Катрин облече дизайнерска рокля за бременни

С наближаването на термина бременната Катрин става все по-стилна. Херцогинята за първи облече истинска рокля за бъдещи майки по време на посещението си в Националната портретна галерия в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Катрин облече дизайнерска рокля за бременни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последното изречение личи че много е мислено..

Абе защо не спрете да ни занимавате с нея,кой го интересува в БГ Катрин?

Тая английска грозотия ако не е с дизайнерска рокля не може ли да роди??? .

Не случайно ни гонят от цял свят сякаш сме прокажени. Простотията и злобата на българските селяци може "да нахрани" всичко, което се движи.

Много тъпо изказване, никой не ни гони от никъде, гонят циганите. А наистина с какъв парцал е облечена една нищо не вършеща и струваща жена не е интересно....

Освен да маха с ръка и да показва тоалети, с друго нещо занимава ли се ? Не отминаха ли отдавна тези времена?

В началото е било лесно и естествено.Цар,хан,шаман е ставал най-силния,ловкия и умния.Преценявали са го съплеменниците или съгражданите му / в градовете държави/.Плячката при война винаги е включвала и жени-пръв е избирал царя.Така е останало ,че най-хубавата се взима с първия мъж.Сега тези хора ,нямат никаква стойност за Великобритания,реално те нито управляват ,нито с нещо са полезни за престола.то и един престол.Затова и жената вече не най-хубавата.От жената на първия са се чакали деца,главно синове,за да не изчезне династията.Сега тук говорят,че какво като е момиче ,бебето.Бутафорковци живеещи в разкош,на гърба на глупаците.Ама така са намерили.

Хубава жена, стилни тоалети, приятно е за гледане

Англия си е Англия. момичето си го бива. Цървулите се упражняват на клавиатурата и избиват комплекси.

еми ти много добре си запозната с дрехите втора употреба от магазина точно срещу биг бен.да не би и ти от там да пазарувадх?защо с такава злоба пишиш не мога да разбера. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо е тази злоба.новинарите се чудят с какво да запалнят страницата,а вие се нахварляте варху непозната.е пак за англичанка си е направо красавица.аз лучно я намирам за очарователа.по добре за нея да чета отколкото за бг \"хигх ливе\". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сцепили са се от дизайнерство. Много скучна рокля. Нито модел, нито цвят. На бюста хлопа, на корема има бая аванс...за слонче. Явно идеята на дизайнерите е с една рокля да се изкара от 3тия до 9тия месец. Ама грозно....

тия царе сигурно си ги държат вместо цирк, да се забавляват с тях, няма по-безполезно и безсмислено занимание от "цар" в 21 век

Що бе, важни са царете дори и в 21 век. Наскоро даже едно царче стана премиер, не че е малък циркаджия де, добре ни позабавлява 4 години, че и още малко след това :)

да не намекваш за моню далаверата-така е известен по европата

Много завист, много нещо! Ще се пръснете!

А ти ще си останеш нечий поданик завинаги.

Тая рокличка я гледах в магазин за втора употреба в Лондон - точно срещу Биг Бен. Доста падна нивото на кралското семейство с тази никаквица.

Добре си изглежда момичето. Единствено никога не ми е харесвало как се гримира - очите й изглеждат по-малки с този черен молив. Но пък е винаги жизнерадостна и усмихната и това е по-важно.

Аман от това английско лицемерие,по цял ден нищо не прави.

Ееее, не е така! Имаш ли представа колко е трудно да помахваш на поданиците? А каква мъка е да си избереш шапка, която хем да е подходяща за събитието, хем да е в тон с обувките? Да не говорим пък всичките тези прибори, на които трябва да знаеш предназначението, когато похапваш!

На Пинокио прилича във фейса ама англичаните си я харесват щот те де да видят хубава жена..

Wow!Вчера облякла рокля!Днес пак облякла рокля!А утре, какво ли ще облече...може би....рокля?

Роклята е най-обикновена, според мен, но нали е дизайнерска, сигурно е скъпа.Има много по-красиви рокли, но нали Катрин ч е обялякла, значи е специална.Аз пък днес излязох с панталон за бременни и трикотажна блузка,втора употреба, пък никой не писа нищо за мен.Защо? :)

Извинявам се за грешките,допуснах ги неволно и не си проверих, преди да натисна "изпрати".

е па не е лошо роклето

дреме ми на....

И аз така, пиле.

Готина и интеригентна е. Англия си е класика. Много западноевропейски страни са зад нея.

видял си свят значи...иди до пакистан по добре-)))