Люси: Ще продължа да отслабвам

Режисьорът сподели, че независимо от отпадането му от шоуто "Dancing Stars", мотивацията му да отслабне е все така силна.

Обратно в новината

Коментари - Люси: Ще продължа да отслабвам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това шоу да го кръстят \"Dancing Trees\"! много дурвенина брато... тоа румбата направо чупи твурдомера *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА ЧОВЕКО - ТИ МОЖЕШ !!! А КОЛКОТО ДО ДАСКАЛИЦАТА РАЕВА ... Й ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА ... ТИ МОЖЕШ ДА ТАНЦУВАШ . НО ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ТВОЕТО ИЗКУСТВО - ЗАПОМНИ ГО ТОВА ПРИЯТЕЛЮ !!!!!!!!!!!!!!!!

Люси дерзай човече , когато искаш да направиш нещо винаги се намира начин .... апропо понеже всичко в България за съжаление е нагласено , с това си обяснявам оставането на Румен Луканов ,Петко и Глория във формата Денсинг Старс а твоето отстраняване жалко е ,че този начин на мислене и деиствия е категория на поведение в днешното ни общество ,КОЕТО ОПРЕДЕЛЕНО ОЩЕТЯВА МОЖЕЩИТЕ А ЛЮСИ ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ

Браво,Люси,не се отказвай,но обърни внимание и на болежките,защото с годините се засилват.А Румен Луканов е недодялан селяк!

пенсионерка съм и не съм съгласна с написаното,защото пенсионерите не са животни,а хора със житейски опит и образование-това е за хммммм.... Люси е моят любимец-независимо от килограмите той танцува с финес и има невероятно чувство за ритъм,съжалявам,че напусна формата,вътре останаха доста по-лошо танцуващи от него-дървото Румен,Петко го харесвам като излъчване,но и той е дървеняк

Ще продължи да отслабва, но умствено. Чалгата не прощава.... и трудно се излиза от чалга манталитета.

Това шоу е нагласено не го ли разбрахте. само балъцитe им пращат смс-и

Всички коментирали преди това гледат да се мазнят на дебелото прасе, като му пожелават какво ли не. Ама никой от тях не забелязва грешката. Причината - липса на образование!

Не разбирам само защо и кой предпочете да гледа Румен Луканов пред Люси? Та първия е дърво и половина, плюс това е супер скучен. Люси може и да е пълен, но поне е атрактивен за гледане и танцува страхотно. Вероятно само пенсионери гласуват и гледат това предаване...Нямам думи. Румен да се маха.

Аз ще ти отговоря, белким запомниш - продуцента избира кой да си ходи и кой да остава. Във всички "риалита".

аз сам озадачена -меко казано от играта на румен луканов снощи .такова дарво не сам виждала =луси е наван а тои ватре е това не го разбирам *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Люси, ти си победител! Но не сваляй прекомерно много, ще си изгубиш чара.

Е...поне още 40 трябва да свали ,стига да може де ... И след това -стабилен хранителен режим !

Успех ,Люси!Най-доброто решение е да се погрижиш за здравето си!Съжалявам,че напусна формата,ти поне си гъвкав, а такива дървета,като Румен остават.

Успех Люси!Не се отказвай докато не постигнеш целта си!Чудесен танцьор си!

Пожелавам му успех! Като човек, който беше с наднормено тегло, и успя да отслабне, няма начин да се опише как се чувства човек след промяната, в собствената си кожа.

махането на наднормено тегло е здравословно !!! чудесен пример за подражание !!!

Браво Люси! Без теб вече не е интересно състезанието! Най-атрактивни бяхте ти и Райна!