Десислава Стоянова и Александър Кадиев излизат в отпуск

Водещите на "Преди обед" по bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев днес бяха за последно за този сезон на малкия екран.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Стоянова и Александър Кадиев излизат в отпуск | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз бастун - Сашко, ако може да не ни го показвате вече - да си стои при жената и да преповива бебето. Благодаря.

И.....да не се ВРЪЩАТ ВЕЧЕ.

а Гала ша излиза ви в отпуска???

Абе хора, като не ги харесвате не ги гледайте. Никой не ви кара насила. Аз пък много ги харесвам и си ги гледам с удоволствие.

се ми е тая

ЗАЩО МЕ ТРИЕТЕ?!СЛАВА БОГУ,ЧЕ ИЗЛИЗАТ В ОТПУСК!И ДО ИВАН:ВЕЧЕ НА ИСТИНАТА НЕГАТИВИЗЪМ ЛИ Й КАЗВАМЕ?!

написах, че тоя работи "под напрежение", защото това, което прави , не е работа. Написах за шофьора на камион, който умря в жегата онзи ден. за хората, които стават посред нощ да берат тютюн. И 'попитах" маминия син" може ли да работи под такова напрежение. И ме изтриха за обида.

Тези хора са починали от физическа преумора и тежки атмосферни условия.Напрежението е при умствена преумора и притеснения дали ще се справим с някакъв проблем.Явно Сашето не е уверен в себе си или е много критичен...

Като не разбираш защо се обаждаш. Или поне прочети статията, за да разбереш за какво става дума. Дреме му на тоя как ще се представи в това предаване - чешат си езиците и говорят глупости, все едно са седнали в кръчма. това ли е натоварване? или даа се криви на сцената/ Но едно си схванала - за физическата физическата преумора. Аман от лелки дето все жалят негодните хора.

супер!

"Мисис Дама на Годината"? И какъв ще да е този вишочайш конструкт на човешката мисъл?

в България вече няма жени, има само "дами". Дори на женските тоалетни вече пише дами

Една несъвместима и съвсем изчерпана двойка. Даже само дразнещия израз , че ще ги гледаме чак до обедните новини ми стига за да сменя канала.

Егати новината. А и за първи път разбирам, че тия били водещи на нещо си.

явно ходиш на работа .. брей!

"от самозабравил се" ----- не може да се накърни " доброто име" на някой, който няма такова! Не го ли разбирате от коментарите, та триете? Нито неговото " добро име", нито на макййка му!

Десито бива, остроумна е, Сашето малко издиша обаче...

На добър час. Няма да ми липсват.

Сашето може и да не се връща, нема да му се разсърдиме.

Най после малко почивчица от тези досадните.....

Поне за малко да се отървем от постоянното им присъствие на екрана!

Тъй като ми се налага тези месеци да съм си в къщи , да си кажа честно ги предпочитам пред онази Гала.

Аз пък го харесвам Сашко, въпреки че хич даже не харесвам майка му, според мен той тегли от нея, никак не му е лесно на човека да избяга от нейната "слава", в край на крайщата никой не си избира родителите, не му е било лесно и на него с такава "майка" , разводи и т.н.

Абе как е възможно , толкова негативизъм събран на едно място (Казвам това на база на прочетените коментари)??? В тази страна няма да има оправия , докато хората са толкова предубедени и негативни един към друг .

От 17 вече коментара повече от половината са негативни, искам да кажа - за вечна почивка на тези водещи... според мен това трябва да доведе до някакви размисли продуцентите на предаването.

Ура ! Най-накрая ! Дано си преосмислят завръщането ! А за Иван - ами неприятни са тия на хората, как да кажем на черното бяло.

ХИЧ ДА СЕ НЕ ВРЪЩАТ

И аз мислех да напиша същото като АМАН.

това антипатично момченце на майка му,но не става.Колкото и да го бутат -няма пипе.Но тук в България е така антиселекция.

Дебилният Сашко да не се връща,ако обича!

Слава богу. Изобщо не ги гледам. Този нещастник, наречен артист, пробива само благодарение на майка си ДРАХМА.

УУУУУФФФФФ....най-накрая много са зле ...досадни, лигави, скучни и безинтересни !!!!! слава богу !!!!!

Ураааааааааа, бяха ми писнали и досадили... Безкрайно дълго предаване, а тя горката е толкова суховата и покрай нея и той...

Ама за постноянно ли?

и гледайте отпуска да е постоянен

най после да си отдъхнем от това отвратително създание,наподобяващо на нещо от мъжки пол.

Това е ТО ...