Кои са вредните ”здравословни” храни

Здравословното хранение може да е по-трудно отколкото си мислите, благодарение на предприемчивите хора в хранителната индустрия, които искат да ядем повече, отколкото е нужно.

Обратно в новината

Коментари - Кои са вредните ”здравословни” храни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа безхаберни и невежи преписвачи от интернет, нима не знаете че тези велики американоеврейски специалисти /Харвард, Майо клиник и т.н./съсипаха здравето на з00 милиона американци с ценните си указания как да ви съсипем по-бързо здравето, та да ви прехвърлим на братовчедите с химическите лаборатории за лекарства-ОТРОВИ и хранителни добавки? Нима не знаете невежи гои, че българинът като етнос е оцелял защото се е хранил с това , което е раждала неговата земя без помощта на ВСИЧКИ УНИЩОЖИТЕЛИ НА БЯЛАТА ЗЕМНА РАСА,НОСЕЩА В СЪРЦЕТО СИ ДУХА НА ВИСШИЯ КОСМИЧЕСКИ РАЗУМ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за това сланинка с червено вино за закуска :))) все ще се покаже някой задник който да ти кажа не яж това и онова!

Че какво й е на сланината, та я пускаш като майтап?? Я напиши в гугъл СЛАНИНАТА Е ПОЛЕЗНА и виж какво ще изскочи. Ще останеш меко казано изумен. Тя е много повече от здравословна, направо е незаменима.

СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЗА ТОВА? ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА В МАГАЗИНИТЕ НЯМА. ВСИЧКО Е НАДРУСАНО С КАКВО ЛИ НЕ, БОИ, ИЗКУСТВЕНИ ВИТАМИНИ, С ВЕЩЕСТВА , КОИТО ТЕ КАРАТ ДА КУПУВАШ ОЩЕ И ОЩЕ, ДОКАТО СТАНЕШ СЛОН. ЛОШОТО Е, ЧЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ НАПИТКИ ГИ КУПУВАТ УЧЕНИЦИ, А И ПО-МАЛКИ ДЕЦА. АКО ИСКАТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ, ТРЯБВА ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТЕ САМИ, БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ТОРОВЕ. НО И ТОВА НЕ Е ВЕЧЕ СТО ПРОЦЕНТА ВЯРНО, ЗАЩОТО И ЗЕМЯТА Е ЗАМЪРСЕНА, ВАЛИ ОТРОВЕН ДЪЖД И Т.Н.. ОНЗИ ДЕН КАЗАХА, ЧЕ ДЪЖДА БИЛ КАФЕНИКАВ ИТ АФРИКА, ПЪЛНА ЛЪЖА, В КОФАТА СЕ БЕШЕ СЪБРАЛА ОТРОВНО РОЗОВА ВОДА. ТАКЪВ ЛИ Е ПЯСЪКА В АФРИКА? ИЗОБЩО НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ НИЩО, ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСПОСОБИМ И ИЗДЪРЖИМ. А ТЕЗИ СЪВЕТИ ТУК, СА САМО ЗА ПАРИ И НЕ ВАЖАТ ИЗОБЩО...

Ей...научете се да пишете!!! "Фастъчено масло"

ей, ти се научи - пише се фЪстъчено масло, не фАстъчено

Научи се ти! "Фъстъчено масло"

И двете изписвания са коректни, виж правописния речник ;)