17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мн неприятно персони

Браво, да са живи и здрави!

Напоследък слушам само хита им магнезий. Не е доброволно.

Олигофрен, как ще си кръстиш българския син Дейвид, дееееба и малоумниците ти дейба.

Ще си го кръстикакто си иска. Ти пък кой си да му държиш сметка?

Яж ми кура Евро подлога нещастна.

Ти нали кръсти твойто Ганьо бе, селендур ничтожний. Къде се обърнеш в тая кочина, все мърсоли деба ...

То и аз в събота отворих бутилка литърче и 1/2 Моет Шандонче Империал Брутче, гарнирано с плато от 6 вида сирена, микс от 3 вида грозде и прошуто от Сан Даниеле. По повод, че е събота и съм на терасата на вилата. Що не сте написали и за мен, а? Да не би да съм второ качество население или дискриминирате хората, а?

Разликата е, че ти не си плащаш да пишат за теб.

разликата и то много същетвена е че те са с имената и лицата си и музиката си хубава лоша има си фенове иначе нямаше да ги има ! А гония комплексар даже няма име !!!!!! няма лице !!!!!! да не говорим че се хвали с сиренето си и иденето си !!!

Е, няма нуждда те да пишат, ти сам си се изфукал . Като пукнеш от преяждане , ще напишАт

Когато намериш правилния за теб човек, съвместният живот е прекрасен. Дано той го е намерил и да са живи и здрави и заедно дълги години.

евалла браво за брака и хлапенцето и тоя побеля бахси жовота не прощава на никой то не беше биг брадър ли беше тъпотевини па вокал па секссимвол па сума гаджета превъртя е те го те добре я подкарал

,..................

Евала! У нас е много трудно да задържиш брак над 6години! Че всичките жени масово само за кеш мислят и като мъжа закъза за кеш веднага стават нещастни и до месец си намитат нов!!!!!! Само платени жени у нас!!!! Евала на Дидо и жена му!

Останалите нямат идея какво искат, освен да са принцеси и да ги боготворят:) Изплискаха женките последните 20тина години. Феминизъм, отмъщение и падение.

Абе евала, ама и изобщо не се знае. Пожелавам им още дълги години, но аз лично на жена вяра нямам от личен опит.

ЛОЛ на 16та снимка - бооооооооооооой, тия уши на кой са хахахахахах

Дидо е супер надарен - истински секс бог!

Шампанско и сълзи е живота ни ...

хахахах

Крадливите Мошенички-Иванчева и Веска меджидиева се бяха еббали с някакви маймуняци... А сега, ПОЗНАЙТЕ какво са направили ??!! Чух че онези мошенички Иванчева, Веска меджидиева и Валери Стамболов, са дали част от взетите ПОДКУПИ на крадци, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се представят за Шофьори и охранители, да ходят да СЛЕДЯТ и да се ЗАЯЖДАТ с обикновени хора.. .. Ама тия избягали от затвора, може САМО да ОТКРАДНАТ стоките , които пренасят или трябва да пазят... Тия приказват че обикновените българи са са смешни, а после и че дразнят, НО всъщност "" СМЕШНИ са и ДРАЗНЯТ "" точно тия нагли КРАДЦИ, избягали от затвора и взелите ПОДКУПИТЕ.. Предателите да мрът заедно с маймуните и крадците избягали от затвора или да ги утрепят както Шинка Манова !!!

Явно си от маймуняците с тези сведения от 1ва ръка. И освен това си спамер и трол.

Да са живи здрави и щастливи

E как самостоятелно се грижат за детето? А къде е майката сводна, която ожени щерка си з а тоя лапнимухчо. Украинци, сър, каккто казва тука един

прилича на Дидо! Да са живи и здрави и да се обичат!

който бърза - барка :)

буквите ми танцуват като в Денсинг старс.

дидо гърми шампанско, а кой гърми тая моделка?