17-11-2017 20-11-2018

Коментари

красива, успешна, човечна. Браво. Хубаво е, че Ви има.

Баобаба Микрончо има късмет, че е на възраст вече жената и предпочита да си живее остатъка от живота нормално, иначе щеше да им каже на тия фашаги точно какво мисли за "ваксините" им.

Всички без силикона и гумички за оран

Алергия към всякакви химикали, а? Тая сигурно и косата не си мие, че нали шампоаните са химикали... Не ми се мисли как се къпе, явно без сапун и душ гел... А с какво ли си мие зъбите? То пастите за зъби са си чисти химикали също... Нищо чудно че избягва хората и ... дружи със животни

Явно не си чувал за натурални и био продукти.

Адмирации зи тази страхотна жена и човек! А точната дуна ,която Макрон е казазал за неваксинираните е "ще им го н@чукам"!

Избрахме Ново Правителство начело с партия "" Продължаваме промяната"" , САМО за да да МАХНАТ Маските и Сертификатите за БЪлгари, като обикалят из страната и влизат в МАГАЗИНИ !! За да можем ние, БЪЛГАРИТЕ да си купим- Храна, Дрехи, Обувки, Нови гуми за колата, нова пералня, телевизор.... И да НЕ харчим пари за някакви парцали- Маски и хартии- сертификати и да НЕ пълним гушите на ЧАСТНИТЕ болници на араби или заводите за МАСКИ и Ваксини на китайци. И ОСВЕН да махнат маските, ОЧАКВАМЕ от "" Продължаваме Промяната за вкарат в МИША дупка всички чужденци- араби, негри и китайци... Да ходят НАВСЯКДЕ с ДВЕ маски- една на устата и една маска на носа... Да ЗАТВОРЯТ всички Китайски Ресторанти и Китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайски ВИРУСИ... Щото китаеца, като КАШЛЯ вътре и въздуха се пълни с ВИРУСИ.. И ти като ВЛЕЗЕШ в китайския ресторант и се ЗАРАЗЯВАШ от ВИРУСИТЕ в въздуха...

Французите не са ми от любимите нации, но Бриджит Бардо е икона - красота, достойнство, естественост, доброта, смелост, Истинска звезда.

Да си гледа мастиите... 90г баба тръгнала акъл да дава ако ще да се ваксинира...

Значи да очаква терор до дупка от Макрон докато не се ваксинира!

Макрон няма да смее да я пипне. Тя е в мокрите му сънища. Когато крещи “Бриджит, Бриджит”, по време на секс, не се знае коя точно Бриджит има предвид.

Боли ме фара

Бриджит която истава истинска до края !

Браво на нея за решението. Да е жива и здрава.

Жена която носи с достойнство годините си