нации, но Бриджит Бардо е икона - красота, достойнство, естественост, доброта, смелост, Истинска звезда.

Макрон няма да смее да я пипне. Тя е в мокрите му сънища. Когато крещи “Бриджит, Бриджит”, по време на секс, не се знае коя точно Бриджит има предвид.

Избрахме Ново Правителство начело с партия "" Продължаваме промяната"" , САМО за да да МАХНАТ Маските и Сертификатите за БЪлгари, като обикалят из страната и влизат в МАГАЗИНИ !! За да можем ние, БЪЛГАРИТЕ да си купим- Храна, Дрехи, Обувки, Нови гуми за колата, нова пералня, телевизор.... И да НЕ харчим пари за някакви парцали- Маски и хартии- сертификати и да НЕ пълним гушите на ЧАСТНИТЕ болници на араби или заводите за МАСКИ и Ваксини на китайци. И ОСВЕН да махнат маските, ОЧАКВАМЕ от "" Продължаваме Промяната за вкарат в МИША дупка всички чужденци- араби, негри и китайци... Да ходят НАВСЯКДЕ с ДВЕ маски- една на устата и една маска на носа... Да ЗАТВОРЯТ всички Китайски Ресторанти и Китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайски ВИРУСИ... Щото китаеца, като КАШЛЯ вътре и въздуха се пълни с ВИРУСИ.. И ти като ВЛЕЗЕШ в китайския ресторант и се ЗАРАЗЯВАШ от ВИРУСИТЕ в въздуха...

Адмирации зи тази страхотна жена и човек! А точната дуна ,която Макрон е казазал за неваксинираните е "ще им го н@чукам"!

Алергия към всякакви химикали, а? Тая сигурно и косата не си мие, че нали шампоаните са химикали... Не ми се мисли как се къпе, явно без сапун и душ гел... А с какво ли си мие зъбите? То пастите за зъби са си чисти химикали също... Нищо чудно че избягва хората и ... дружи със животни

Всички без силикона и гумички за оран

Явно не си чувал за натурални и био продукти.

Баобаба Микрончо има късмет, че е на възраст вече жената и предпочита да си живее остатъка от живота нормално, иначе щеше да им каже на тия фашаги точно какво мисли за "ваксините" им.

красива, успешна, човечна. Браво. Хубаво е, че Ви има.