Cardi B - първата рапърка с диамантена песен

Парчето ѝ "Bodak Yellow" е отбелязала 10 милиона единици в продажби и стрийминг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато някои редактори на ДИР.РУ го приемат за музика и изпадат в умарке.

Тва е егаси недоразумението!

Това е саундрака към новото издание на "Планетата на маймуните". Там маймуните вече имат ЧЛЕНоразделна реч и нужда расова организация чрез музикално интелектуално израстване.

Признавам си, че не знам много за творчеството й. Чела съм обаче за медийните й изяви и това ми стига. Веднъж имаше статия как в някакво токшоу тръгнала да показва в каква точно поза е забременяла.

Как е възможно като тази две ноти не може да уцели

Колкото по-неприлично си клати голия задник, толкова повече е в тоналността.

на нЕкои хора нещо не им харесва съвременната "култура" АМИ ВИЕ СИ Я ИЗБРАХТЕ!

Bionce има една песен с мъжа си, която се казва Apeshit - маймунско лайно, в тази песен тя пее - Get out of my dick, ставай от К*РА ми.... не знаех, че имала такова нещо, но и да няма текста е супер.. за награда Грами или Еми или някой друго Apeshit е.

я някой да ме светне как трябва да се преведе името на тая песен - жълт глупак? И ако е така то не е ли расистко към азиатците?

Много чудни неща стават отвъд Голямото езеро тия дни. Забраняват детски книжки, с които са отраснали поколения, заради цвета на животните в тях. И възхваляват без цензура мучене за полови органи и екскременти, на същества като горепосоченото.

Тая не става за нищо, с говрния си дефект не може да си каже и името, какво ни занимавате с тия ченл*и

Карди б: " яздя хуя като B M X, никой негър не иска да ми е X" Това слушаме по радиото всеки ден от нея. Преведено на български от песента й Motorsport.

хахахаа абе идиоте...тези нашите курви са научени така от чалгията а не от Карди Би

Цялата култура се върти около к-ура!